Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 6
danutz spune:
La multi ani pentru fulguletii care azi au 'inflorit' pentru prima oara:
Crinutza de Dandusa
Delia de Lory32
Alessia Liane de Flore26
La multi ani si pentru cei care mai adauga o lunisoara in palmares:
Crinutza de Dandusa (mami azi ai ce sarbatori nu gluma)
Antonia de Bambo
Norbert de Otikerekes
Oliver de Patris
Georgia de Cristina74
Bianca de Madana
Care veniti la
cu mine. Fac cinste ca deh...e ultima din perioada de stat acasa.
Fug sa citesc din urma!
Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
Lavinia_P spune:
Salut,
Dianarus,are stenoza de artera pulmonara (e ingustata la intrarea in inima).Deocamdata interventia chirurgicala ar consta intr-un mic balonas introdus printr-un cateter si umflat cand ajunge in dreptul stenozei pt a o largi.Dupa cate am citit pe net,asta nu e intotdeauna solutia definitiva,uneori reapare stenoza,dar o interventie pe cord se face la varste mai mari.Doamne ajuta sa nu ajungem acolo.La voi in ce a constat "reparatia"?
LaTg.Mures,dupa 8-9 luni,deci mai in toamna.Dar multumesc!
LA MULTI ANI ANTONIA SI CRINUTZA,de acuma sunteti domnisoare,
,sanatate maxima!
"minunea mea"
danutz spune:
Miki, aoleo...am mai zis-o si o mai zic odata! Sa-ti traiasca grasunelul ca ne complexezi pe toate cu performantele lui!
Laura, ma bucur pentru tatal tau, chiar daca urmeaza un ditamai tratamentul...e mai bine asa! ulta sanatate iar tie si lui Dani 
...toate mamicile si bb-ii,ca cine stie cand mai aparem si noi pe aici(nu ca ne-ar duce cineva dorul )' Deea, sa nu mai zici asa, esti de-a noastra si bebe David la fel! Stim cu toatele cum e sa nu ai timp decat de bebe... E bine ca ne dai vesti despre voi si despre progresele puiului!
Bambo, ce frumoasa e Antonia! Si ce smecheroasa e ea cu ochelarii lui mami!!! iar tu ce slabaaaaaaaaaa esti!!! vede al meu om pozele tale si zice: ; Ba da' faine-s moldovencele astea!!!' iar de tao bo, cand oare mai ai timp?!!! Mai alaptezi, fiindca eu ma tot gandesc cum oare sa ma duc la tao-bo cu tzitzile pline cu lapte?
...'numa' de-alde exorcistu', exorcistu' reloaded, mama exorcistului sau un caz de exorcizare in familia exorcistului........)' a_dejule, esti mortala!!!
Desiree, o sa folosesc si eu reteta ta contra cazutului parului ca se pare ca m-am alaturat si eu clubului de cheliutze in devenire!
Fetelor mie mi-a venit socrela ieri si...pe bune ca-s incantata de ea! Nu s-a apucat sa faca nimik de capul ei, m-a intrebat toate alea, adik tabieturile lui bebe, nu tu 'sfaturi' nu tu 'remarci', mi-a zis sa las acolo hainutzele lui Rares ca o sa le calce ea, 'ca tu timp pt asta n-ai'...sa dea DD sa o tina tot asa!!!
Pupicei si ...cam asta fu pentru azi ca fug sa mai imprastii niste bani pentru o toaleta de nunta! Va vine sa credeti ca in luna aprilie am 3 nunti in interval de 8 zile!!! Nu-s ce i-a apucat pe toti acum...febra maritisului!!!
Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
Mirona spune:
neatza
avem FLORI? LA MULTI ANI! fetelor. 
danutz tinem pumnii sa o tina soacra tot asa.
3 nunti??? Si vei avea 3 toalete? Sau mergi la toate cu aceeasi?
Fetelor eu purtam inainte de Kara masura 42 - acum la cumparaturi pentru botezul care se apropie ... soc nu alta - mi-am luat un costum masura 46.

