Mamici de iulie-august 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 13
X-ray spune:
clau jur ca asta butonam cand am vazut mesajul tau avem acelas DPN si doua fete cucuiete la purtator!suupppeeer!
alina
23+ cu bb Elisa
asa crestem noi
estecri spune:
Alina.a vaccinul se numeste asa: Hepatitis B - Immunoglobulin Behring sau mai pe romaneste: gamaglobulina antihepatita B Behring. Indicatii: nou nascuti din mame care au contactat hepatita B in trimestrul II sau III de sarcina sau sunt AGHBS+(eu ma incadrez in ultima categorie avand hepatita de tip B de 10 ani)
pup fetele mai am de citit 2-3 pagini si revin
sorina
22+ 
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani
claucia spune:
quote:
Originally posted by alina.a
clau jur ca asta butonam cand am vazut mesajul tau avem acelas DPN si doua fete cucuiete la purtator!suupppeeer!
alina23+ cu bb Elisa
asa crestem noi
Asa-i Alina, din cele 147 cate suntem, numai noi avem acelasi DPN. Se pare ca nu am fost cuminti in aceeasi zi....poate poate.
Si bazat pe calendarele de ghicire a sexului, chinezesti etc, nu puteam sa avem una baietel si una fetita nu? desi...nu toti bebeii care se vor naste pe 25 iulie o sa fie fetite. Ar fi ceva
Miercuri facem 24 saptamani? Oricum saptamana care vine pe la inceput.
Atat m-am obisnuit cu bebelina mea ca e bebelina de nu stiu ce as face (cu doctorul) daca mi-ar spune ca e un Alessiutz in loc de Alessiutza mea.
Pupilici
Clau si Alessia Maria
23+ 
bb mic
X-ray spune:
aseara i-am zis la sotz ca il bat pe dr daca imi da sexul copilului gresit!ii pun numele eros!(si in august fac 30 de ani....)
alina
23+ cu bb Elisa
asa crestem noi
andutzy spune:
la mine a venit pizza, am si papat ca nu se mai putea! Ce o fi cu Luna? Nu mai am rabdare deja!
Andra
Sapt22 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
claucia spune:
quote:
Originally posted by andutzy
la mine a venit pizza, am si papat ca nu se mai putea! Ce o fi cu Luna? Nu mai am rabdare deja!
AndraSapt22 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Singura ai papat??? Of, si eu as manca niste pizza. Sa-ti fie de bine.
Pe aproape Alina si cu varsta (fac 28 anul acesta)

23+ 
bb mic
AndraZ spune:
Clau, am intrat pe pozele puse de tine pe contul comun ca sa vad pozele cu caruciorul. este super fain. cum se numeste modelul ales de tine? stiu ca vb la un moment dat de cel Trio....dar vad ca asta nu are 3 piese....cat despre burtica.....arata super....eu nu am tupeu sa ma arat pt ca fata de pozele voastre eu sunt un mic tanculetz
...ca retin apa cat voi toate la un loc ![]()
Andra
22+
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
claucia spune:
quote:
Originally posted by AndraZ
Clau, am intrat pe pozele puse de tine pe contul comun ca sa vad pozele cu caruciorul. este super fain. cum se numeste modelul ales de tine? stiu ca vb la un moment dat de cel Trio....dar vad ca asta nu are 3 piese....cat despre burtica.....arata super....eu nu am tupeu sa ma arat pt ca fata de pozele voastre eu sunt un mic tanculetz...ca retin apa cat voi toate la un loc
Andra22+
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
Haha, Andra, o sa pun si eu pozele cu mine, alea sunt 'before', pun si 'after'
Sa nu crezi ceea ce vezi - decat daca sunt recente. Glumesc, nu e chiar tragic, dar burtica mea e muuuult mai mare decat oricare dintre poze.
Caruciorul intr-adevar nu are 3 piese ci 2. Nu are landou, pentru ca este un model al carui spate se lasa pana la pozitia perfect orizontal si atunci nu am mai vrut si varianta cu landou. In timp ce eram la Chicco a intrat o mamica si cum a vazut caruciorul a inceput sa il laude si sa ne spuna ca dupa parerea ei e mai bun decat cel 3 in 1 (care intr-adevar se pliaza mult mai mult -sistem umbrela, dar si trebuie sa scoti tot de pe el ca sa il pliezi).
Am mers pe mana ei.
Asa ca avem scaunde masina (scoica) pentru cand vrea bebe (sau maica-sa sa stea cu fata la noi) si perfect orizontal cu fata spre public. Restul carucioarelor nu se lasau pe spate perfect orizontal asa ca landoul devine necesitate.
Pupilici
Clau
23+
Alessia Mariabb mic
AndraZ spune:
Clau, atunci daca ziceti ca nu e bai, o sa va trimit niste poze cu mine si cu bebelina mea cea grasunica. Si atunci imi veti da dreptate ca am "crescut bine" impreuna ![]()
Cat despre carucior stiu ca varianta Trio era cam 12 milioane. asta cat a costat, daca nu sunt indiscreta? Eu oricum o sa il iau cu putin timp inainte de a naste ca asa am eu piticii mei, dar vreau sa imi fac lista cu cheltuieli si sa mergem sa vedem si noi catema modele de carucioare si apoi sa luam o decizie.
Andutzy, tiza draga
, sa va fie de bine! nici eu nu mai am rabdare in legatura cu Luna. Sper sa apara cat mai repede si sa ne bucure cu vesti bune!Citeam la un moment dat ca ai IR-urile mari....cam ce valori? ca ale mele cunt 0.69 si 0.72.....si vreau sa stiu daca sunt in continuare in top cu valorile mele ![]()

Andra
22+
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb