PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 20
Sabana spune:
quote:
Originally posted by larissa_79Cred ca Alexia mea a racit..ii curge nasul si stranuta...dar nu are febra. I-am dat eferalgan sirop...ce sa ii mai dau? Fetele care ati trecut prin asa ceva ...spuneti-mi si mie ca la mine e prima data cand ii curge nasucul si stranuta asa des!
Paste fericit tuturor!
P.S Cred ca a racit pe masina de la aerul conditionat ca ne-am intors tocmai de la Botosani!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisasi Alexia
(13 iulie 2006)
urmareste-o sa nu fie ragusita. Daca e poate fi laringita. Daca tuseste poate fi si bronsiolita. Sau mai rau sa nu fi racit la cap, gat si urechi, tocmai de la aerul conditionat. Poate ar fi bine sa o vada un medic, sa stai linistita.
Sabana spune:
Consi imi pare tare rau, ca Luca e bolnavior. Sper sa se faca repede bine.
Mishi cum mai e Mihnea? Speram ca ok.
Stiati ca e epidemie de varicela?
Am citit in mama si copilul, ca pojarul pentru sugari este cel mai periculos. Este indicat sa nu il faca pana la 3 ani. Poate lasa sechele nasoale.
Consi spune:
quote:
Originally posted by Sabana
Am citit in mama si copilul, ca pojarul pentru sugari este cel mai periculos. Este indicat sa nu il faca pana la 3 ani. Poate lasa sechele nasoale.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.litoralbulgaria.info
Multumim pentru gandurile bune
. Eu banui ca noi ne-am pricopsit cu o laringita, ca de ieri suntem si ragusiti. De abia maine dupa amiaza ajung la pediatra, pana acum ne-am conversat la telefon.Consi si
Luca meu (19.07.2006)atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
larissa_79 spune:
Mersic de raspunsuri dragele mele. Deocamdata nu este ragusita si nu tuseste...doar stranuta. Mergem la pediatru dar abia maine. In alta ordine de idei ..a mea nu sta deloc in tarc ci doar jos ..iar jos umbla toata camera si sta in picioare tinandu-se de ce apuca...ba chiar trece dintr-o parte in alta prin rasucire....nu prea cade a invatat sa se aseze singura cand nu mai poate sa stea. Eu zic ca mai are putin si merge singura si o vad cum evolueaza de la sapt la saptamana. De paste am fost la ai mei si cum e aparatamentul mare a umblat toata casa. Mai nou suceste limba in gura sa scoata diverse sunete ba chiar sta cu limba afara minute intregi.
Poze cu Alexia
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
greiere spune:
quote:
Originally posted by larissa_79Cred ca Alexia mea a racit..ii curge nasul si stranuta...dar nu are febra. I-am dat eferalgan sirop...ce sa ii mai dau? Fetele care ati trecut prin asa ceva ...spuneti-mi si mie ca la mine e prima data cand ii curge nasucul si stranuta asa des!
Paste fericit tuturor!
P.S Cred ca a racit pe masina de la aerul conditionat ca ne-am intors tocmai de la Botosani!
Poze cu Alexia
Larisasi Alexia
(13 iulie 2006)
Noua ne-a curs nasucul (si infundata si muuuulti mucisori) acum vreo doua luni si am folosit Nazomer forte - fluidifica mucozitatile si previne infectiile si picaturi de Colargol. Plus pompita de cel putin trei ori pe zi!
Sanatate la puiutii raciti!
Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii
Sabana spune:
quote:
Originally posted by Consiquote:
Originally posted by Sabana
Multumim pentru gandurile bune. Eu banui ca noi ne-am pricopsit cu o laringita, ca de ieri suntem si ragusiti. De abia maine dupa amiaza ajung la pediatra, pana acum ne-am conversat la telefon.
Consi siLuca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
Ai mare grija cu laringita. Stiu ca este epidemie. La sugari este foarte periculoasa. Nu vreau sa te sperii. Dar urmareste-i indeaproape respiratia si febra. La carte scrie in cazul in care nu poate respira sa il tii in picioare si sa ii tii geamul deschis. Deoarece bebeii au tractul respirator foarte ingust este foarte periculoasa laringita. In cazuri severe se ajunge si la internare. Tinem pumnii sa nu fie laringita si sa va faceti repede bine.
crissa71 spune:
Of..mai fetelor ce de probleme...!!
Si noi am fost raciti..tot asa cu stranut(larissa..!) si curs de muci...la fel sterimar..batista...nurofen....!
Acum de 2-3 saptamani nu vrem sa mancamm!!!zici ca a innebunit..el care era un macau...are doar 8800..si e lung...!!e slab....slab..
Azi l-am pacalit(dupa zile-ntregi de chin..!) si la 10 nu i-am mai dat cereale cu branza si mar si mandarina..i-am dat doar suc!!!!
LA 13 urla de foame si a ras tot..!!Sper sa-l tina asa!!Sa puna ceva pe el!!In rest astia pe aici sunt nebuni..nu ne-au dat nici calciu, nici fier...!!
A..plis ca de trei nopti..se trezeste din ora-n ora si se pune pe urlat...ce-o fi nu stiu..or fi dintii..o fi burtica...de la banana?sau de la cereale(am luat Humana cu iart si capsuni!!)Ce m-o fi apucat?!I-am pus doar o lingurita..deci..nu stiu ce sa maui zic!
Hai va pupa..ca m-aam intinsca o placinta!!!
Ma duc sa-l schimb...
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
larissa_79 spune:
Eu stiam ca la bebei se da eferalgan sirop...se da si nurofen? Alexia are mucizitatile lichide...adica efectiv ii curge nasucul...si stranuta des. I-am pus caciulita in cap si a transpirat...acum o tin fara caciula. Oare e bine asa?
Poze cu Alexia
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
Muuh spune:
Consi Alexei a luat tratament semipersonalizat pentru raceala si da a luat numai remedii homeopate. Iti pot descrie in detaliu schema dar nu ma incumet sa iti recomand sa o urmezi.
Sabina uau cate zice Alexandra. Pai Alexei nu zice nimic cu directie adica in nici un caz mama sau tata. Pupam fata mare si smechera. Las-o cu curaj pe jos pentru ca desi se va lovi are nevoie de spatiu de explorare. Oricum poti asigura sertarele, bloca usile de la dulapuri si prizele, asigura colturile mesei si cam tot ce ti se pare foarte periculos. Nasol cu epidemia de varicela. Ce putem face?
crissa bine ai revenit. Nici Alexei nu ia nici calciu si nici fier. Tu ce mai faci cu problemele tale de sanatate?
larissa se da si nurofen eu de exemplu nu ii dau eferalgan pentru ca a facut alergie. Iti recomand si tie prudenta in ceea ce priveste paracetamolul.
oncicu la noi schimbatul se face mai nou pe jos si dupa ce reusesc sa il sterg la fund el pleaca gol in patru labe si eu dupa el sa ii pun pampersul. De imbracat il imbrac ca pe un om mare adica fie in fund fie cand se ridica el pe diferite mobile de la el din camera.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Sabana spune:
quote:
Originally posted by Muuh
Consi Alexei a luat tratament semipersonalizat pentru raceala si da a luat numai remedii homeopate. Iti pot descrie in detaliu schema dar nu ma incumet sa iti recomand sa o urmezi.
Sabina uau cate zice Alexandra. Pai Alexei nu zice nimic cu directie adica in nici un caz mama sau tata. Pupam fata mare si smechera. Las-o cu curaj pe jos pentru ca desi se va lovi are nevoie de spatiu de explorare. Oricum poti asigura sertarele, bloca usile de la dulapuri si prizele, asigura colturile mesei si cam tot ce ti se pare foarte periculos. Nasol cu epidemia de varicela. Ce putem face?
crissa bine ai revenit. Nici Alexei nu ia nici calciu si nici fier. Tu ce mai faci cu problemele tale de sanatate?
larissa se da si nurofen eu de exemplu nu ii dau eferalgan pentru ca a facut alergie. Iti recomand si tie prudenta in ceea ce priveste paracetamolul.
oncicu la noi schimbatul se face mai nou pe jos si dupa ce reusesc sa il sterg la fund el pleaca gol in patru labe si eu dupa el sa ii pun pampersul. De imbracat il imbrac ca pe un om mare adica fie in fund fie cand se ridica el pe diferite mobile de la el din camera.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Miruna sincer mi-e cam frica. Noi avem grinzi in casa. Si pe alea chiar nu stiu cum sa le asigur. Mi-e teama ca da cu capul de ele. Nici in tarc nu are cine stie ce echilibru. Ea face pasi tinandu-se de margine si a inceput sa stea singura fara sa se tina cateva secunde. In plus avem destul de multe prin casa. Mai ales eu dictionare mari, academice. Mi-e teama ca poate trage de ele sa si le dea in cap. Mi-e teama si cu animalele. Sa nu prinda vreun fir de par sa bage in gura.