O INTREBARE PENTRU MEDICI

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Cata violenta poate zace intr-unii semeni, cu un pumn sa distrugi o viata tanara care e la inceput de drum, o familie, parintii care sunt in stare de soc ca ajung sa-si ingroape fiul...nu am cuvinte sa-mi exprim furia pe asemenea oameni...multa putere familie tale, Criss!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Chiar acum am vorbit cu mama si a spus ca parintii au vorbit cu medicii, sa-l mai lase conectat, ei saracii tot spera intr-o minune, insa ma tem ca e mai rau asa, cred ca mai mult se chinuie sa-l vada asa. Medicul le-a spus ca au avut un pacient care si-a revenit dupa 43 de zile. Totusi nu vad cum s-ar putea intampla minunea, daca nu exista nici urma de activitate cerebrala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Doamne,nu pot sa cred ce ti se intampla.Dumnezeu sa ajute aceasta familie indurerata.Stiu ca este foarte greu pentru ei,dar daca ar dona organele fiului ar salva multe vieti si fiul lor va trai prin ei.Am vazut multe emisiuni,in care cel ce primea organul,lua putin din comportamentul donatorului.Stiu ca este foarte greu,dar daca nu se mai poate face nimic...Fiul lor va trai prin alti oameni.Doamne ajuta!

poze
vine bebe

Ramonel9+

Mergi la inceput

Da, cred ca asta ar fi cea mai buna optiune daca intr-adevar nu mai e nimic de facut. Insa cred ca trebuie sa fie cumplit pentru parinti sa ia o astfel de decizie. Nu stiu, pentru cineva din afara pare mai usor dar ma gandesc oare eu as fi in stare sa fac asta? Teoretic, da, insa ...doamne fereste sa fie cineva in astfel de situatie.

Mergi la inceput

E foarte greu,stiu,zilele trecute am vazut la televizor un caz asemanator,in care mai multi oameni au primit organele unei persoane aflate in moarte cerebrala.Rinichii,ficatul..E foarte greu,dar poate durerea le va fi putin diminuata stiind ca fiul lor a salvat alte vieti,si acum traieste prin ei.Spun si eu asa.Doamne fereste!!As vrea sa le alin suferinta cumva.

poze
vine bebe

Ramonel9+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RAMONELLA

E foarte greu,stiu,zilele trecute am vazut la televizor un caz asemanator,in care mai multi oameni au primit organele unei persoane aflate in moarte cerebrala.Rinichii,ficatul..E foarte greu,dar poate durerea le va fi putin diminuata stiind ca fiul lor a salvat alte vieti,si acum traieste prin ei.Spun si eu asa.Doamne fereste!!As vrea sa le alin suferinta cumva.

Si eu am vazut cazul respectiv si cred ca si acum, daca pentru el nu se mai poate face nimic, donarea organelor ar fi cea mai buna solutie. Totusi parintii trebuie sa ia aceasta decizie si cred ca le este foarte greu. Unchiul meu a fost atat de socat, ca sambata dimineata nu putea lega doua cuvinte, si pe deasupra mai e si hipertensiv si cardiac.
Nu stiu ce ar putea sa le aline suferinta, cred ca nimic, poate doar odata cu trecerea timpului, se va mai atenua.

Mergi la inceput

Azi i s-au mai facut niste investigatii, si medicii au observat niste vibratii usoare, asa a zis matusa-mea. Nici ea nu poate acum gandi sau vorbi coerent, insa presupun ca la tomograf s-ar fi vazut vibratiile acelea, dar medicul a spus ca deocamdata nu inseamna nimic.
Totusi, parca totii speram sa fie un semn bun. Cine stie? Poate Dumnezeu asculta atatea rugaciuni...

Mergi la inceput

Doamne ajuta!!!Sa ne rugam sa faca Dumnezeu o minune in postul Pastelui.

poze
vine bebe

Ramonel9+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Doamne ajuta!!!Sa ne rugam sa faca Dumnezeu o minune in postul Pastelui.

poze
vine bebe

Ramonel9+

Multumesc pentru gandurile bune din partea voastra.
Chiar e nevoie de o minune, pentru ca medicii au facut tot ce a fost omeneste posibil. Ieri si-a miscat picioarele, insa medicul a spus ca asta nu inseamna nimic, pentru ca au fost niste reflexe si nu vin de la creier ci de la coloana.
I-au facut din nou o serie de investigatii, a fost monitorizat (nu ma pricep eu la asa ceva), insa unchiul meu a spus ca la intensitatea normala nu se vedea nimic decat o linie dreapta, dar la intensitatea maxima s-a vazut tottusi ceva ca un fel de vibratie. (asa mi-a explicat el). Totusi medicii le-au spus sa nu-si faca sperante. Restul organelor functioneaza perfect, tensiunea e perfecta, insa ce folos daca nu functioneaza creierul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

Doamne,e groaznic!cata violenta si cat rau pot face oamenii,daca se pot numi oamni cei ce distrug vieti.

ma rog si eu pt salvarea vietii varului tau,poate D-zeu face o minune acum.

Deea

Mergi la inceput