Copiluti de mai-iunie 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Adina, e plastilina fff faina. Foarte usor de modelat. Fiecare cutiuta din aceea are cite o culoare. Setul al doilea are mai multe culori, dar cantitatea e mai mica in fiecare cutiuta. Ambele sint la fel.
Eva are exact plastilina din asta. Nu e toxica, e f safe pt copilasi. Poti sa faci plastilina aceea si acasa.
Ceea ce ai aratat tu e numai plastilina, nu si formele. Si poti sa modelezi orice cu ele. Eu i-am dat Evei la inceput, pina i-am cumparat forme, niste forme de prajituri, din bucatarie.
Eva se joaca fff mult cu plastilina asta, mai ales acum, ca i-am cumparat diferite forme si chestii de presa, rulat si alte alea ...
O sa ma uit prin hirtiile mele, ca am reteta de play-doh de facut acasa.
Baga nasul aici:
http://www.hasbro.com/playdoh/default.cfm?page=products&sec=create&pg=2

Si fiica-mea ma dispera, asa cum vad ca e la moda la copilasii nostri. Chiar acum trebuie sa merg sa o iau din patut, ca zbiara de 1 ora, dar nu vrea sa doarma. E hranita, schimbata, bauta, citita, cintata .... dar are nervi in ea si mai degraba ar urla decit sa adoarma.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Adina, uite aici o reteta de plastilina:
http://toys.about.com/od/kidsartsandcrafts/r/playdohrecipe.htm

http://www.cooks.com/rec/search/0,1-0,how_to_make_playdoh,FF.html

Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Oana, si Eva nu o duce la gurita? Asa cum am mai spus, Tudora maninca plastilina, desi ea nu duce nimic altceva la gurita. Cea cumparata are kerosen sau un alt derivat destilat din petrol, stiu sigur, ca m-am uitat la ingrediente. Cea facuta acasa pare intr-adevar sigura, dar nu stiu ce e cream of tartar, de unde se ia!?!

P.S. Am citit ce e, dar nu stiu de unde sa-l iau. Tu ai facut acasa plastilina cu care se joaca Eva? Poate ca ar trebui sa mai cumpar o cutie si sa o testez pe Tudora daca o mai molfaie...

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

S-a terminat si ziua de azi, care, chiar daca a fost lunga a trecut neasteptat de repede fiindca s-au prezentat technologii si lucruri interesante.

Elisor, mama cred ca ti-a inghetat inima in tine. Mai astia mici numai la prostioare ii duce mintea, cred ca de abia a asteptat sa parasiti camera ca sa-si poata vedea de treaba .
Asa cum am mai spus de multe ori Patrick nu e numai cumintel, are si el momentele lui. Totusi timpul cat il petrecem impreuna pot spune ca e in limite - deocamdata.
Am scos canapeluta din camera de la el si am mutat-o in camera cu biroul. Asa ca distractia lui acum e sa ia pernele de pe ea, le arunca pe jos, se suie inapoi pe canapea si sare pe perne. Ma mira ca inca n-are nici o tentativa de a se urca pe birou, chiar daca e foarte usor de realizat.

OlgaM, biletele la Thomas le-a luat prietena mea online. Uite aici link-ul: http://www.thehenryford.org/village/events/thomas/ . Stiu ca am luat ptr. ride-ul de la ora 12:30 dar nu sunt sigura despre data (21 sau 22) . Iti spun cand ajung acasa si verific outlook-ul.
Multumesc de informatia cu muzeul. Pare tare interesant, m-au uitat si pe website-ul lor. Spune-mi putin si despre celelalte locuri de joaca. S-ar putea sa venim chiar mai repede decat iti imaginezi . Prietenii din Montreal tocmai l-au sunat pe sotul acasa ca nu mai pot veni la noi de Paste. Rezervari ptr. ceva mai departe si mai lung nu mai gasesti, peste tot e booked deja. Asa ca ne ramane sa facem excursii prin impreujurimi. Deci nu-i exclus sa aparem prin Ann Arbor. Sunt ceva mai putin de 2 ore pana la voi. Daca vrei trimite-mi un mail cu numar de telephone (mobil) si poate ne putem intalni chiar merge impreuna la muzeu.

