Mamici noiembrie-decembrie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 30
alfa_anca spune:
Buna fetele!!!
Ce mai faceti? Eu de dim am zis ca imi voi arunca stomacul in WC.....super naspa. Si in plus am remarcat ca orice mananc nu prea se digera, si desi imi simt stomacul plis, mie mi-e foame intr-una. Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi mai tarziu.
Ana_id, multumesc frumos. Eu una la inceput as fi mancat numai ce era acru si sarat, de fapt cam asa e si acuma. Dar incet incet mai mananc si altceva din cand in cand, dar acru si sarat ramane in top.
Aralia m-ai terminat cu sarmalele.
bb_yasmi tu vrei bataitza??? Ce ai nene cu sarcina oprita din evolutie? Nu o sa se opreasca deloc din evoutie si nu te mai gandi atata ca lu bebe nu ii place.
Eu inca mai iau utrogestan si dr mi-a zis ca pot sa iau pana la 14 sapt. Sa vedem ce mai zice pe 16 aprilie cand merg la control. Si eu iau tot 4/zi 2dim si 2seara tot datorita unei iminente de avort.
DANANGIE si Jasmin FELICITARI, sarcini usoare si bebei sanatosi si la termen. Bine ati venit alaturi de noi.
Noi astazi avem 9 sapt de sarcina
, varsaturi inca am, care au inceput de pe la 5saptamani. Greturi mai putine am, caci varsaturile imi apar asa din senin.
Aseara mi-a fost f rau, dureri de cap, ameteli si stare de voma crunta, am si varsat de vreo 2 ori......nici nu stiu cand voi scapa de starile astea, dar sper ca in curand. Sau....cine stie.... pe de alta parte, dc le am stiu ca e bebe bine.
Hai ca m-am intins prea mult,
Va pup.
Anca
9fix
Vine bebe
loub_erika spune:
fetelor pe mine ma apucat greturile di sapt.6-a,dar au devenit mai puternice in sapt. 7-a,iar acum ca sunt la inceputul sapt. 9-a am inceput sa dau si la rate un pic,dar ma simt mai bine dupa,iar ce tine de utogestan...,eu am luat pana acum cate 8 ,asa ca va dati seama,asa mi-a spus dct. din cauza pierderilor pe care le-am avut la 10 sapt(2),dar acum am inceput sa imi pun doar 6 ca deja am intrat in sapt. 9-a,eu stiu pers. care au luat utrogestan pana au trecut de 3 luni...,succes!!
8+
lauraazur spune:
Buna la toate mamicile,
Am ajuns si eu pe aici gravituta la 18 saptamani cu al meu gandacel
Am citit mult despre gimnastica prenatala
si cursurile lamaze.
Am gasit pana la urma la gimnastica-gravide.ro o posibilitate de a le urma.
Mai merge careva dintre voi acolo? Nu vreau sa merg singura ![]()
va pup pe toate
pet.cost2005 spune:
laura - bine ai venit !!!! Asta este un capitol mai vechi ... care trbuia sa fie inchis de catre moderatori, deci pe noi ne gasesti aici. Urmareste si nr. capitolului ... acum suntem la 12. Te asteptam !!!!
9+
Petronela