Copiluti de mai-iunie 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 22
nelia spune:
Te pup si ai grija de Dragos si de tine si de cel din burtica. Sper sa treaca cu bine zilele astea! Si nu te mai incarca tu de ginduri negative, acum in prag de aceasta sarbatoare sfinta, lasa-i pe altii sa o faca.
Oana_C, ti-am trimis PM cu ce mi-ai cerut. Poienita iese sigur, ca e reteta pe care am facut-o si eu de vreo citeva ori si fetele de pe aici. Dar pentru reteta de cozonac nu garantez, desi eu am mincat facuti de mina celei care a scris-o si erau excelenti, mie anul trecut mi-au iesit doar bunuti, dar nu excelenti. Acum se poate sa fie mina mea de vina, poate tie iti ies super. Eu o voi face tot pe asta, ca mi se pare mai simpla decit altele si mai putin grasi. Eu mai am vreo doua retete, daca vrei, le caut si ti le postez, dar sint din aia taranesti, cu de toate si la care muncesti o zi... si tot nu ies ca la bunica.
Gata, mi-am terminat cafeaua, ma duc din nou la treburi, ca de o ora tot pe aici ma invirt. Mi-a mai scazut din entuziasmul de ieri, am facut multe din ce am spus, dar nu tot. Cu casa si pregatirile stau binisor, dar cu invatatul si tema... mi se face rau cit mai am!!! Cam liniste pe aici... se vede treaba ca ori munciti, ori va storc plozii de energie. Ale mele au fost suprinzator de cuminti pina acum, se joaca de vreo ora fiecare in camera ei, cu usile inchise. Cred ca e prima data cind se intimpla asa ceva. Sa dea Domnul sa le tina cit mai mult...
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
andutzy spune:
nelia multumesc din inima!
fetelor imi cer scuze ca pe fondul acestor sarbatori eu am scris aici de problemele si conflictele mele!
gabitzam spune:
Andra, dar asta e poveste veche, cu el si relatia cu mama lui, dinainte de a fi gravida. Ati avut mereu scandaluri si certuri. Tu ce ai sperat? Ca se schimba de la sine? Ca il schimbi tu? Ca se schimba ea? Stiu ca suferi si mi se rupe sufletul de tine, dar mi se pare ca te-ai bagat singurica in gura lupilor, ba te-ai bagat si legata de maini si de picioare, acum si cu doi copilasi.
Unde Dumnezeu se va ajunge?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
andutzy spune:
Gabitza, am mai zis-o: 1, 2 sau oricati copii nu ma vor lega mai mult de cineva. Ma leaga doar relatia cu el si sentimentele. De ce sa zic, au fost perioade in care chiar s-a ameliorat situatia, in sensul ca el ajunsese la concluzia ca noi contam si parerile noastre. Uite insa ca iar se revine la probleme vechi si nu stiu daca e cazul sa spun pa unei astfel de legaturi doar pentru ca nemernica aia intervine si ii mai spala creierul...Desi nu voi suporta la nesfarsit daca problema nu se stinge!
fran spune:
scriu pe fuga...
Intai sa va multumesc de urari. Sa aveti parte si voi de tot binele din lume si mai ales de sanatate pentru voi si puiutzii vostri.
Andra-una la mana Gabitza are dreptate ce sa o mai dam cotita...Io nu pricep insa ceva-soacra ta nu i-a invitat si pe ai tai la ea?ca in cazul asta e chiar nesimtita, pardon...Eu insa nu m-as certa nici in cazul asta. Vorbeste cu ai tai sa sune dupa voi la o ora dupa ce plecati ca unul din ei se simte rau...sau poate te simti chiar tu rau, doar ai toate motivele, nu?;)
Sau mergeti cu totii in vizita si lasati-o sa va serveasca pana i se acreste...luati si finii cu voi ca doar va gandeati sa fiti impreuna...
Androix-eu zic ca intri la categoria super-mami, doar ca acum chiar ai toate motivele sa te lasi ajutata de socri cu Filip. Si Iepu' cere mereu sa-i schimb filmele la calc, maraie si protesteaza cand nu-i place ce i-am pus... Dar a priceput ca nu are voie la film decat dupa pranz, dimineata doar se joaca in casa si apoi afara-dar a fost destul de stresant pana am lamurit-o cum sta treaba. Ma gandesc ca tu ai destule pe cap acum, de ce sa nu-l lasi pe Filip la socrela, mai ales ca nu mai e mult pana nasti? Mai ales ca el se simte bine acolo...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
andutzy spune:
Si mai aveam ceva de adaugat dupa care promit ca nu va mai stresez cu povestea mea. Treaba asta nu a fost dintotdeauna, a aparut dupa ce anul trecut a murit socrul meu. Inainte era doar indiferenta si liniste la noi. fran, e prea putin spus nesimtita, oricum ea pe ai mei nu ii vede cu ochi buni ca vin sa ne ajute si ii calca intimitatea lui fi-su...de parca vin la statiune la tratament, nu unul la bucatarie si unul de 2 ani in magazinul nostru.
Cu asta am incheiat subiectul, as sterge toate mesajele dar nu vreau sa las comentariile voastre fara un fond. Imi dau seama ca fiecare e acum preocupat de altceva, chiar nu a avut rost "plangerea" mea de azi. Va multumesc oricum mult de tot, nu va urez inca Sarbatori fericite, sper sa mai intru si maine pe aici!
simiena spune:
Andutzy-scuza-ma ca ma bag si eu in vorba - dar cunosc atat de bine fenomenul . Anul trecut l-am expediat pe sot la ai lui si am incuiat usa cu siguranta pentru ca-i zisesem ca nu are ce sa mai caute inapoi . De cedat a cedat EL.
Mamicul lui Elian
andutzy spune:
Simona, uite cum nu ma pot abtine, dar poate invat ceva din sfatul tau. Un amanunt insa:in casa cui stati? ca eu stau in casa lui, deci de dat afara nu stiu daca am sanse...Insa la prima faza e genul asta pot "sa-l dau afara" macar pentru o vreme din lumea mea, sa nu "il vad"prin casa. gata,tot zic ca tac si iar nu-mi iese...Se vede ca sotu adoarme pitic si eu astept sa reuseasca sa plecam la Metro. Nu gasesc pe nicaieri in alta parte Pampers6!!!!
simiena spune:
In momentul de fata stam cu chirie pentru ca am stat cu ai lui - frumas , la casa , dar am plecat cu 10 picioare de acolo si suntem in cautari . Dar chestia cu casa lui nu o inteleg - sunteti o familie si totul e al vostru , nu a lui.
Mamicul lui Elian
simiena spune:
Eu cumpar pampers de la sursa data de Androix - Fippi si sunt foarte multumita - am renuntat la pampers -mie mi se pare ca astia sunt la fel de buni - si sunt doua feluri - unii de 27 ron care sunt foarte buni si unii de 24 ron pachetul care sunt putin mai slabi dar mi se par foarte fexibili - eu cumpar din ambele feluri -cei mai scumpi-vorba vine ii pun noaptea si ceilalti ziua - si nu pentru ca as face economie , dar chiar mi se par foarte buni.
Mamicul lui Elian