Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (176)
Raspunsuri - Pagina 15
Biancas spune:
Maraki...iar te-ai plictisit si te-ai jucat cu progarmul nou
Vreau si eu pontul pt felicitarea aia cu Angelo la 15 luni...care 15?
Paste Fericit tutror celor care pleaca undeva 
Dana...voi cand plecati?
Socrii mei au spus ca in vacantza sa ii las acolo pe amandoi copii. Sandra va merge de sambata ca vrea sa mearga la inviere. Eu de inviere sunt solo acasa...cu Dani asha ca vad invierea din geam ca nu e deprate biserica de mine
Maica-mea a cerut-o pe Sandra de marti ca merge si nepoata mea la ea.
Nu stiu cum voi impaca si capra si varza
Noapte buna gagici, merg sa ma uit la film.
Pe maine...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
monica70 spune:
BIANCA eu aia cu animalele domestice i-am dat-o cam de multisor,cred ca de pe la 4 luni
cand statea in carucior. Dar de invatat a invatat intai cainele si pisica din carticele si ea mai mult le stie pe celelalte pe plusuri ,ca nici ea nu avea rabdare cu carticelele alea.
Io nu tin post,am si comandat ceva mancare la birou pe maine,ceva paste nu mai stiu cu ce,uitasem ca e post 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
miraklucker spune:
Va urez acum, din tot sufletul ca Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca multa lumina, caldura, bunatate in suflete, ganduri frumoase, optimism, incredere si implinirea tuturor viselor alaturi de cei dragi! Va imbratisez cu drag, PASTE FERICIT!
...eu sunt in sfarsit gata, am facut si o prajitura, m-am vopsit si pe cap, ma duc la culcare. Maine plecam la socrii dar sambata seara suntem inapoi.
Mira mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi
alin@ spune:
Buna fetelor!
Suntem ok si noi, curatenie, Ayan merge singurel toata casa, fac si ceva de papa pentru Paste. Mai face si soacra-mea si e ok. Ayan a inceput sa mearga si afara, imi place ca e precaut, merge incet, oricum hamul e de aur. A iesit si o maseleuta, de fapt doua colturi, dar e mult mai calm, doarme si noaptea mai bine.
Va pupam si va dorim un PASTE FERICIT alaturi de familii!
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
cosmi1975 spune:
neata gagici
noi ne am trezit si facem bagaje ca azi plecam la tara
am pregatit cate ceva dar restul le fac maine.....daca oi putea de stefan
a venit si iepurasul....a adus cadouri ptr copii....dar si ptr noi
a venit iepurasul si la servici cadouri de la avon ...super ..o sponsorizare ptr doamne dar si ptr copiii o gramada de dulciuri au fost fericiti
STEFAN tot nu vrea sa mearga ...daca n a reusit pana la PASTE poate o reusi la CRACIUN
VA PUP SI MAI INTRU PANA PLEC
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Paste fericit alaturi de familie!!
Giova, l-am vazut pe Marco, e un frumos, n-am cuvinte ce par cretz are
! O sa ne intalnim, cand te intorci de la Alba si dupa ce trec macar 2 sapt de la asa-zisa infestare....
Bianca, sunt tare scumpi iepurasii aia doi si mi-a placut de Dani ca nu a avut treaba cu ei, sa se sperie...
Ti-am trimis un PM, in sfarsit...![]()
Astery, bine ca i-ai facut impartasania lui Razvan
, eu n-am ajuns la Diana
, sunt o lenesa, ce mai...
Cosmi, Cata, drum bun si distractie pe masura! 
Alina, eu nu o scot cu hamul, o las sa mearga pe unde vrea si sa pice in bot de 100 de ori. Stiu ca e util, dar mereu uit de el cand ies la plimbare.
Maraki, unde te-ai mai bagat de data asta?
La ce subiect te certi?
frumosului!
Ali, Irinatuntza, Anasol, Moni, Mira, Irina, Pufumic, March, Acina, Oachi si restul fetelor multi
de la noi!
Ma duc ca am o groaza de treaba.
Ingrid S si Diana
monica70 spune:

PASTI FERICIT ,DRUM BUN SI DISTRACTIE PLACUTA PENTRU CELE CARE PLEACA TAI TAI ![]()
PE NOI NE-AU SPONSORIZAT ITALIENII DE PASTE CU 

![]()
DE JENA,DIRECTORUL LE-A CUMPARAT (DIN SALARIUL LUI) MUNCITORILOR CATE UJN COFRAJ DE OUA SI CATE UN COZONAC.ASTA CA SA VEDETI CE SEF FAIN AM 
Am ramas si fara tichete de masa inainte de Pasti - de o saptamana dau telefoane si trimit faxuri si mailuri si ordinarii de la firma din Bucuresti nu le-au trimis 

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
monica70 spune:
Eu n-am facut absolut nici o pregateala acasa
ba da,a pus Ghitza aseara la inmuiat sunca,ca sa o fierb azi
.Ouale le face mami si mancare vad eu azi si maine ce si cum. Aseara am dormit ca valiza-n gara de obosita ce eram.Am intrat in bucatarie doar cat sa imi fac urgent niste tortelini, ca eram lihnita de foame (la birou mancasem doar ceva salata de ton cu tot felul de legume prin ea)
cred ca nu vin nici marti la lucru,am vorbit cu colega sa ne luam zi libera amandoua,sper sa nu comenteze sefu' ca nu i-am zis inca ![]()
MONI
de
Giova spune:
neatza!!!!!
Bianca unde esti
![]()
Azi noapte marco mi-a plans mai mult si mai rau decat dupa ce l-a decalotat dr. S-a calmat dupa ce i-am pus anestezic. de dim. la fel, ce naiba sa fac???Il doare asa de tare, cred. Ieri nu mai plangea parca asa tare. acum o luam de la capat.
Suzeta i-am dat-o la gradi ca era marait, nu dormise si
cand facea pipi. cu aia se mai calma.Am vrut sa-l lasa fara dar nicio sansa. Prin casa si afara sta mult fara ea.
Maraki aveti de grija sa nu pierdeti elefantul...ca va fi jale atunci.
Cosmi ce bine ca a venit iepurasul...noi inca mai umblam pt. marco. am vazut ceva triciclete super misto, de la 2 mil. in sus. Mama mi-a zis ca-mi da 1 mil. de iepuras pt. marco asa ca mai punem noi restul. dar sa le vada si tat-su'.
Ingrid ne vedem, cum sa nu. de abia astept.
Moni lasa ca pt. tine face mama ta.
Alina ma bucur ca merge bine si p-afara Ayan.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Giova spune:
Si pt. ca noi plecam azi, si in Alba voi intra mai rar, va spunem de pe acum:
Paste Fericit!!! 
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">