Sala fitness zona Tei?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

E cea de la Complex.Este destul de aglomerata.
Profesorul nu te baga in seama,daca il intrebi ceva ,abia raspunde.
Imi facusem abonament ,dar am renuntat in final.

EVE

"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

quote:
Originally posted by iepumic

Anca, dupa ce ca suntem tize, mai suntem si vecine (oarecum).
Eu de suparare ca nu stiu nici o sala in zona ma gandeam ca daca as avea putere financiara as deschide eu una.

Eu dupa antrenamentul de ieri de 30 minute de acasa am deja febra musculara...ceea ce inseamna 2 lucruri: ca eu sunt prea sedentara si nu am deloc conditie fizica dar si ca antrenamentul este destul de eficient. Sper sa reusesc sa ma tin de el....ca mereu ma apuc....dupa care o las balta.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Asa am patit si eu Batranetile, maica. Imi tremurau genunchii rau. Pai poate facem cheta si deschidem o afacere afacere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Black_Forest spune:

quote:
Originally posted by tumpi

Stiu ca era o sala , parca la intersectia Tei cu Grigore Moisil.

asta o stiu si eu.

am fost acolo anul trecut.

"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Nu tocmai in Tei, dar destul de aproape, pe Fainari, este o sala curatica si dotata. Pe mine ma tine lenea acasa, dar altfel as fi acolo :)
Eu stau pe Grigore Ionescu, vad ca am multe vecine colege de forum. Poate ar trebui sa ne intilnim intr-o zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Aha, chiar. O intalnire suna bine. Ce ziceti???

Paste ferict tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Si eu stau tot pe Grigore Ionescu Natasa si chiar ma gandesc mereu ce nasol e ca nu ma stiu cu nici un vecin, nu am si eu nici o vecinica macar cu care sa beau o cafea cateodata...
Suna bine o intalnire, ce ziceti??

Revenind la topic: de sala de la Complex uitasem (unde este Sereno, nu?). Insa nu ma prea atrage, mi se pare cam tiganie..e drept ca n-am mai fost demult. Insa suna bine cea de pe Fainari, este chiar in drumul meu spre casa....insa eu stiu bine str. Fainari si nu localizez deloc sala respectiva....ceva mai multe detalii? Si cea de la Grigore Moisil cu Lacul Tei suna interesant....nici pe aia nu o stiu......poate mergem impreuna in recunoastere, ce ziceti?

Paste Fericit vecinutelor si colegelor de forum!!!! Va pup.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

Mergi la inceput

Sala de care va zic eu nu chiar pe Fainari, e linga scola 307 (nu stiu cum se cheama strada aia).
Eu sint pentru o intilnire, numai sa stabilim cind si unde. Iepumic, unde stai pe Grigore IOnescu (eu stau la nr 81, capatul dinspre Teiul Doamnei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Black_Forest spune:

eu pe Bdul Lacul Tei

"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Natasa, eu stau la nr. 73, vis-a-vis de Jerry's Pizza....tot spre Teiul Doamnei dar mai aproape de Otesani.
Strada cu scoala 307 se numeste Luncsoarei...ca acolo am fost eu in clasele 1-4. E in grafic....in drumul spre casa....cred ca o s-o inventariez...de fapt chiar imi aduc aminte ca s-a deschis cam acum 1 an si ii faceau reclama pe strada cu fluturasi din aia.

Va doresc Paste Fericit si ne mai conversam de luni incolo. Va pup!!!!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

Mergi la inceput

Sala este la parterul unui bloc nou, chiar linga scoala.

Paste Fericit tuturor si sper sa ne gasim timp sa ne intilnim!

Mergi la inceput