Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (176)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am mai pus si eu poze si un film in drop
http://www.dropshots.com/day.php?userid=199389&cdate=20070404&ctime=110029
Iar avem un cuvant nou in vocabular.Ziceam acu catre Ghitza ca ce ma enerveaza Diana ca tot tot vede (iar a cerut bomboane de cioco,erau pe birou ) Si zice si ea repede :"TOT TOT TOT"

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova...e super Marcolino asha cu parul. ii sta tare bine O gramada de pitici acolo la serbare Daca nu ar avea biberonul ala ar fi si mai bine...Daca nu il pui ce se intampla? Plange dupa el? Eu la Dani il puneam pe geaca si cand eram in interior undeva nu il avea.
Cu decalotarea las ca ii face maine tati.
Voi cand plecati? Maine prespun nu?
Maraki...Angelo nu te-a ajutat la oua? Eu maine le fac.
Ali...unde ai disparut?
Ursule` zi-ne cum te-ai distrat de ziua ta
Noi am fost azi in parc si ne-am distrat toti 4... eu, Dani, Sandra si iepurasul. Toti copii s-au adunat sa vada minunea din cosuletz.
Azi ne-am jucat cu iepurasul, Sandra e foarte incanata, l-a pus la ea in camera cu cutia si la noapte acolo doarme. Sunt curioasa cum o sa o despart sapt viitoare de el.
Afara Dani nu a avut treaba cu iepurasul, as fi vrut sa le fac niste poze in iarba dar el avea treaba sa circule prin iarba, pe la hinti si topogane.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Ali...vezi ca am pus poza in drop cu parcul din spatele blocului meu.Am in zona mea vreo 4
Moni, faina pozele, faina cartea. Sie u i-am luat la Dani 4 carticele cu animale salbatice, animale domestice, pasari si pesti.A fost 10 lei din Selgros. Sunt si cu numere si cifre..povesti..tot asha cate 4.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova cred ca ti-a fost mila si frica sa tragi mai mult, nici eu nu as putea, lasa-l pe Clau mai bine. Elefantul ala din poza e pe post de suzeta la Angelo I.am cumparat unul la fel ca sa fie de schimb si il arunca cat colo, tot pe asta vechi il vrea E prima lui jucarie cumparata de Robert
Moni pai inseamna ca gata, Diana isi da drumul la vorba Cred ca ea e cea mai vorbareata din secta
Bianca e dulce foc iepurasul, cam greu sa il faci cadou pt. o saptamana doar
ma duc sa vad episodul 9 din PB Noapte buna secta!!!

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Am gasit pe net Magic Photo cu serial...e mai fain ca a lui Maraki, si mult mai fain ca a lui Ali.
Cine il vrea sa ma caute pe mess.

Craciun 2006

Mergi la inceput

Maraki..dupa capul meu l-as tine ca eu am mai avut iepuras cand acasa la parinti si l-am tinut pe balcon si cand am plecat in tabara ai mei l-au vandut si mie mi-au spus ca a murit
Am gasit cusca in Real de iepure cu 170 lei dar sotul meu nici nu vrea sa auda.
Poate il convinge Sandra dar m-as mira.

Craciun 2006

Mergi la inceput

Maraki..mi-am adus si eu PB pana la episodul 11 dar nu m-am uitat la el. E ceva de capul lui? Mi-e lene sa ma apuc sa ma uit la film
Giova, mersi de felictare

Craciun 2006

Mergi la inceput

Fata asta nici acum nu doarme.Cand vede bibe cu lapte,il impinge catre mine,intoarce capul si zice " nu nu "
BIANCA he he de cand avem noi carticele d-alea cartonate mici.Alea cu animalele domestice si salbatice sunt deja bucati (din alea imi tot aduce lupul cand ii ceream cainele)Pestii,fructele,legumele etc. nu i le dau inca ca imediat le rupe si pe alea Am vazut din seria aia si cu povesti,dar le iau pe rand.
MARAKI vad ca incepe sa imite tot mai mult cuvinte ,ba chiar incearca sa le lege ,mai are insa muuuult.Acum seara am zis catre ea sa zica "mami mea" si a zis aproximativ bine.Imi amintisem de nepotica Raluca din Beius care la un an juma zicea "mami meu ... mami meu" Era mortala,grasutza,blonda si cu o rochitza ridicata in cap (era vara) tot repeta "mami meu" (ma-sa o roise fara ea cu )

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Mi-am amintit faza cu fermoarele,alor vostri le plac? Diana e inebunita dupa fermoare Tot le inchide si deschide la ce apuca ,borsete,sac de dormit etc.La geaca de iesit afara se tot chinuie ca e cam stramta deja si nu prea are ea pozitie.

Am vazut poze noi si faine cu Marco,Iarina,Bianca,Dani si Angelo ... cam putina lume pune noutati in drop in ultima vreme

Mergi la inceput

Imediat incepe postul...adica pt mine ca eu postesc intotdeuna vinerea mare. Sper sa reusesc ca acum 2 ani am gustat ceva din greaseala si s-a dus toata ziua.
Moni lasa ciocolata...ascunde-o pana maine .
Dani nu are treaba cu fermuarele. La sacul de dormit nu si-l poate desface ca e pus invers se inchide de sus in jos(idee stralucita am avut inca de pe vremea lui Sandra..ca si ea avea unul la fel)
Dani are o carticica cu animale domestice si e intreaga..nu a patit nimic.. Nu stie animalele dar se joaca cu ea. Nu are rabdare sa stea sa asculte ce ii povestesc eu

Craciun 2006

Mergi la inceput