Mamici noiembrie-decembrie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 29
geany_bc spune:
Hai sa va spun ceva: la Bacau ninge fffff tare, parca vine Craciunul si nu Pastele. 
Geany
7+
ancadragoman spune:
Daca nu va deranjeaza deschid eu capitol nou.
Oana stai linistita ca am vb cu o fata care este insarcinata in 5 luni si mi-a spus ca durerea de sani dispare treptat,ca nici pe mine nu ma mai dor ca inainte.
anca
9+
vine bebe....
poze
Ali_bia spune:
quote:Deschide tu
Originally posted by ancadragoman
Daca nu va deranjeaza deschid eu capitol nou.
Oana stai linistita ca am vb cu o fata care este insarcinata in 5 luni si mi-a spus ca durerea de sani dispare treptat,ca nici pe mine nu ma mai dor ca inainte.
anca9+
vine bebe....
poze

Alina
6+
ancadragoman spune:
Anne eu nu am avut niciodata greturi,deci nu este obligatoriu sa ai greturi
anca
9+
vine bebe....
poze
Anne_Ma spune:
Ce bine-ar sa nu am nici eu greturi. Simptome la mine nu prea sunt decat dureri de sani si burtica jos este foarte tare. Atat!
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
4+
fify spune:
LADYMINA,doamne ce veste groaznica ne-ai dat, nu-mi cred ochilor !!!!Imi pare nespus de rau, nici nu stiu ce sa-ti spun ....mai ales ca orice cuvant e de prisos.D-zeu sigur te va binecuvanta iar cu un copilas, poti fi sigura de asta.Tot binele din lume ti-l doresc, refacere grabnica.....si nu te lasa, lupta ca vei castiga pana la urma. Tin pumnii stransi la fata, ok?Te pupic dulce.
10+
oana_r spune:
anca,mai deschizi capitolul?
de ramonella ce stiti?
pentru greturi,mi-a spus o asistenta si mi-aduc aminte ca-i dadeam si eu lui matei cand ere mic si varsa ceai de menta cu gheata,vad ca la mine are efect,dar sa vedem cat tine
10+ si matei 
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
bb_yasmi spune:
oana si la mine s-au diminuat greturile si durerile de san destul de considerabil!!! eu ca sa fiu sigura ac e ok mi-am luat TB azi dimi si era 37.2 !!! m-am mai linistit!!!
oana eu stiam ca ceaiul de menta e contraindicat in sarcina, asa e??
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
9 +
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
poza eco bb 8 +
irina_stef spune:
neatza gagici!un pupic la toate fetele si tie yasminuco ca nu m-ai uitat.eu sunt intr-o stare proasta tare,mie mi-a murit bunicul care era ca un tata ptr mine ca el m-a crescut,si azi e inmormantarea si eu nu pot fi acolo alaturi de el si familia mea
,asta este,e greu dar mergem mai departe,pe langa asta eu in general sunt bine,am fost la doctor si mi-a gasit tensiunea cam mare zic ei,12 cu 9,deci mi-a zis sa renunt la cafea sare cola,asa ca am dat-o pe mancare de regim.eu nu prea am greturi,cred ca o data pe saptamana ma mai apuca asa,dar ieri dupa lungi cautari pe la magazine,am gasit si eu la magazinul romanesc de aici ciolan,ca de cand a-ti zis voi de fasole cu ciolan numai la ea m-am gandit,asa ca am luat si am facut,si ieri la pranz dupa ce am papat,am plecat la banca si acolo am comis-o
cu toata rusinea.in plus eu am o lene de zile mari ,trebuie sa fac si eu curat dar nu am nici un chef....hai ca m-am plans destul
9+
-IRINA-