Laura, drum bun si sa va intoarceti cu bine.Fericit.

Mergi la inceput

Nelia, asa am crezut si eu despre Eva, ca o sa o manince, dar la 18 luni am dus-o la o clasa de arts & crafts si nu a mincat-o. Asa ca i-am cumparat citeva cutii imediat dupa aceea. Daca aveti Wal-Mart, au pachete de 8 cutii/culori diferite, mari, la 3$ pachetul. Eu i-am cumparat 2.
Nu, inca nu i-am facut acasa, daca pot sa ii cumpar si e safe, de ce nu?
Ieri chiar am facut cu Eva morcovi, rosii, mere, cirese, pere, struguri .... de plastilina Ii place cind ii fac diferite forme; incearca si ea, dar nu-i iese deocamdata; doar niste bilutze amarite Se joaca f mult cu formele ei de la set (intinde plastilia si apasa formele pe ea).

Despre tricicleta, nu va speriati, inca nu stie sa pedaleze Impinge ea pedalele, are idee de cum merge, dar inca nu pedaleaza singura. Tot noi ii apasam picioarele, ca sa ii aratam, sau o impingem usor de la spate, ca sa ii facem putin vint, iar ea sa pedaleze "singura" dupa, in timp ce pedalele se invirt.

Poze cu Eva

Mergi la inceput

E prima zi in care ma simt mai bine! Cred ca din cauza ca iau materna, ca mi-am platit oarecum datorille fata de somn (ca am cam dormit in ultimele zile, recunosc!), mai ales celui de noapte, ca nu-i mai dau sa suga deloc Tudorei, ca nu mai suge decit maxim 20 de minute pe zi, dimineata si seara si organismul nu mai munceste la facut lapte... Se poate sa fi ajutat si cura de dezintoxicare pe care o tin (fara grasimi in primul rind, multe fructe si legume proaspete) poate ca s-a obisnuit si organismul cu noul statut, mai ales psihicul ()... Nici nu mai conteaza de ce, cert este ca astazi e prima zi in care m-am trezit plina de viata... sper sa ma tina! Am si slabit din cauza raului vreo trei kilograme si ceva!

Si tocmai cind ma bucuram si eu de starea de bine, imi iau cafeaua, vin aici sa o beau cu voi si... nu merge DC-ul! Noroc cu Gabitza...

Newmami, pai daca vrei sa vina totusi cineva din Montreal... venim noi!!! Glumesc! Dar voiam sa stii ca s-a incalzit si la noi si ne-a apucat dorul de duca, asa ca pe 14 trecem pentru prima data in State si am ales Burlington. Cind voiam sa ne mutam in celalalt Burlington (Ontario) si lumea ne felicita pentru ce loc frumos am ales sa ne mutam, crezind ca e cel din State, am aflat ca e foarte frumos pe acolo si vrem sa vedem si noi.
Asa imi place cind aud cum va plimbati toata ziua!!! Abia astept sa ne permitem - din mai multe puncte de vedere, ca tare ne mai place sa calatorim.

Oana, voi cumpara si eu din nou, poate ca a mai crescut si ea si si-a schimbat gusturile culinare! Imi place de Eva cum am vazut-o eu prin poze, ca pare foarte activa si sportiva, imi aduce aminte de Agata. Acum imi dau seama cit de tare a fost puiutul meu cel mare la acest capitol, la 18 luni pedala deja pe tricicleta, iar la 20 abia ma tineam dupa ea. Dar Tudora nici nu se urca pe ea, e atit de fricoasa de tot ce e nou, inalt, periculos... Pardon, prudenta, asa zice tati, ca cica nu e fricoasa e prudenta (ca el!). Chiar daca nu pedaleaza inca, nu va mai dura mult, sint sigura, daca ajunge la pedale si apasa cit de cit pe ele in timp ce o impingeti voi, imediat isi va da drumul.

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

nelia-imi pare tare bine ca esti mai bine. Cam urat a debutat sarcina asta la tine. Vorba lui Eli, poate o fi baiat. Cream of tartar gasesti la rafturile de "spices". Si mie mi-a trebuit multa vreme sa-l gasesc.

Anca-ar fi tare frumos sa ne vedem. Acum nu stiu daca merita sa faci 2 ore ca sa vezi locurile astea de joaca. Pentru noi localnicii insa sunt mana cereasca cand este urat afara. Altul loc de joaca ar fi "Urban Toddler" in Saline (un orasel lipit de Ann Arbor) foarte ca lumea si asta si "Fantasy Forest". Eu nu stiu ce m-as face fara locurile astea si fara Mall care mai are si ala tot felul de masinute.
Noi pe 21 aprilie chiar nu putem merge la Thomas pentru ca atunci vine sotul meu dintr-o delegatie. L-am intrebat daca poate pe 22 si zicea ca trebuie sa ia pe cineva de la aeroport la ora 2pm, dar poate am putea dimineata, nu stiu.

OanaC-si Maya tot cu plastilina din aia se joaca, cu forme. Dar la inceput se juca zilnic, acum interesul a scazut simtitor. Acum este innebunita dupa cartile cu stickers. I-am luat una care are peste 600 si numai cu asta se joaca. Nasol este ca eu sunt antitalent la orice presupune "arts and crafts", nu ai vazut asa ceva. Asa ca eu nu-i fac nimic din plastilina si de desenat fac niste desene de mi-e mie rusine.

La noi a venit iarna. Sunt vreo 2 grade acum, bate un vant puternic si este lapovita. Si asa va fi pana de Pasti. Imi vine sa fug in lume. Bucurati-va de primavara!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Si la noi a venit iarna! Sint 0 grade si ploua cu gheata sau ninge apos... nu stiu cum sa-i spun, dar e extrem de enervant oricum ar fi. Si eu care tocmai ma laudasem ca s-a incalzit si la noi...

OlgaM, eu nici nu indraznesc sa sper, de frica sa nu iasa fata... Oricum, eu nu ma vad mama de baiat, oricit i-ar placea lui Octav sa-i spun, cum fac de obicei si nu prea dau gres, ca am o presimtire precum ca... nu am nimic, atit doar ca nu ma vad mama de baiat. Astazi m-am simtit atit de bine si am facut atita treaba in casa... si am simt tot bine, ca atunci cind am vorbit cu sotul i-am spus ca sper ca mai sint inca insarcinata. Nu de alta, dar dupa doua saptamini de rau de rau, orice e posibil. Si mi-a zis sa fac bine sa ramin insarcinta, ca daca nu ma insarcineaza el din nou... ca daca tot am inceput, e pacat sa ne oprim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, iar vin sa ma vaicaresc. Ieri asta mica a fost agitata, nu a dormit, a dat lapte afara dupa fiecare masa iar aseara a dat si un jet. Alexia a fost agitata si ea si dupa ce a venit de la gradi s-a pus iar pe urlat o ora ca era sa mor de nervi. Iar cand a mancat dupa amiaza a facut-o intr-un mod Acum de dim gand sa dau papa la bb am vazut ca are 38.4 si asta la 24 de ore dupa vaccin. Acum stau cu frica sa nu faca febra mare. Bb a facut infanrix hexa. Alex nu a facut febra deloc la vaccin cand era mica.
cam asta e pe la noi.

CICA ASTA E MANCAT FRUMOS :(
mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI FRAN!
Sa ai parte de multa fericire, iubire, sanatate si sa dea DD ca Iepu sa fie bine. Iti doresc sa ai parte de tot ce e mai frumos in viata.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput