***LA REDOUTE(15)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

Madau tu ce masura i-ai luat palariutza Mirunei? Cum se masoara?

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

mada a uat palariuta masura48; avem si noi la fel... mie personal mi se pare maricica si haioasa rau...

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

vreau pantofii astia, pe alb
http://redoute.fr/product.aspx?productid=324115946&documentid=207607&categoryid=27826000&single=&hasNext=1&hasPrev=1 pt Mateea mea, dar nu stiu ce marime sa iau. In romania poarta 20-21 la ghetute de primavara-toamna. Talpa ei are 14,5 cm, dupa masura lor ar trebui sa iau mar. 23-24 ceea ce mie mi se pare cam mult. Ce ma sfatuiti?

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

I-as lua si eu o palariuta dar....al meu fecior e cam capatzanos. Cred ca tb sa il masor??? Sau cum imi dau seama ce masura imi trebuie???
Avand in vedere ca....am cam dat-o in bara cu masurile...mai bine intreb ca...altfel....
La comanda data din 24.03 am luat masurile 94 si chiar si 102 la niste tricouri si fi-miu are 84 cm chiar 85 as zice. Masura 86 mi s-a parut fixa dar...daca Addya imi zice ca de razvanel e maaare....ma gandesc sa nu patesc si eu la fel. Oricum astept cu nerabdare coletul si ma lamuresc. Pana atunci nu mai dau nici o comanda ca sa nu gresesc.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

gabitaco, al meu are 19 in romania, 19 si pe sit, deci adidasii luati pt el sunt foarte buni, ii poarta cu succes..

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

dordia ia masura 48 ca ii vine numa bine... Mateea are diam. capului vreo 47 cm si ii e cam maricica palariuta... la al tau , daca e mai capos ii vine numa bine.
addyada cati cm are talpa baiatului tau , de poarta numa 19 in Romania?

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

gabi, undeva intre 11.5 si 12 cm...
i-am mai luat niste adidasi 20 (k era oferta!!!) si ii sunt maricuti, vor fi buni la vara.

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addya

gabi, undeva intre 11.5 si 12 cm...
i-am mai luat niste adidasi 20 (k era oferta!!!) si ii sunt maricuti, vor fi buni la vara.

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan

pai in cazul asta fii-mea traieste pe picior mare

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

stie cineva pana pe ce data e valabil codul pt gentile rosii?
as da eu o comanda mica, dar mi-e k vine pastele si la noi si la ei si sa nu se piarda printre oua pachetelul...

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Dordia eu i-am luat 48 palariuta si e nitelus mare. Dar io zic sa-i masori circumferinta capului si vezi cat are.

Gabitaco Miruna are 13 cm talpa, aici poarta 20 la pantofi dar adidasii i-am luat 21 si-s ok, putin maricei, dar la vara ii vor fi fixi. Eventual uite-te tu pe tabel ce masura corespunde la 13 cm...daca e 21 e ok, io tind sa cred ca-s ca la noi numerele

Ia uite..azi cand aveam chef de conferinta plecarati toate la nani, numai io cu ADDYA ce dracu sa vorbim, ca si asa vb toata ziua numai de LR

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Care e codul pt gentile rosii?

Mergi la inceput