Copiluti de mai-iunie 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Olga,parul l-am tuns de nervi. Din cauza greturilor nu mai aveam chef sa-l ingrijesc, il tineam numai in coada, era permanent incurcat. acum abia astept sa creasca!

AndraSapt23 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Eli mersi mult ca ai intrebat de mine. Sunt binisor, numai ca, Iulia scoate untul din mine (sau mai bine zis grasimea) caci vrea toata ziua plimbare, pa, afara, parc, copii, Carffour astea sunt primele cuvinte pe care mi le spune in fiecare dimineata................nu conteaza numai sa o duc undeva. Iar eu abia ma mai misc.....am un burtoi. Sper sa adaug cateva poze sa va convingeti.
Vineri am si eu programare la eco la Iosup.
Androix ma bucur ca e bine fetitza din burtic. Iar apropo de curatenie eu dupa ce am frecat covoarele in patru labe ca altfel amorteam nu mi-a mai trebuit curatenie vreo saptamana. Am eliberat si un sertar pentru hainutele lui bebe mic ....daca le vad si pe astea la locul lor ma mai linistesc un pic.
Andra esti la fel de draguta ca la sarcina trecuta.
Sper sa mai intru sa va mai povestesc si eu cate dracii face Iulia pe minut. Pur si simplu tot timpul trebuie sa faca cu manutele alea mici cate ceva...ce oareee? tampenii normal, ca doar nu curatenie de Pasti.
De nervi, tipat, altoit cate una nu mai zic nimic ca dimineata am avut un episod din ciclul asta de i-am dat si ei o palma peste fund si mi-am dat si eu vreo suta de palme imaginare. Nu stiu cum sa-mi stapanesc mai bine nervii astia, daca as putea ranzi tot timpul la copil cum ar vrea sotul meu de exemplu.
Am citit tot si am vazut ca si voi va vaitati de copilasi care nu mananca. Si Iulia de vreo cateva zile imi face mofturi la masa. Bine ea mereu a mancat cu interventii, chiar si cu facut ca gaina (cum zicea cineva) si cocosul ce mai ca toate animalele fac daca trebuie numai sa bage la burtic. Pun telefoanele sa cante, dau la reclame, la desene, ii dau rujuri (ii plac la nebunie......nu mai am nici unul ca lumea), ii cant, ii spun ca mergem in luna si-n stele si cam asa decurge o masa la noi. Si daca ar fi numai o masa pe zi parca as mai avea nervi dar cand trebuie sa ii mai dau si de pranz si de seara si ceva intre ma duc si-mi dau palme nu?
Hai ca m-am intins dar asta ptr ca am fost vrenicuta si am spalat si adormit copilul devreme.
Va pup si sper din suflet sa intru mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna seara...

Intru pe fuga ca am intrat pe ultima suta de metrii cu bagajele si maine dimineatza pe la 6 am si plecat...

Fran vreau sa-ti urez LA MULTI ANI din toata inima,sa fii mama draga sanatoasa,la fel de optimista si de increzatoare in forta Patriciei de a creste si dezvolta sanatos,sa fi fericita si iubita,mereu plina de viatza...
Bafta multa la control...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
Adina sunt cumva plastelina si vopsele? asa par.

Loreen concediu placut.

Am fost la vaccin cu mandrele. Nu au plans prea tare. Asta mica acum geme in somn dar nu pot sa imi dau seama de ce. Alexia doarme si ea ca e obosita. La 7 dimineata o trezesc sa ne pregatim de gradinita. Si azi a fost cuminte. Doar pe la 11 a cerut la mami pt ca ii era somn. In rest se pare ca se simte bine. A laudat-o educatoarea ca stie multe lucruri si e cuminte si sociabila. Azi a reusit sa o pacaleasca de 2 ori ca vrea la olitza. Si ce se mai distra dra cand ii reusea pacaleala! Macar ele sa fie bine.
Eu ma simt f rau. Sunt slabita si ametita pt ca pierd tare mult sange. La 13 zile imi vin musafirii. Acum e runda 3 in decurs de o luna. Plus ca ma doare mijlocul de intepenesc pt ca sunt in plina criza ori de rinichi ori de colon.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Laura drum bun fara peripetii, sarbatori fericite si daca cumva ajungi prin zona sa-mi dai de stire.
O sa-mi lipsesti

OlgutaM ba mie-mi plac toate pozele voastre dar cea care ti-am arata-o e tocmai relatia dintre voi doua, se vede nevoia ce-o aveti una de alta...nu cred c-am spus exact ce-aveam in cap

Nelia banuiesc ca sarcina asta e diametral opusa celorlalte doua de esti bulversata, obosita si fara vlaga...emit o ipoteza ca ar fi baietel
sa-ti dea putere, imi pare rau ca te simti atat de rau!

Adina mie nu mi se incarca pagina si nu stiu despre ce-i vorba dar bartsmit stiu ca sunt magazinele de jucarii din Olanda.

Mynicegirl bafta la examene!

Crissu pai doar daca te chem la rampa apari ?

Mai fetelor cu burticute marite voi nu va potoliti cu curatenia?

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

elisor, or fi si in olanda, dar asta-i site-ul belgian. pleca mama si ii fac lista. asa am dat de astea si ma tot uit la ele si nu stiu ce pot sa fie. dar cred ca monu are dreptate cu acuarelele si plastelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

acuarele era cuvantul. aveam un lapsus si am zis vopsele.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Adina, d-astea sa nu-ti ia. E plin in carrefour si selgros. Cred ca e un fel de plastilina ceva si cu forme ca sa faci diverse chestii. Ce am vazut eu sunt seturi tematice ca sa se joace astia mici de-a dentistu' si alte meserii. In orice caz nu sunt pentru copilasii nostri ci pentru mai maricei.

Cuscra, drum bun si Paste fericit!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Adina, e o pasta pentru modelaj, care seamana cu aluatul de piine, colorat in diferite feluri. E ca o plastilina, dar e mai usor de modelat si din cite am inteles mai putin toxica, desi tot petrolul e la baza.

Eu nu le-am luat fetelor acasa nici plastilina si nici o alta pasta de modelat, ca Tudora... o maninca. Au avut niste cutii anul trecut, dar le-am aruncat din cauza Tudorei. Agata a depasit faza plastilinii, ea s-a jucat de pe la vreo 18 luni si nu o baga in gurita, dar de vreun doi ani nu o mai atrage, ei i-ar placea sa faca ceva din lut, am vazut cum se uita la jocul de facut si colorat oale. Dar am vazut la gradinita, cind le-am atras educatoarelor atentia ca Tudora o gaseste foarte buna la gust si o mesteca si o inghite pe bune. O lasa se joace, am gasit-o intr-o zi modelind, dar numai cu cineva care o supravegheaza.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput