***LA REDOUTE(14)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

kali ce comanda ai facut tu cand ai aplicat codul cu prosoapele astea?ma refer din ce colectii si de ce suma ca eu am facut o simulare si imi zice promo non aplicable

aissasuperrrr

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Victorie,Aissa!Ei bravo!Deci e buna adresa,vor veni si celelalte!
Hai ca incepe sa iasa soarele!

Kali,spune-mi te rog cat de mare e prosopul cu Nemo.In link-ul ala sunt prezentate 2 prosoape: unul mic de 15x21 cm si unul mare de 70x120 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

aissa deci asta e comanda reglata pe baza primului fax cu Sabine, nu?

Iar comanda cu ce ramasese disponibil din comanda initiala n-a venit, inteleg bine?

Sa-i poarte sanatoasa printesuca ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kali spune:

Madau, parca ai primit si tu aceeasi oferta pe mail, nu? Pe langa prosop aveam reducere 15 euro; asadar am luat blugii aia care se intorc cu 3 euro si ceva. Prosopul mi se pare in realitate mai frumos ca in poza numai ca e mai mic decat m-am asteptat -dar numai bun pentru piticii nostri- si e subtirel, ca cele de plaja.

Cu placere, Vlada

Claujro, da!

Nushulica, cum ziceam este cod personalizat, primit pe mail asadar nu merge la toata lumea... imi pare rau... Link-urile cu produsele din comanda le-am pus in capitolul trecut, ultima pagina- majoritatea din colectia A-H. Le poti vedea acolo daca te intereseaza.

Oana, mami de bebish Alexia (25.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Bai nu se poate Avizul a venit, plicul cica abia dupa-amiaza, a si pufnit-o pe aia de la posta rasul ca "m-am grabit"

De oftica am facut ceva shopping, printre care si un mobil de jucarie ptr Ilinca, ca fata mea a sunat la 112 de pe mobilul lui taica-su (a vazut sotul in desfasurator). Sper sa nu primim amenda

De nervi ma duc sa bag o shaorma de post (vroba carcotasilor, ce-ti mai place shaorma

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giliola spune:

fetele, ma lamuriti si pe mine ce este "ma-reduc", e vreo rubrica pe site?...cum ajungeti acolo?...multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kali spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Kali,spune-mi te rog cat de mare e prosopul cu Nemo.In link-ul ala sunt prezentate 2 prosoape: unul mic de 15x21 cm si unul mare de 70x120 cm.

Iti spun imediat ce se trezeste pitica mea.

Edit: stai asa ca acu' mi-a picat fisa: in link este prosopul cu pricina (care intr-adevar are 70x120 cm) si o manusa pt. baie, care a venit impreuna cu el...

Oana, mami de bebish Alexia (25.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by giliola

fetele, ma lamuriti si pe mine ce este "ma-reduc", e vreo rubrica pe site?...cum ajungeti acolo?...multumesc mult

www.ma-reduc.com

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Aissa..vezi ca a iesit si pe strada ta soarele????felicitari,ai spar ghinionul!

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetelor o rugaminte mare...daca cumva am scapat vreo postare cu linkuri ptr lista, sau daca scap pe viitor, daca mai aveti produse ptr mica publicitate si nu le-am trecut...DATI UN PM va rog...poate sar peste vreo postare din greseala. Scuze celor pe care le-am sarit pana acum...n-a fost cu intentie

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput