Copiluti de mai-iunie 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

Am venit de la dr homeopat. Pe langa tratamentul homeopat, ne-a dat si un remediu naturist ca sa scapam de oxiuri. Ne-a asigurat ca vom scapa. Nu scriu prea mult pt ca am o gramada de treaba, Iulia sta pe capul meu... stiti voi cam cum stau lucrurile.
Deci, pentru cine este interesat, va scriu reteta:
Intr-un borcan de 400 g, se pun 1/2 miere de salcam, 1/2 seminte de dovleac crude pisate, 3 linguri tinctura de propolis si 1 lingura frunze de pelin. Nu se lasa la macerat, se poate da in dimineata urmatoare. Se da 1 lingurita dimineata pe stomacul gol. Eu ii pun intr-o seringa si ii dau repede inainte de laptele de dimineata.
Va pup si sper sa revin spre seara.

Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna ziua...

AM vrut sa fac si eu un lucru mare si sa ma destind putin cu voi...sigur nu-mi iese...
Am psicuit putin din mesajele voastre ...mi-a ramas in cap disperarea lui Androix cot la cot cu a Corneliei si vin si eu alaturi de voi...Cuscra daca tu la diferenta mica zici ce ti-au trebuit copii,sa ma vezi pe mine cum ma dau singura cu capul de pereti avand copii la asa diferenta mare...

Drumul a fost cum a fost ,s-a urcat un camion pe noi ,pe Valea Oltului de-am zis ca mor de inima rea...am tipat ,Delia s-a trezit plangand,Bianca a amutit... binenteles ca ne-a tuflit putin si masina,dar asta prea putin a contat...
De cand am ajuns Delia o tine numa in febra 39,scaune pline cu oxiuri morti de-mi vine sa borasc,nervi cat cuprinde de nu pot sa inteleg de unde si pana cand...Tot concediul meu este un cosmar...si cred ca-i ultima oara cand mai vin...ii plang de mila lui frate-miu dar asta-i viatza care si-a dorit-o si sigur nu va vrea sa schimbe nimic,nu ca ar mai putea...
Ma gandesc ce-ar putea avea de face febra asta ca aici nu stiu pe nimeni,nici spitalele nu le cunosc...sper sa nu fi mai rau...sta numa cu destele in gura si ma bate gandul ca ar fi vreo eruptie pe drum desi are toti caninii scosi...
Nu stiu ... dar daca o vrea cineva pe Delia o dau cu tot ce-i din dotare...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

ma alatur si eu voua cu zile de cosmar, sunt la un pas de colaps, daca crapa ceva in mine, sa nu va mirati. Sincer daca acest copil se va naste cu anumite probleme nu mai voi intreba never ever de ce, cu atatia nervi si mai ales cu atata ura nutrita in vinerea mare...Doamne iarta-ma, dar nu ma mai pot retine de la ganduri urate si cred ca nici nu vreau sa ma mai abtin! Stau si plang si urasc din tot sufletul meu!
Pana una alta am aflat ca ne abandonam planurile pentru prima zi de Pasti cu zi linistita, mergem la soacra-mea, ba va trebui sa oblig si copilul sa doarma la ea in vizita ca "asa e normal" de sarbatori, ai mei sa vina si sa munceasca pentru noi pana in ziua de Pasti si in ziua de Pasti sa-i lasam pentru a merge la soacra-mea...ca soacra-mea sufera saraca...dar nici nu ne calca casa ca nu e normal sa vina "muntele la Mahomed". Laura, deci ma alatur suferintei si ofertei tale. EU insa donez om cu creierul spalat de ma-sa, cu mamica draga cu tot...Poate daca il ia altcineva, isi da seama ce a lasat acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am gasit o poezie de Arghezi, poate va mai inveselesc putin:

La Pasti

Astăzi în sufragerie
Dormitau pe-o farfurie,
Necăjite si mânjite,
Zece ouă înrosite.

Un ou alb, abia ouat,
Cu mirare le-a-ntrebat:
- Ce vă este, frătioare,
- Ce vă doare?
Nu vă ninge, nu vă plouă,
Stati gătite-n haină nouă,
Parcă, Dumnezeu mă ierte,
N-ati fi ouă...
- Suntem fierte!
Zise-un ou rotund si fraise
Lânga pasca cu orez.
Si schimbindu-si brusc alura,
Toate-au început cu gura:
- Pân'la urmă tot nu scap!
- Ne găteste de paradă.
- Ne ciocneste cap în cap
Si ne zvârle coaja-n stradă...
- Ce rusine!
- Ce dezastru!
- Preferam să fiu omletă!
- Eu, de m-ar fi dat la closcă,
As fi scos un pui albastru...
- Si eu unul violet...
- Eu, mai bine-ar fi să tac:
Asa galben sunt, că-mi vine
Să-mi închipui că pe mine
M-a ouat un cozonac!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Andutzy, nu e normal, tu dictezi acum: esti gravida, ai copil mic! Spune nu! Tare si raspicat! Pastele se petrecein familie... a lui care e!?! Nu pot fi mereu pe drumuri si la cheremul dorintelor altora. Daca acum, cind ai toate motivele din lume sa spui nu, nu o faci, nu o vei face niciodata. Politicos, frumos, cu zimbetul pe buze, spune-i mamei lui ca tu vrei sa stai acasa la tine, ca acolo ai muncit, ai facut curatenie, ai pregatit si tot acolo vrei sa maninci duminica si sa te bucuri alaturi de familia ta. Daca cineva vrea sa se alature e binevenit, daca nu sa stea la el acasa. Eu asa as proceda... cu toate riscurile posibile! Tu ai un copil la virsta adolescentei infantile, nu-ti mai trebuie unul care sa nu o fi depasit... Sotul tau trebuie sa inteleaga acest lucru, ca nu se poate imparte la infinit, la modul asta, intre nevasta si mama. Mama e una, de acord, trebuie iubita si respectata atit cit mai e in viata, ca ea l-a nascut si l-a crescut. Dar nevasta e cea cu care traieste, cu care imparte si raul si binele, care este mama copilului lui si al celui din burtica. Cere sa ti se respecte statutul si situatia ta speciala in care esti. Daca nu o faci tu, nu o va face nimeni pentru tine.

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

nelia, e imposibil. Cel putin de data asta cand aprobasem un alt program(nu era inca batutu in cuie,dar zisesem DA) chiar daca nu stateam cu ai mei, insa li-l lasam pe Dragos, ca am mai fi iesit si noi putin din localitate cateva ore(cu finii la tara). deci nu pot spune ca TREBUIE sa stam cu ai mei, cand as fi fost de acord sa plecam la tara (vorbisem cu ai mei si intelegeau, ne spalam si noi putin creierii). Dar asa, cum se simt ei oare cand mai mult pe aici stau sa ne ajute si de Pasti stau singuri, in casa noastra, cand ar putea fi acasa la ei, in C-ta cu restul familiei? Si plus ca nu am cu cine sa fiu categorica, e omul care daca i se impune ceva, mai rau face ca el, scandalul deja s-a facut pe tema asta si stie ca nu vreau sa merg si nici nu o sa le las copilul cu ei fara mine...Cert e ca ea castiga teren din ce in ce mai mult, eu din ce in ce mai mult devin o sotie si mama rea, care nu lasa tatal sa aiba nici un cuvant, bate vantul discordiei si al unor vremuri ce nu imi miros bine!

Mergi la inceput

Nasol, imi pare rau. Imi imaginez cum trebuie sa fie, ca nici familia mea nu e chiar una in care toti se inteleg de minune. Pe noi ne-a ferit, ca sintem departe si nu avem treaba cu nimeni. Dar am asistat la diverse lucruri asemanatoare de-a lungul timpului. Eu zic ca tot ar trebui sa va vedeti de programul vostru si sa va duceti, eventual, a doua zi la masa la ea.
Nu inteleg cum poti, tu ca mama (ma refer la soacra ta), sa te pui de-a curmezisul in calea fericirii fiului tau, mai ales cind mai sint si doi copii la mijloc!!! Nu inteleg si pace! Probabil ca asta se intimpla atunci cind maternitatea este singura identitate pentru o femeie. Mamele ar tebui sa inteleaga ca faptul ca au facut copii si i-au iubit neconditionat nu e o moneda cu fata si verso. Vreau sa spun ca daca unele mame asteapta de la copiii lor sa le iubeasca la fel, sa li se daruiasca la fel, vor fi foarte dezamgite pentru ca acest lucru nu se va intimpla niciodata la fel. Daca nu ai reusit prin iubirea si educatia ta sa-ti inveti copilul sa-si iubeasca si respecte partenerul de viata si viitorii copii, dindu-i astfel posibilitatea sa traiasca fericit si cu liniste in suflet si in casa, inseamna - dupa mine - ca ai esuat in sarcinile pe care le-ai avut si ca e timpul sa incerci sa schimbi lucrurile, nu sa le inrautatesti. Toate astea ar trebui sa le stie aceasta soacra a ta.

Mergi la inceput

crezi ca mi-ar fi mai bine singura, acasa cu ai mei, in timp ce el e cu Dragos la maica-sa...nu mai vorbesc cu ce bagaj de cunostinte ar veni de acolo...

Mergi la inceput

el e omul care intre a merge la ea unde a fost invitat frumos si a sta cu mine acasa, ca ii impun eu asta alege fara prea multe ganduri sa mearga la ea, pt ca ea nu i-a impus si i-a respectat liberul arbitru. Nu mai vorbesc ca azi mi-a repetat ca e MAMA LUI si nu o sa o faca sa sufere ca vreau eu... ea oricum sufera ca e in doliu...si sufera atat de mult ca s-a autoinvitat la party-ul de botez unde vom fi nasi saptamana viitoare. Dar s-a autoinvitat tot din suferinta ca i-a murit sotul si ca sa mai uite...

Edit:astept momentul sa se autoinvite la o partida de sex in 3...sa mai uite de suferinta poate...

Mergi la inceput

Mai adaugasem ceva sus, ca nu ma lasa sa scriu alt mesaj si-mi statea pe limba... apoi am citit ce ai mai scris. Of, imi pare rau ca in loc sa va simtiti bine, aveti aceste discutii. Si tu nu i-ai raspuns la fel: eu sint sotia ta si ce facei? Ma faci sa sufar, si pe mine si pe pruncul din burtica, pentru ca asa vrea mama ta!?! Chiar daca nu ai avea dreptate, controlata de hormoni, ai tot dreptul din lume sa-ti ceri drepturile in fata mamei lui, mai ales acum.

Mergi la inceput