PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 19
Consi spune:
HRISTOS A INVIAT!
Ne-am intors si noi aseara acasa. Am avut un Paste cam zbuciumat, pentru ca am fost taaaaare mucosi. Rezumatul racelii noastre a fost: 3 nopti nedormite, pompat muci in fiecare ora, multa disperare si oboseala din partea mea si nervi din partea puiului care nu putea respira. Acum suntem mai bine si pe la 12 o sunam pe tanti pediatra sa ne stabilim o intalnire. Si referitor la muci, chiar vream sa te intreb Muuh-i-au trecut mucii lui Alexei cu remedii homeopatice? Tratamentele sunt individualizate, chiar daca e cazul unor afectiuni comune gen: muci, tuse, etc.? As fi vrut si eu sa-i dau, dar nefiind acasa a trebuit sa recurg la tratament alopat. Dar pe viitor as consulta si un homeopat.
Am vazut colajul si imi place. Felicitari Ramoon! De abia astept sa fie gata si sa il punem pe prima pagina.
Crissa bine ai revenit! Sper ca nu ne mai abandonezi...
Oncicu si la noi se lasa cu plansete la imbracat. Nu chiar urlete, dar totusi... Pana si schimbarea scutecului a devenit o aventura ai o demonstratie de agilitate din partea mea.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
michella78 spune:
onicicu si nepotelul meu are exact aceeasi agitatie pe care o descrii tu
atat la imbracat cu urletele de rigoare cat si in general.. nu are stare nici 10 min intr-un loc
poate ca sunt doar copii mai energici, mai nazdravani, nu cred sa fie o problema
greiere multumim pentru urari. am vorbit cu doctorita si vine joi pentru control
sunt foarte curioasa mai ales ca luna trecuta a stat pe loc cu greutatea
michella
crissa71 spune:
Consi:nici eu n-as vrea ca-mi lipsiti tare mult...dar ce sa fac!!!???Oricum promit ca n-o sa fie zi sa nu va scriu!Promit!!Multumesc de reprimire!
Pupici.
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
angelli spune:
Consi bine ai revenit! Imi pare rau sa aud ca aveti mucisori! Si Andreas a avut si in afara de aspirat( nu am aspirat atita in toata viata mea) nu am facut mare lucru.La noi a tinut o saptamina fara alte probleme!
Oncicu, tu vorbesti de Andreas?Chiar voiam sa intru sa va povestesc dar vad ca mi-a luat-o Oncicu inaintr.Plingem din orice e foarte agitat, nu prea face nimic( doar se rostogoleste) si are momente cind nici asta nu face, parca uita, ramine pe spate sau pe burta si urla pina i se face rau si lui si mie.Poate or fi copilasi mai energici dar poate ar trebui sa-si foloseasca si el energia pentru altceva!Are aproape 9 luni si ne comportam ca la 4.
Referitor la premergator.Eu ma razgindesc la fiecare 10 min.AM innebunit pe toata lumea din jurul meu, ba il pun ba nu il pun.Din cite am citit sunt contraindicate mai mult din cauza accidentelor in casa.
Andreas nu se ridica in picioare,nici in fundulet, nu merge in patru labe.Daca il tin de minute, face pasi.In premergator e foarte fericit.Il las cam 30 min pe zi.
Voi ce spuneti?
Andreas,soarele meu
MADYN spune:
Adevarat ca a-nviat!
Angelli fiecare copil se dezvolta diferit, poate ca puiul tau e mai lenes, dar nu cred ca sint motive de ingrijorare!
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
Sabana spune:
HRISTOS A INVIAT!
Am avut niste zile tare agitate. Am umblat de colo colo si m-am ghiftuit peste masura. Nu am putut rezista la toate bunatatile.
Ramoon foarte misto colajul. Am sa incerc sa trimit si eu o poza in timp util. Care e termenul limita?
Si Alex plange de vreo 2-3 saptamani la imbracat. Sa-i pun pampersul a devenit o adevarata aventura. O ia in patru labe in popul gol, in secunda doi este in partea cealalta a patului. Cand vien vorba de imbracat la inceput urla, apoi dupa ce o imbrac se admira cu ce este imbracata si pe urma isi prinde picioare si face gatagatagata. Uneori nu ma inteleg deloc cu ea, cand este foaret obosita. Inca o tin in tarc, mi-e groaznic de frica sa ii dau drumul pe jos, sa nu se loveasca sau sa dea cu capul de ceva. In tarc face pasi, dar cand o pun in picioare se lasa pe jos si bate cu palma pe parchet. E fascinata de muzica, danseaza pe orice fel de muzica, se scoala la 6-7 dimineata si da drumul la clopote sa cante, daca vede ca nu schitam nimic, incepe si bate cu manuta in pat strigand mama, tata, daca nici asa incepe sa urle si atunci de voie de nevoie ne dam jos din pat. In consecinta eu nu mai stiu ce e aia dormit pana la 10-11. Dar ea la 11 dupa masa de fructe se cere la culcare si isi face somnul de frumusete 2-3 ore, timp in care eu nu stiu ce sa fac mai intai. Placerea ei cea mai mare este sa arunce jucariile din tarc, iar ieri urla de mama focului la ea in patut, ca nu putea sa isi arunce plapumioara peste gard. E fascinata de televizor, telecomanda, telefoane si in general ce reprezinta tehnica. M-am intins ca o placinta.
maryion spune:

9 lunisoare
Leila, fetita lui Galushca
Andrei, baietelul lui M_floruta
Elena, fetita lui Leistra
8 lunisoare
Timeea Andreea, fetita lui acvi
Teodora Ana, fetita lui michella78

LA MULTI ANI! A.cicel si Bubutzica pentru 8 aprilie
Scuze pentru intarziere. 
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
MissJJ spune:
Buna fetele!
Hristos a inviat! Sper ca ati avut sarbatori fericite.
Eu nu am mai intrat de ceva timp ca am fost tare racita, gripa de fapt, abia m-am tarait prin casa, Flo a muncit in fiecare zi in afara de samb si luni, nu am fost plecati pe nicaieri, am iesit duminica oleaca in parc cu fata si ieri am mers sa ii cautam papucei si sa masuram talpitzele si exact marimea noastra nu avea, asa ca mai cautam.
Ne chinuim sa ne revenim la programul de nani si papa de inainte de boala. Domnisoara e din ce in ce mai miorlaita si noaptea prin somn mai scanceste cred ca de la dinti ca tot roade prin somn jucariile sau muslin-ul. Si mai nou ne rostogolim si am cazut si din pat si am urlat ca din gura de sarpe.
Si acuma nu mai stam pe patul mare decat pazita, facem pasi dar numai ajutata de mama sau tata, cu toate ca rupem premergatorul alearga cu el prin toata curtea.
Ramoon mai da odata mail-ul please sa trimitem si noi poza.
Pupici la toate fetele si piersicutzele si mai intru mai pe seara daca am timp.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
larissa_79 spune:

Cred ca Alexia mea a racit..ii curge nasul si stranuta...dar nu are febra. I-am dat eferalgan sirop...ce sa ii mai dau? Fetele care ati trecut prin asa ceva ...spuneti-mi si mie ca la mine e prima data cand ii curge nasucul si stranuta asa des!
Paste fericit tuturor!
P.S Cred ca a racit pe masina de la aerul conditionat ca ne-am intors tocmai de la Botosani!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
Consi spune:
quote:
Originally posted by larissa_79Cred ca Alexia mea a racit..ii curge nasul si stranuta...dar nu are febra. I-am dat eferalgan sirop...ce sa ii mai dau? Fetele care ati trecut prin asa ceva ...spuneti-mi si mie ca la mine e prima data cand ii curge nasucul si stranuta asa des!
Paste fericit tuturor!
P.S Cred ca a racit pe masina de la aerul conditionat ca ne-am intors tocmai de la Botosani!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisasi Alexia
(13 iulie 2006)
La fel am patit si noi. De 3 ori/zi cate 2,5 ml nurofen si cate 2 picaturi de vibrocil in fiecare nara. Si muci pompati la greu cu batista bebelusului.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.