Mamici noiembrie-decembrie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 19
cataro spune:
Ramo, ai dreptate, si eu inseamna ca am 8+ . ma dadeam si eu mai mare decat eram. credeam ca scap mai repede si nasc cu o saptamana mai devreme. Ramolismentul in floare, v-am zis ca-s baba :))
Cata
8+
ancadragoman spune:
Anca pai pe 3 mai am fix 13 saptamani,eu zic ca e bine ,dar trebuie sa vb si cu doctorul meu.
TT se face la o anumita varsta?
Ramo felicitari ptr bb
anca
8+
vine bebe....
poze
alfa_anca spune:
Mai fetelor sa va spun ce mi se intampla mie ciudat sau cel putin mi se pare ciudat.
Mie cand imi vine sa fac pipi, de multe ori, simt nevoia asta ca pe o durere de burta(durerea aia obisnuita pe care o avem toate ca la ciclu), dar mai ales noaptea. Deci ma trezesc si simt cum ma doare ff surd burta si ma duc la toaleta si acolo imi dau seama de ce ma durea
. Dar si mai ciudat a fost asta noapte cand m-am trezit asa pur si simplu, nu ma durea nimik, nu simteam ca vreau la toaleta. Si tot incercam sa dorm si nu puteam sa adorm si, deja invatandu-ma, m-am dus la toaleta si acolo iar mi-am dat seama de ce nu puteam sa dorm. Dar mi se pare ciudat. Cand ma doare burtica, am dedus eu ca ar apasa vezica pe uter si de-aia, dar sa nu simt nimik si de fapt eu sa vreau la toaleta (bine ca nu fac pe mine
).
Voi aveti schimbari de-astea ciudate?
Anca
8+
Vine bebe
oana_r spune:
cataro,eu am slabit 5 kg,nu pot manca decat mere.
eu sunt in '76.stiu ca in saptamana 12 se da sa se faca o analiza , dar indiferent de varsta.
10+ si matei 
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
RAMONELLA spune:
Ancutz multam.
Fetelor,la cate saptamani se vede sexul la ecograf???Eu cand o sa ma duc data viitoare,in 8 mai,o sa am 14 saptamani si dupa calculul ecografului 15.Oare o sa se vada ceva???
poze
vine bebe
Ramonel
9+
ancadragoman spune:
Ramo eu stiu ca se vede pe la 13 .Voi eco de la 12-13 saptamni le faceti 2 sau 3D?
anca
8+
vine bebe....
poze
alfa_anca spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Anca pai pe 3 mai am fix 13 saptamani,eu zic ca e bine ,dar trebuie sa vb si cu doctorul meu.
TT se face la o anumita varsta?
Ramo felicitari ptr bb
anca8+
vine bebe....
poze
Inseamna ca avem fix aceeasi varsta, eu pe 10 mai voi avea fix 14sapt, deci pe 3 mai fix 13sapt. Am impresia ca TT se face intre 14 si 16 sapt, sper sa nu spun prostii, oricum cel mai devreme la 14 sapt, ca la 12 sapt se face dublu test. Iar ca sa faci TT trebuie sa te duci sa iti ia sange imediat dupa ce ai datele de la eco morfologica, ca sa le coreleze. De-asta Tutunaru ne trimite la 14 sapt la Iosup si apoi la TT. Dar mie mi-a zis sa nu sun deocamdata sa ma programez, ca imi spune el cand. Ma duc la control la 10+ sapt pe 16aprilie si vad atunci ce imi spune. Eu oricum varsta sarcinii am luat-o de buna pe cea de la ecograf , care acuma nu e decat cu 2 zile mai mica decat ce calculasem eu dupa ovulatie, oricum nu calculez dupa UM pentru ca eu am avut ovulatia mai tarziu.
Si medicii se iau pt varsta sarcinii dupa ce spune ecograful in primele saptamani, pentru ca sunt femei care au ciclul ffff lung, sau se trezesc la 3-4 luni ca sunt gravide ca le-a venit ciclu peste sarcina si ele nu au stiut.
Hai ca m-am intins ca o pomana tiganeasca.
Va pup.
Anca
8+Vine bebe
cataro spune:
Oana, esti tinerica, sa fii fost eu de varsta ta... :))
Incearca sa mai papi si altceva, macar cate putin, sa aiba bebe de unde sa-si ia toate vitaminele.
Cata
8+
darleena spune:
Ramo la 14 saptamani, in mod normal ar trebui sa se vada sexul copilului.
Din cate stiu eu, la 12 saptamani se face TT, pe care poate sa-l faca orice gravidutza, dar mai ales cele care sunt trecute de 35 de ani, cand se spune ca incepe sa creasca riscul de a face un copil cu SD.
8+
Pana vine bubu 
poze
ancadragoman spune:
Anca ajunsesera cu programarile pe 16 aprilie,deci ai timp,dar eu te intrebam daca TT se face dupa o anumita varsta a mamei
anca
8+
vine bebe....
poze