*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (47)
Raspunsuri - Pagina 20
poohy spune:
Amely, ne vedem acolo ;) 2 scorpionutze 
Eu as fi preferat cursuri la municipal ca acolo nasc - dar nu am reusit sa dau deloc de cei care se ocupa - plus ca din descrierea de pe net e vorba mai mult despre sarcina - si pe mine ma intereseaza mai mult nasterea/ingrijirea. Pe tine te-am auzit cu cursurile de la euroclinic si de atunci ii tot bat la cap sa aflu cand incepe un nou modul.
Gasesti la Ikea asternuturi mai ieftine si foarte dragute. Nu m-am uitat cum sunt aparatorile, dar aveau.
Ella, merci mult de raspuns!
La un moment dat intelesesem maxim 85% din 12x440 pe cele 126 de zile, aproape nici o diferenta fata de CIC. Deci nu ma afecteaza deloc plafonarea - he he, nu am salariul de 105 milioane :)))
Kay, ma bucur ca te simti mai bine 
Alyna24, chiar ma uitam la pozele tale ce slaba esti! Voi care ati pus numai cateva kg ma omorati ziceti ca v-ati ingrasat 
Anca
31+ 
poze
bebelusa
ella_74 spune:
hai ca am reusit sa pun si eu poze cu burtoiul.
Mi se pare ca sunt imensa, am luat 14 kg si mai am inca 4 saptamani si 3 zile pana la cezariana.
http://www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1
ella
+34
Alyna24 spune:
Poohy, eu slaba??????Sincer nu mi se pare dupa 14 kg in plus!

Ella, tu esti super bine acum!Fata de mine....![]()
Alyna
33+cu
mica0307 spune:
kay uite si de la mine
. Hai nu ma sta suparata. Eu sunt singurica acasa pana miercuri, am plans si eu in primele zile ca sunt singura da acum mi-a trecut.
chris nici eu nu o sa ii pun cercei din maternitate, ba chiar nici gauri nu o sa ii las sa ii dea.
Am fost azi la magazinul Piticot de pe drumul sarii. Am vazut acolo lenjerii pt bebe (cei drept fara pilota ca nu cred ca avem nevoie) la 500 mii, 700mii. Oare care o fi diferenta intre ele si cele de pe net? Ca le-am vazut pe la 1,2,3 mil.
Astia de la serviciu imi cam trag teapa cu salariul de la nastere, in seunsul ca s-a facut un contract colectiv de munca la nivel de firma in care s-a stabilit suma de 100$ pentru nastere...
Mica
33+
Maya Alexandra
Poze
ella_74 spune:
mica,
contractul colectiv de munca la nivel de unitate nu poate avea prevederi sub cele stabilite la nivel national; este ilegal si spune-le ca iti vei cere drepturile in instanta; sunt obligati sa-ti dea nu un salariu de-al tau, ci cf contractului pe 2007 un salariu mediu pe unitate.
contractul la nivel de unitate poate oferi doar ceva in plus fata de minimul legal stabilit prin CCMNN, in nici un caz mai putin.
ella
+34
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by byu
ELLA 74 TU PARCA AI CEZARIANA PE 2 MAI NU?
ATUNCI E ZIUA MEA
Byu29+ cu
CASIAN
Poze
da, pe 2 mai e momentul cel mare; cum e sa fii tauras?
ella
+34
Alyna24 spune:
Fetelor, dar cum se calculeaza salariul mediu pe unitate?De unde stiu eu cat sa-mi dea?
Alyna
33+cu
Motannel spune:
Ella, dar tu ai burtica mai mica decat a mea, iar eu am 33 sapt!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
32+,
Teodora