Sa nu mai spun ca nici pantofi nu mai am in casa care sa ma incapa ... asa ca ... tre o noua garderoba. Voi cum stati?
Lavinia_P imi pare tare rau de Mihaita si problema lui. pupici si tinem pumnii sa treaca cat mai repede si sa fie nevoie doar de o interventie usoara. Curaj mamico. 
Ariadna30 incepe tu cu cereale si in timp ai sa poti sa-ti faci un plan de bataie. Cu cerealee sa stii ca am incercat si eu seara - ultima masa - si mi s-a parut ca i-ar cadea greu inainte de culcare si nu prea dormea bine - asa ca i le-am trecut la penultima masa. Astea le papam cu lingurita - pireutz. La cea de seara - ultima ii pun doar o juma de masura in lapte si atat.
desiree notat si eu reteta. merci
a_deju noi ne-am propus sa invartim baietii pe degete - avem deja doi pretendenti - dar mai e loc, sa stii. Daca Eric e liber ... noi suntem adeptele sloganului: intotdeauna este loc de mai bine. ![]()
alexandra_25 pupici la atomicul Mark. Merci de urari - si voua la fel.
dianarus78 eu raspund pentru BANAT - DA. Cadou la nasi pluis eventual TORT.
bamboletta si noi admirat baboleta mica in familie - Dani era super incantat de cum sta fata in cadita. Despre tine nu fac nici o remarca ... pentru ca ma enervez singura.
Roxana_c sper sa nu fie nimic grav, multa sanatate lui Calin si sa mai ne dai vesti. 
danita io ti-am spus ca asta e mai scorpie ca muma-sa. 
am lasat piciul in patutz sa adoarma singurica - fug sa vad ce-am realizat ... ca nu se mai aude nika de vre-o 2 minute.
you all
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Lavinia_P
Salut,
Dianarus,are stenoza de artera pulmonara (e ingustata la intrarea in inima).Deocamdata interventia chirurgicala ar consta intr-un mic balonas introdus printr-un cateter si umflat cand ajunge in dreptul stenozei pt a o largi.Dupa cate am citit pe net,asta nu e intotdeauna solutia definitiva,uneori reapare stenoza,dar o interventie pe cord se face la varste mai mari.Doamne ajuta sa nu ajungem acolo.La voi in ce a constat "reparatia"?
LaTg.Mures,dupa 8-9 luni,deci mai in toamna.Dar multumesc!LA MULTI ANI ANTONIA SI CRINUTZA,de acuma sunteti domnisoare,
,sanatate maxima!
Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
"minunea mea"
Stenoza de pilor se rezolva exclusiv chirurgical. A ramas cu o incizie verticala de cativa cm de la buric in sus. Medical vorbind nu stiu exact care e procedura dupa deschiderea abdomenului, se sectioneaza muschiul piloric, parca. Oricum, chirurgul mi-a spus dupa operatie ca problema e rezolvata definitiv.
Unde faceti interventia cu balonasul?
Sanatate maxima si cauta-ma daca ajungi pe la noi.
mare pt bolnavior.Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
asiza spune:
Buna dimineata, mamici si bebici!!!! ![]()
petnru toate FLORILE de azi!!!!
pentru totii picii care au mai crescut o lunisoara!!! 
Desiree, multzam pentru dezvaluirea minunatei retete pentru tratamentul parului...notat si subsemnata! 
Bambo, si eu m-am uitat la pozici cu Antonia, ca de fiecare data
si vreau sa va pup tare pe amnadoua ca tare frumusele mai sunteti! 

Dandusaaaaaaa, rezolva odata cu netul ala ca ne lipsesti muuult!!!!
Dianarus eu raspund pentru Transilvania: NU, nu se fac cadouri la nasi p-acilea (am fost o data nasa de cununie si de doua ori nasa de botez) si nici eu la randul meu nu le-am facut vreun cadou nasilor mei de cununie sau celor care urmeaza afi nasii de botez a lui Denis. Cheltuielile cad exclusiv in sarcina nasilor!...In alta ordine de idei, cum e piticul? Mai vomeaza? Si-a revenit bine dupa operatie? 
Danutz, mie sigur o sa-mi fie doooor de tine!!! Da' daca chiar vad ca-ti faci de cap si nu mai apari, o sa te strig p-aci in gura maaareeeee! Rares va sta mereu cu soacra-ta sau angajezi si tu o bona????
...bravos pentru asa o soacra..multi ne-am dori-o! 
Mirona, nu-mi aminti de garderoba ca ma apuca dracii iara!!! Eu am botezul pe 21 si inca nici nu vreau sa ma gandesc la ce-mi voi pune pe mine!!! Da' de voi intra in hainele mele pana atunci (pasarea Mihai Viteazu')!!!...sunt o
...da' de maine incep masajul!!!!
...Pupam fata si pe Kara...

Ingerasa, mersi pentru pontul cu crema Herbagen...cica e 100%naturala, am cumparat-o si eu si de maine vine maseorul acasa de trei ori pe saptamana...sper sa vad ceva rezultate rapid...Ce mai face Maya???

Roxana, sanatate lui Calinut! 
Danita, Alex 

a_deju:
quote:
gata fetele, fug si eu la nani, sau la un film, daca e ceva interesant pe hbo (mira-m-as, ca de fiecare data cand n-am somn si zic ca vad si eu film... numa' de-alde exorcistu', exorcistu' reloaded, mama exorcistului sau un caz de exorcizare in familia exorcistului........)

Laura13 va pupam tare de la Cluj...
Lavinia, neaparat sa mai ceri parerea unui medic inainte de a-l opera pe Mihaita!

Raluca_u, rezolvati repede cu netul si haideti cu vesti despre voi!

Kokorinaaaaa, te-am mai strigat, da' nu renunt!!!!! Ne e dor de tine si harbujeii tai!!!

Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
lizzy spune:
Miro, merci de raspunsul din partea Banatului. Astept in continuare!
Si daca ati ratat intrebarea mea, e vorba despre cadourile pt nasi, cu ocazia botezului. Peste tot e acest obicei? (Si eu sunt ultima care afla???
)
Azi plecam la un gratar
, in curte la niste prieteni, iau ambii copii cu mine. Complicat... fiecare cu papica lui, fiecare cu scaunul de masina propriu, va fi interesant! ![]()

pt toate florile, floricelele si floriceii!!!
Sa aveti o duminica minunata! Si glume de 1 Aprilie cat mai dragutze! ![]()
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
lizzy spune:
Asiza, merci. Macar nu ma mai streseaz ca as fi fost singura ce nu a facut cadouri la nasi, la botezul lui Ianis. Deci in Ardeal nu se obisnuieste?
Tocmai ma sunase nasa de botez a lui Marc sa ma intrebe ce fel de haine sa-i cumpere.
Am decis impreuna sa-i ia ceva practic, sa poarte si dup-aia. Nu ca n-ar fi haios cu frac si papion 
Cat despre starea lui dupa operatie, multumesc de intrebare,
este ok, regurgiteaza des, tot cate putin, dar nu mai varsa jet.
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
Dia1609 spune:
Crinutza de Dandusa
Antonia de Bambo
pt toate fetizele si mamele cu nume de flori
dianarus, o contrazic pe miro, in banat nu este/era obiceiul cu cadoul nasilor ( miro, tu nu esti din banat decat prin adoptie
)... a venit importat din alte parti
... noi pana acum de cate ori am fost nasi nu am primit nimik si nici noi nu am luat nasilor de cununie ... acum de botez o sa le iau nasilor cadou, pt ca vad ca s-a incetatenit si aici obiceiul incet-incet
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
Lavinia_P spune:
Diana,la Clinica de Chirurgie Cardiologica,asa mi-a scris pe bilet dr.Probabil e in cadrul Institutului.
Sa scrieti ce pacaleli ati facut sau ati primit!
Miro,am vazut hakerita Kara in exercitiul functiunii..SUPER!
Noi nu am facut cadouri la nasii de botez.La cei de cununie Da!
Asiza,Mihaitza are un mot pe varful capului..nu e cine stie ce pletos!Lasa ca Denis e dulce oricum!
"minunea mea"