Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 15
auras_v spune:
dorsilia nu stiu cit timp se poate da formula HN , dar daca a-ti avut o deprioada de scaune diareice se urmareste mentinerea scaunului in limite normale si adm de HN pe o perioada mai lunga e pt a evita eventualitatea revenirii puseului diareic ...e mai putin important cit de mult ia in greutate in perioada asta ...important e sa nu scada iar daca Andreea papa cu placere formula asta cred ca e in regula , cu siguranta va lua in greutate...la control probabil veti merge peste o saptamina , de cit timp ii dai noua formula ?.... pupici si sanatate multa
AURA
ANCA-ALEXANDRAsi
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti
asiza spune:
'Neata!
Nush ce-are Denis de 3 zile incoace (gura nu-i mai tace
)...adica daca pana acuma se culca la 9.30/10 seara si se trezea doar dimineata pe la 4/5 sa pape, de trei zile si-a mai introdus o masa pe la 2/3 noaptea si ma termina efectiv...sunt foarte obosita, nu ma pot odihni cum trebuie! Vi s-a intamplat si daca DA, dureaza mult perioada asta???
Dianocica, ia un
sa nu mai dai cu biciul ala ca pishca al naibii!!! Vin si eu cat de des pot p-acile, iar poze...am mai facut da' trebuie sa-mi si gasesc timp sa le pun! 
Dandusuleeee, te pupam si bine ca esti bine! 
Danita, ma bucur ca Tudor n-a facut urat tare la vaccin! 

Irinabr!!! De ce nu mai vii pe la noi, ca intr-o vreme tare activa erai!!! 
Marcela, ma bucur ca ne-ai mai scris, poate intr-o zi reusim sa ne si intalnim...Ziceai ca la Colina iesi cu Ana??? 
Yagmur, pe unde bantui?
Felicitam bb-ii care mai adauga o lunisoara in palmares azi!!!!
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
dianocica spune:
mirona, mayaione, luly sa ne traiasca puiutii.party nu mai facem pe forum, ne mutam in herastrau azi....cred....? ca la ce vreme naspa e...continuam seria tre3zirilor de 2-3-4 ori pe noapte iar azi, pt ca suntem baiat mare, ne am trezit la 5 si nu ne am mai culcat....
diana si david din 03.12.06
desiree spune:
neatza,
ma gandesc ca totusi poate iese soarele mai tarziu in bucuresti...
asiza, DA, noua ni s-a intamplat cu introdusul unei mese la 2-3 noaptea..acum 2-3 saptamani...
acum si-a reglat din nou somnul, adica de la 10.30-11 nu se mai trezeste pana la 5-6 cand papa si se culca la loc pana la 7-8-9....da nu stiu cum naiba tot vraiste de obosita sunt....
eu am tras concluzia ca se scoala noaptea ca ii este sete, nu foame asa ca am inceput sa ii dau ceai de 2 ori pe zi cam 150 ml in total...si la noi chiar a functionat treaba asta...
pentru puiuti de Mirona, Luly, Dianocica si Mayaione ( pe unde umbli?)
desiree si bebe Octavian 
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
asiza spune:
Desiree, m-am gandit si eu la faptul ca-i este sete poate si i-as da putina apa, mai ales ca e aerul uscat, DAR nu-mi accepta biberonul DELOC DELOC si sa umblu cu linguritza dupa el pe la 2/3 noapte cand eu nu-mi pot deschide ochii...nu-mi surade, asa ca-l atasez la san...
...
Oana
cu
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
desiree spune:
quote:
Originally posted by asiza
Desiree, m-am gandit si eu la faptul ca-i este sete poate si i-as da putina apa, mai ales ca e aerul uscat, DAR nu-mi accepta biberonul DELOC DELOC si sa umblu cu linguritza dupa el pe la 2/3 noapte cand eu nu-mi pot deschide ochii...nu-mi surade, asa ca-l atasez la san......
Oanacu
eu i-am luat cana cu cioc tocmai pentru ca ii place atat de mult bibe incat facea frichineli la san si trebuia sa alerg cu tzatza dupa el..nu cu lingurita.. asta pana m-am prins eu de figura...

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
roxanica2006 spune:
Buna dimineatzaa!!!! 
Multi ani traiascaaaaaaaaaa!!! Si cine sa traiasca??? pai asa: Karina, David (Dmic), Maria, Anamaria , sa traiasca, la multi ani!!

iar chef, uffff, obositor si cu atata distractie!!
Dianocica, nu vreau sa va stric petrecerea, dar acu' ati facut 4 lunisoare si se apropie vaccinul, brrr
Da' stai calma , nici nu se compara cu ala de 2 luni, asta nu strica nimic in programul si pofta de mancare a bebeilor. Verificat pe propria piele.
Alexandra, ai inceput pregatirile pentru vacantza de Paste??
Madalutza, matalutza pe unde-mi esti??
Mormelvio, multa sanatate lui Alin, sa treaca raceala!
Asiza, noi nu te putem ajuta pentru ca noi cam asa obisnuim sa ne trezim daca adormim pe la 10, ne trezim la 3-4. Nu m-am gandit ca-i este sete, noi bagam laptic ca suntem mai mititei si vrem sa crestem mari, referitor la refuzul biberonului sa stii ca eu cunosc un baitel alaptat pana la 1 an, care nu a folosit niciodata bibe, numai canuta cu cioc si apoi paharel.
Am papat prima linguritza de suc de mar !!
Nu ne intrebati de ce nu am inceput cu supica , ca nu stim, totusi am o vaga banuiala ca motivul ar fi : lenea, fierbe morcoveii,etc. Pare sa-i fi placut suculetzul baiatului meu, dar e prea devreme sa ma pronunt dupa o linguritza, vedem noi mai incolo.
Intrebare: sucul de mere se da inaintea mesei de lapte , sa zicem cu 10-20 minute, sau ca o gustare intre mese??? Ca iar am citit pana am ametit
In "mama si copilul" scrie ca inaintea mesei de lapte, pediatra zice ca intre mese...
Am 4 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
roxanica2006 spune:
desiree, am o mare rugaminte la tine, tot aud fetele vorbind de miraculoasa reteta impotriva caderii parului, a carei autoare ai fi tu. sa stii ca am cautat-o in paginile anterioare, da' nimic. Nu esti dragutza sa o mai scrii o data, ca tare mi-e teama ca pan-o gassesc mi se accentueza chelia! Multumesc
Ce face bebe Octavian cu ochisorul? Nu e vorba de canalele lacrimale, nu?
Am 4 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
a_deju spune:
roxanica, se da inaintea mesei de lapte.. si exista si o logica. treptat, in sucul de mere, vei introduce si pulpa, si alte fructe/legume (chiar, de ce nu ati inceput cu suc de morcov??), scopul principal fiind inlocuirea mesei de lapte cu masa de fructe. deci, copilul va manca progresiv mai mult fruct, si va suge mai putin lapte, pana cand nu va mai suge deloc.
exista si o alta varianta, cand ii dai suc de fructe intre mese, asa, ca o gustare, sau de sete, insa acest suc nu va contine pulpa, va fi limpede (ideea fiind ca nu trebuie sa tina de foame, pt ca forma asta de administrare de suc nu are ca scop inlocuirea unei mese de lapte - de aia, in unele carti introducerea sucului simplu de fructe nu e considerata diverisifcare, e un fel de inlocuitor al ceaiului, sa zicem.... copilul intr-adevar, nu mai este alimentat exclusiv la san, dar nici nu se considera a fi diversificat).
nush daca te-am lamurit cu ceva, ca de teorie sunt toba, dar cu practica... sunt varza europeana, de bruxelles :) noi de vreo 10 zile am inlocuit masa de dimineata cu suc de fructe ingrosat mai spre piureut cu banana... toate bune si frumoase, pana azi cand n-a vrut decat vreo 50 ml, asa ca am bagat tzatzul in actiune, deci...am ajuns de unde-am plecat :)))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
doradora spune:
pediatra mea merge pe varianta sucului intre mese. cum pisi mananca la 8 si la 12, la 10 ii dau suculetul. e din morcov+mar, iar mai nou si banana. banana o fac lichida si o amestec cu marul si morcovul, iar pisi e tare incantata.
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri