Hipospadias (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Sama, imi pare rau ca nu ti-am fost alaturi inainte de operatie, aveti deja 2 zile dupa, sper sa fiti bine si sa ajungeti acasa cat mai repede!!

va tin pumnii si va sarut,

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Mai stiti ceva de Sama si de Iannis?
Sper sa fie bine!
Va pupam!

Gratiela, Mariuca si Stefu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Asteptam vesti, cred ca ar trebui sa iasa din spital zilele astea, nu?
Sper ca totul sa fie foarte-foarte bine.
Ne-am programat si noi, de-abia pe 26 iunie la control, sa vedem ce va spune.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Buna,

am intrat duminica pe mess si era sotul Samei online, sapt asta vin acasa, asa stia si el, nu stiau prea bine cum sta treaba, mie mi s-a parut putin dezamagit de medic, in sensul de lipsa de comunicare...spera si el ca noi toti, sa fie asta prima si ultima operatie...

sa asteptam pana vine Sama si ne spune....saraca cred ca e rupta de oboseala...

va sarut pe toate si pe pitici...

Aly, in special pe voi, mereu ma gandesc la tine...

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Sama suntem alaturi de tine si speram sa iasa totul bine. In ce priveste lipsa de comunicare se pare ca este o problema a medicilor romani in general.

Asteptam vesti bune!

Eu n-am mai intrat de mult, suntem in festivaluri cu muzica noastra.
Adi este bine, cam obosit, aseara i-am facut 2 pozitive (l-am inregistrat intr-un studio). Pentru 8 minute a muncit 2 ore, la un moment dat ii dadusera lacrimile. Mi-a fost asa de mila de el. Este un copil minunat!

Nu se decaloteaza ca lumea, dar nici nu ma lasa deloc. Sotul meu spune ca atunci cand se va duce la femei vom stii daca operatia a reusit. Oricum sunt semne bune ca nu a facut nici o infectie urinara pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sama spune:

Buna ziua mamici,
pffff...a fost greu...
Va multumesc tuturor ptr mesaje si ptr sprijin moral.
Suntem obositi...si fizic si psihic.
Iannis e bine, in mare va spun cate ceva, mai amanuntit va mai scriu dupa ce ne mai revenim un pic.
Da, deci...operatia in sine a decurs bine, dupa spusele medicilor, acum i-au facut 3proceduri: deflectare, detorsionare si plastie de preput, sper sa fie si singurele necesare .
Ne-a chemat la control in octombrie si atunci vom vedea cum sta treaba, daca mai e nevoie si de uretroplastie sau...nu.
Initial dr Andriescu ne-a zis ca in cazul in care uretra lui nu cedeaza, in urma deflectarii si detorsionarii, nu ar mai fi cazul de o alta interventie...ca mai apoi cand l-a intrebat Vali din nou daca mai trebuie musai...a zis ca...el are o puta normala si ca asa ar vrea si Iannis sa fie a lui..., nu mai intelegem nimic...
Ceea ce ma deranjeaza cel mai tare e ca...nimeni nu iti zice nimic, decat ca totul e bine(acum) si ca o sa mai vedem in toamna , deci...ce sa mai inteleg...???

Alina si Gratiela, tin sa va mai multumesc inca odata ptr tot..., Alina nu esti tocmai in forma necesara sa iti mai planga cineva pe umar dar...ai facut-o si iti raman vesnic recunoscatoare..., si tuturor mamicilor care ati fost langa mine macar cu gandul .

Va pup si va multumesc inca odata!

Sama si Iannis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Bine ati revenit!
ma bucur ca e bine, sper sa fie asa si in toamna si sa fie prima si ultima interventie la voi!
Va pupam cu drag!

Gratiela, Mariuca si Stefu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Sama,
nu-ti spune nimeni nimic pentru ca nu stiu cum va evolua. Nimeni nu poate stii daca o sa apara o fistula sau altceva. Totul depind ede cum evolueaza.
Noua la Adi abia dupa un an ne-au spus ca nu mai este nevoie de o alta operatie.

Mergi la inceput

Sama, bine ati revenit, si sa dea Dumnezeu sa fie prima si ultima operatie. Cand ai timp, scrie totul, de la inceput, de cand v-ati internat si pana ati iesit din spital.
Chiar daca nu am timp sa si scriu, de citit va citesc aproape in fiecare zi.

Emilia, ptr ce sunt pozitivele acelea? V-ati pregatit sufleteste ptr clasa intai?

Corina, Andrei ce mai face?

Gratiela, voi cand va mai duceti la control?

POZE

Mergi la inceput

Sama, ce mai faceti, cum e Iannis?

POZE

Mergi la inceput