Mamici de iulie-august 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 14
claucia spune:
Andra
, astept sa vad pozele. Nu esti indiscreta deloc, a costat 8,5 mil. Si intr-adevar mai aveau varianta cu 12,7 mil cea 3 ni 1.
Si eu mai stau mai dau un refresh sa vad ce fac fetele si daca a scris Luna. Gata, ma uit la poze?
23+
Alessia Maria
bb mic
andutzy spune:
Atat le-am avut la 14saptamani, tiza mea! Acum le am 0.52 si 0.68. Nu am vrut sa va fac pofta cu pizza, ma laudam si eu cu ce faceam in momentul respectiv! Sunt kiauna, Luna, cred ca nu voi participa prea activ la party, dar am facut muuuulta curatenie(am casa mare, 125 mp si 19 -!!!da, 19- usi). Nu mai intrebti ci cate geamuri. Si acum DRagos trage de mine de parca as fi fresh...seara e atat de enervant si de marait...
Andra
Sapt22 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
andutzy spune:
Andra, tu iei ceva pt IR-urile alea nesuferite? Eu trebuie sa incep Aspenterul, dar mai trag inca cateva zile cu ranitidina sa-mi mai potolesc arsurile de stomac si esofag. Apropos, aseara e prima oara in 4 luni cand am dormit si eu pe O perna, nu pe 4! Poate se normalizeaza si nu mai trebuie sa iau ranitidina, ca tare mi-e frica de ea, mai ales ca prea putini o recomanda in sarcina!
Andra
Sapt22 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
AndraZ spune:
Andutzy, dar la ce la valori ai acum te-am luat, ca sa zic asa!
Stai bine bine!Mie nu mi-ai facut pofta cu pizza pt ca eu nu am voie - intoleranta la gluten...deci "nu imi place"
La mine problema nu sunt IR-urile cat tensiunea mare....deci mai mult ma ingrijesc de tensiune, decat de IR-uri. abia saptamana asta am aflat valorile si a ramas sa vedem daca se schimba ceva la urmatoarea eco. daca nu, trecem pe tratament pt HTA indusa de sarcina, ca la mine e predispozitie la asa ceva. asa ca .... momentan astept si mai iau cate o papaverina cand si cand, la sfatul medicului.
Clau, super pret la carucior. tre'sa ma duc sa-l vad si eu la magazinul lor....hmmmm, m-ai pus pe ganduri.
apropo de poze, am updatat folderul Mara Teodora.....acolo am pus poze cu burtica "actuala"....cea "bine crescuta"....asa ca daca sunteti tari de inima
, va invit sa le studiati ![]()
LUNAAAAAA, unde esti? astept sa beau!![]()
Andra
22+
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora
claucia spune:
Andra nu gasesc...cum sa fac? La semnatura ta daca intru pe Mara Teodora gasesc poze de la nunta si din primele zile de sarcina. Uf, nu ma pricep sau nu stiu unde sa caut...
23+
Alessia Maria
bb mic
loredana_76 spune:
Buna .Si eu astept cu nerabdare sa vina Luna sa ne spuna ce e bb-ul.Andra nu se vad pozele.
AndraZ spune:
Clau, scuze...uitase sa fac albumul public
...acum poti intra la semnatura la Mara Teodora....
Andra
22+
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora
claucia spune:
Gata, am vazut si mi-au placut tare! Ce vorbesti tu ca esti tanculet? Stai sa ma vezi si pe mine, mai ales seara daca mananc ceva parca sta sa plesneasca. Saracuta. si e numai in 23 saptamani jumate. ![]()
Imi place burtica ta, e foarte frumusica si ai bluzita frumoasa. La picioare nu te-ai "implinit" ca sa zic asa? Mie de asta imi pare cel mai rau. As fi vrut sa creasca burtica si tot ce mai trebuie
insa sa nu se ingroase picioarele. Stai cuminte ca stai bine!!
Si cea cu blugii de graviduta (asa-i? sunt cu bazon sus parca) si jacheta e f frumusica.
Va pupicesc.
23+
Alessia Maria
bb mic
AndraZ spune:
Clau, nu am luat in greutate cine stie ce. Mai mult am retinut apa si mi-a crescut burtik. in rest sunt putin mai rotunjoara decat inainte, dar nu cu f mult. doar cei care ma stiu pot spune ca sunt mai pufoasa ![]()
Burtik a fost pozata dimineata,ccand inca nu mancasem decat 1 iaurt...ma feresc sa "pozez" seara ![]()
...dupa ce mananc...
Blugii aia ii am din sapt 7 de sarcina si imi vin si acum, asa ca asta e dovada kg acumulate pana acum
Bluza e luata de la BE si sunt mandra ca imi pun burtik in valoare.
pupicei multi!
Andra
22+
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora
claucia spune:
Va pupacesc si revin mai tarziu sa vad ce a scris Luna (daca s-o-ndura si de noi!), ma duc un pic in pat dar nu stau mult
pentru ca am dormit vreo ora astazi si sigur nu mai ia somnul.
Pupicei
Clau
23+
Alessia Maria
bb mic