Sala fitness zona Tei?
Salutare, tuturor!
Stiti cumva vreo sala de fitness decenta in zona Tei din Bucuresti?
Toate demersurile mele de a ma apuca de ceva miscare sunt blocate de programul incarcat pe care il am si de faptul ca nu gasesc o sala care sa fie oarecum in drumul meu.
Astept info.
Multumesc anticipat.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.
Raspunsuri
tumpi spune:
Stiu ca era o sala , parca la intersectia Tei cu Grigore Moisil.
Dar mai e una pe sos Colentina,parca statia de troleu (66) se numeste "Suveica" pe partea cand te duci spre Obor.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
brazuca25 spune:
Este o sala de fitness pe strada Tuzla, chiar langa Grigore Moisil. Din pacate nu am apucat sa o frecventez, ca m-am mutat.![]()
22+
Maria
poze cu noi
ruprich spune:
pe langa cimitir exista o sala de fitness unde profesor este un anume domn Nicolae (este super bun) din pacate nu stiu mai multe.
iepumic spune:
Unde pe langa cimitir, ai idee? Ca eu stau chiar in zona aia...intre OMV si Teiul Doamnei.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
iepumic spune:
Pana sa gasesc sala....mi-am luat de pe DC++ filmulete cu antrenamentele de Tae-Bo ale lui Billy Blanks si Pilates cu Mary Winsor.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
Anca Wish spune:
Si eu sunt interesata. Eu stau pe Grigore Moisil, dar nu am habar de nicio sala prin apropiere. Cea de la interesectie s-a desfiintat demult.
Mi-am luat si eu filmulete cu antrenamente si cred sa daca as face macar de 3 ori/saptamana, s-ar cunoaste.
iepumic spune:
Anca, dupa ce ca suntem tize, mai suntem si vecine (oarecum)
.
Eu de suparare ca nu stiu nici o sala in zona ma gandeam ca daca as avea putere financiara as deschide eu una.
Eu dupa antrenamentul de ieri de 30 minute de acasa am deja febra musculara...ceea ce inseamna 2 lucruri: ca eu sunt prea sedentara si nu am deloc conditie fizica dar si ca antrenamentul este destul de eficient. Sper sa reusesc sa ma tin de el....ca mereu ma apuc....dupa care o las balta.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
mimi_dumy spune:
Hello,
Este o sala de fitness pe langa sectia 7 de politie, dar nu mai stiu cum se numeste.
Tb sa ajungeti la intersectia str. Teiul Doamnei cu sos. Colentina, apoi faceti dreapta spre Obor , pe colt o sa vedeti o cofetarie, apoi o farmacie, mai mergeti un pic si o sa vedeti si o cladire cu un etaj, jos este o terasa-restaurant, iar la etaj este sala de fitness.
Sper ca m-am facut inteleasa.![]()
Eu am fost anul trecut la aerobic, dar dupa 2 sedinte nu m-am mai dus de puturoasa.
Mimi &
Daria (4 nov 2005)
www.dropshots.com/mihaeladobre1977" target="_blank">filmulete Daria