***LA REDOUTE(15)***
Raspunsuri - Pagina 8
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Madau tu ce masura i-ai luat palariutza Mirunei? Cum se masoara?
Diana mamica deStefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
mada a uat palariuta masura48; avem si noi la fel... mie personal mi se pare maricica si haioasa rau...
Gabriela si
Mateea Ioana Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
gabitaco spune:
vreau pantofii astia, pe alb
http://redoute.fr/product.aspx?productid=324115946&documentid=207607&categoryid=27826000&single=&hasNext=1&hasPrev=1 pt Mateea mea, dar nu stiu ce marime sa iau. In romania poarta 20-21 la ghetute de primavara-toamna. Talpa ei are 14,5 cm, dupa masura lor ar trebui sa iau mar. 23-24 ceea ce mie mi se pare cam mult. Ce ma sfatuiti?
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
dordia2000 spune:
I-as lua si eu o palariuta dar....al meu fecior e cam capatzanos. Cred ca tb sa il masor??? Sau cum imi dau seama ce masura imi trebuie???
Avand in vedere ca....am cam dat-o in bara cu masurile...mai bine intreb ca...altfel....
La comanda data din 24.03 am luat masurile 94 si chiar si 102 la niste tricouri si fi-miu are 84 cm chiar 85 as zice. Masura 86 mi s-a parut fixa dar...daca Addya imi zice ca de razvanel e maaare....ma gandesc sa nu patesc si eu la fel. Oricum astept cu nerabdare coletul si ma lamuresc. Pana atunci nu mai dau nici o comanda ca sa nu gresesc.
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
addya spune:
gabitaco, al meu are 19 in romania, 19 si pe sit, deci adidasii luati pt el sunt foarte buni, ii poarta cu succes..
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
gabitaco spune:
dordia ia masura 48 ca ii vine numa bine... Mateea are diam. capului vreo 47 cm si ii e cam maricica palariuta... la al tau , daca e mai capos ii vine numa bine.
addyada cati cm are talpa baiatului tau , de poarta numa 19 in Romania?
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
addya spune:
gabi, undeva intre 11.5 si 12 cm...
i-am mai luat niste adidasi 20 (k era oferta!!!) si ii sunt maricuti, vor fi buni la vara.
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by addya
gabi, undeva intre 11.5 si 12 cm...
i-am mai luat niste adidasi 20 (k era oferta!!!) si ii sunt maricuti, vor fi buni la vara.
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan

pai in cazul asta fii-mea traieste pe picior mare

Gabriela si
Mateea Ioana Povestea nasterii
addya spune:
stie cineva pana pe ce data e valabil codul pt gentile rosii?
as da eu o comanda mica, dar mi-e k vine pastele si la noi si la ei si sa nu se piarda printre oua pachetelul...
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
madau spune:
Dordia eu i-am luat 48 palariuta si e nitelus mare. Dar io zic sa-i masori circumferinta capului si vezi cat are.
Gabitaco Miruna are 13 cm talpa, aici poarta 20 la pantofi dar adidasii i-am luat 21 si-s ok, putin maricei, dar la vara ii vor fi fixi. Eventual uite-te tu pe tabel ce masura corespunde la 13 cm...daca e 21 e ok, io tind sa cred ca-s ca la noi numerele
Ia uite..azi cand aveam chef de conferinta plecarati toate la nani
, numai io cu ADDYA ce dracu sa vorbim, ca si asa vb toata ziua numai de LR
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
dordia2000 spune:
Care e codul pt gentile rosii?
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!