***LA REDOUTE(14)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kali spune:

Pt. prosopul de baie cu Nemo - era interesat cineva, desi nu stiu daca mi se adresa mie intrebarea- am primit cod personalizat http://www.laredoute.fr/StaticPage/nemo_pcnc.aspx?omniturecode=0010395RM039608910395

Oana, mami de bebish Alexia (25.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io v-am dat exact produsele care sunt in vente privee...alea-s preturile si acolo ma duce daca dau click pe ele..nu stiu nimic de reduceri, daca-s disponibile sau nu produsele ca nu am incercat sa iau nici unul.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Mama Kali ce misto e prosopul...vreau si eu, merita banii, e haios asa ca in poza?

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Io te intrebasem, multumesc frumos Oana !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mai, dar cum vizualizati voi cadourile????? Ca eu tot nu m-am prins? Vine linkul pe mail????

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-gabi spune:

Multumesc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

Mai, dar cum vizualizati voi cadourile????? Ca eu tot nu m-am prins? Vine linkul pe mail????

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Io le-am primit pe mail ca link..hai ca mai avem nitel si facem ceva baza de date cu poze la cadouri..cred ca ne-ar plati bine aia pe "ma-reduc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

madau, aia pe roz ii gasesti la femei, eu m-am bagat la barbati k nu vreau roz...

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nebunie!!! A adus acasa postasul coletul din 20 (partea a doua a reglarii comenzii din 7 februarie) . Bluza si pantalonii din 15 martie nu au ajuns dar bine ca a venit coletul cu adidasii fetei. Macar atat! Link diseara. Sotul zice ca-s misto.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

aissa, suuuuper!

Ma duc sa duc si eu gunoiul inca o data! Bey, nici un aviz...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput