Mamici noiembrie-decembrie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Ramo, se numara saptamanile de la prima zi de ciclu, nu de cand banuiesti tu ca ai ramas insarcinata. deci daca ai avut UM pe 28 ianuarie, de aia zice doctorita ca esti in a zecea saptamana

Mergi la inceput

Oana, eu am 9 saptamani si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

quote:
Originally posted by cataro

Oana, eu am 9 saptamani si 3 zile

Cataro pune-ti la semnatura sa vedem si noi cate sapt ai!!

Alina 6+

Mergi la inceput

Oki, m-am conformat. Nu treceam saptamanile pentru ca nu mai gaseam semnul de graviduta in partea stanga iar de chioara de somn ce sunt nu vedeam parantezele. hahaha

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

quote:

Oki, m-am conformat. Nu treceam saptamanile pentru ca nu mai gaseam semnul de graviduta in partea stanga iar de chioara de somn ce sunt nu vedeam parantezele. hahaha

9+

Bravo!!
Iti sta mai bine cu

Alina 6+

Mergi la inceput

Mai e cineva de varsta mai mare pe aici? Sau sunt cea mai baba? Eu sunt nascuta in '72. Si m-a cam speriat doctorita, mi-a zis ca din cauza ca am varsta asta o sa ma puna sa fac niste investigatii speciale in saptamana a 12-a.

Cata

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

AncaD scuze, intr-adevar cam rarutz ca nu prea ma lasa timpul, am un serviciu destul de solicitant, iar seara nu ma lasa barbatul la calc, ca e mai important sa se joace el . Deja ti-ai facut programare la Iosup?? Dar in 3 mai cate saptamani vei avea? Pe noi Tutunaru ne trimite la Iosup la 14 saptamani ca apoi imediat sa mergem sa facem TT. Asa ca eu ma voi programa pe 10 mai la fix 14saptamani. In legatura cu doctorita de familie... mai vad....
Ramo felicitari pt bebic, abia astept si eu sa il mai vad, tocmai pe 16 aprilie.
RGE, cand am timp o sa ma uit si eu pe site-urile alea de la tine si iti dau de veste, ca si pe mine ma intereseaza gimnastica.

Va pup.

Anca 8+
Vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:

Ramo, se numara saptamanile de la prima zi de ciclu, nu de cand banuiesti tu ca ai ramas insarcinata. deci daca ai avut UM pe 28 ianuarie, de aia zice doctorita ca esti in a zecea saptamana

Pai dupa calculele mele,daca am avut UM in 28 ianuarie,acum am 9 saptamani si 2 zile.Am mai fost la ecograf la 6 saptamani si ecograful arata ca am 7 saptamani.Asa si acuma,eu am 9 si 2 zile iar ecograful arata 10 saptamani si 2 zile.Ei cred ca se iau dupa masuratorile ecografului,nu stiu.
bb, se intra in luna a 3-a di a 10-a saptamana,dar daca doctorita mi-a spus ca am 10 saptamani,ma cred si eu mare.

poze
vine bebe

Ramonel9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebika spune:

fetelor dragutelor maine dim ma duc sa imi fac bhcg si seara voi avea rezultatul ,sper sa fie ok
va pupacesc pe toate,daca e ok joi ma duc la eco transvaginala la un alt dr la care mi-am facut programare sa imi vad bb
multi pupici la toate fetele

pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

RGE vad ca gimnastica pt gravide se poate face dupa ce trecem de primul trimestru de sarcina, asa ca mai e pana atunci..... Pana una alta, eu as vrea sa merg la inot, e cel mai bun sport pe perioada sarcinii si nu numai. Mai ales pt mine ca am spina bifida si dureri f mari de mijloc, nici nu vreau sa imi inchipui ce dureri voi avea cand sarcina va inainta, dar cu Dumnezeu inainte o scot eu la capat.

Anca 8+
Vine bebe

Mergi la inceput