20 de obiceiuri daunatoare
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Claudya spune:
Multumim mult ,LILACH,cred ca am sa recitesc din cand in cand sfaturile tale!!!Sunt foarte utile,chiar daca multe le stiam.E bine insa cand le vezi negru pe alb!!!Pupici!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lilach spune:
quote:
Originally posted by adi69
Ce te faci daca ai ochelari de vedere si nu poti purta ocheleri de soare?Si te deranjeaza puternic lumina?
Dia si bebe Rucsi
Iti cumperi lentile de contact si iti pui ochelarii de soare. Alta posibilitate ar fi sa iti cumperi rame speciale care se pun peste cale de la ochelari [sint unele cu magneti]si in acest mod nu ai nici o problema.
Eu personal folosesc amindoua solutiile pt. ca nu pot rezista prea mult cu lentilele de contact.
ella& laura,andrei,andra
VASIA spune:
Multumim ptr.sfaturi.Chiar asa mie nici nu imi ajunge 6 luni un rimel,dar am o cunostinta pe care cica o tine si 2 an.Si ea se lauda ca face economie!Halal economie pe sanatatea ta.
Ptr.Missiday: am sa-ti spun cum imi aranjez eu parul care are aceleasi caracteristici ca al tau:dupa ce ma spal si pun spuma L'Oreal sau Wellaflex il pun pe bigudiuri.Procesul e mai complicat:ptr.suvitele de sus folosesc bigudiuri cu scai de marime medie (pe calota capului ca sa zic asa),in continuare de la mijlocul capului bigudiuri de plastic-de acelea cu capac-tot de marime medie.Suvitele din fata le rulez spre ...fata(sper ca intelegi).
In momentul in care imi desfac parul(aaaaa,am uitat dorm cu ele si le aplic pe parul umed spre uscat,nu ud) il piaptan usor si are volum de volum si e usor ondulat.
Nu te speria nu e greu sa dormi cu ele.Eu nici nu le simt-oricum nu le pui prea strans.Ideea e ca toata lumea crede ca parul meu e asa in mod natural iar fetele care afla ca il aranjez ma tot streseaza sa le invat si pe ele.
Eu zic ca merita sa incerci.
Cristina
lilach spune:
Cristina ,ma sperii...tu asa dormistrasnic aveti... Ce spune de moatele tale?
E si asta o solutie. Si eu personal am probleme cu parul ca nu e nici ondulat dar nici drept. Ce fac eu este simplu Ma spal seara pe capil usuc putin [Fara uscator] si pe urma imi fac o coada chinezeasca [nu sint sigura ca asa ii spune in romaneste]...ops dimineata o desfac si...parul sta ondulat.
ella& laura,andrei,andra
ierima spune:
Ella,
Chiar e bine sa te culci cu parul semiud?
Am o prietena care a facut tot felul de experimente de genul asta si la un moment dat a inceput s-o doara capul timp indelungat. La control era suspecta de meningita. S-a rezolvat cu ceva tratament, dar si-a invatat lectia.
Eu personal cand ma culc cu parul putin ud(fara sa-l usuc suficient cu foenul) am a doua zi o stare foarte proasta si mici dureri de cap.
Spune-ne si noua cum se face coada chinezeaca.
Livia
petruta spune:
Da, Da sa auzim ce spun expertii !
Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
iulia grosman spune:
ba mai sintem .lilach spune tie nu t-i se usuca calciiele vara?mai ales aici la noi cu vremea asta!eu am in ultimii2 ani probleme cu picioarele.am inteles ca esti in tema si poate imi recomanzi vreo crema saucine stie vreun leac babesc.mersic!!
iren spune:
Eu am descoperit ca cea mai buna crema pt. calciie -picioare- este cea de miini,cu cit este mai grasa cu atit mai bine,iar dupa ce o aplici,masind putin,e bine sa porti sosete de bumbac.Este de preferat sa dai in fiecare zi.Pentru miini se recomanda acelasi tratament,dar cu manusi din bumbac -un remediu excelent pt.miinile uscate,mai ales iarna.
Iren&Bogdanelu`