Mamici de septembrie - octombrie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Tomasa, tin amandoi pumnii! Daca mi-as putea strange si picioarele ghem, ti-as tine pumnii si cu picioarele. Hai sa vedem... poate astazi am de dat o savarina...

Am ceva emotii ca azi fac si TT. SI am o durere de cap...

Ana 16+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Tomasa suntem alaturi de tine, asteptam vestile bune!

Ripley 11+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anely spune:

Draga Sim_Stoian,
Sunt de acord, sigur ca da.
Numai ca trebuie sa fim toate de acord. Pentru ca fiecare sa-si updateze datele cand este cazul. Deocamdata am mai updatat eu lista facuta de tine:

kg sapt
Adhnana -10 12
Adries 2 10
Afibebe -9 17
Amar -4 15
Anely 3 14
Carmenita 2 ?
Carpatina 3 12
Cecilia 2.5 16
Cristina85ss 3 15
Danielle02 -2 14
Devilla 1.5 15
Flavia_ Hurducas 1 10
Gabriela77 3 15
Kriss79 -2 10
Mandarinutza 2.5 17
Marunzika 8.5 15
Mihailescu Teodora 0 11
Mirella76 9 18
Myral 3 16
Ripley -6.5 11
Roxana_G 1 17
Sabina 5 ?
Sim_Stoian 2.5 17
Slippers76 3 16
Toma_lly 2 16
Tomasa 2 13

Ceamica, ar fi bine sa faci analizele acelea. Toxoplasmoza e ff importanta ca analiza, daca Doamne fereste o ai, nu te lasa sa duci sarcina la bun sfarsit, Papanicolau la fel e bine sa-l faci anual, iar Chlamydia mai mult ca sigur k nu o ai din moment ce ai ramas insarcinata, doar daca ai captat-o dupa....In fine, ideea este ca trebuie facute toate analizele, pentru a evita situatii neplacute.

Felicitari pentru Annuska si Adhnana, sa va traiasca!

Va pup.

Anely 14+
http://bd.lilypie.cm/pIZkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Nu stiu cum sa facem cu lista likogramelor...tot creste. Am sa ma gandesc la o solutie.

Sim 17+ Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Buna dimineata si de la noi dupa o noapte alba...din cauza Ilincai. Doamne ce ma fac cu doi daca vor fi bolnavi deodata?!

La multi ani, Pitic!O viata frumoasa alaturi de cei dragi1

Tomasa, pumnii stransi ptr. analize perfecte!

Succes Anei la TT-si pe mine ma doare capu'...

O zi buna tuturor burticilor, ne mai auzim...

In privinta kg...2 la 10 sapt.Promit insa, in prima sarcina am luat 20Kg pana la 8 luni cand am nascut...

Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Deci a inceput sa curga si cu fetitze Bravo fetelor, felicitari!

tomasa, hai sa te vad cat de buna prevestitoare esti. momentan iti tin pumnii, sa te intorci cu vesti bune.

Pitic Sarcina usoara si multa fericire!

Andreea 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ce ziceti daca am posta lista la inceputul capitolului? Eventual, ne putem folosi de lista de gravidute ca sa nu mai marim mesajele de la inceput...Zic si eu.

Sim 17+ Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anely spune:

LA MULTI ANI, PITIC!
SA FII SANATOASA, SA AI O SARCINA USOARA SI SA TE BUCURI DE CE URMEAZA ALATURI DE CEI DRAGI!

Anely 14+
http://bd.lilypie.cm/pIZkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu iar pe fuga.

deci, once More, eu protestez vehement la lista cu kilogramele, sunt atat de complexata incat daca ma mai si vad in top acolo innebunesc
Am, o prietena care are 54 de kile la 22 de sapt de sarcina ......si care face pe disperata, va dati seama cum ma simt.Balena umblatoare, ca eu am oase f f mici si totul arata doar o masa informa de carne.
va rog eu, fara kileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

In alta ordine de idei, azi iar sunt pe drumuri, in 5 minute plec de-acasa, Sofia e bine, nu are nici o boala, multumim mult de grija:)

Raluca, Ilinca va maiavea vreo zi doua de simtit aiurea si dupa aia intra totul in normal: bubita/mancat/scarpinat
da-i cu solutie mentolata imediat ce vezi o buba noua.

Tomasa ,bafta!!
Roxana, fii ferma si cu capul pe umeri la badiu azi!

Sa asteptam sa vedem ce zice Ale, oare au retinut-o la spital??

pup fetele.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani! Pitic

Adhnana felicitari pentru fetita

Eu vin cu o veste bine, sunt sigura ca azi l-am simtit miscand pe bebe. L-am mai simtit acum cateva zile dar nu eram sigura. Azi insa 100% a miscat fotbalistul lui mami. Nu pot sa descriu ce fericita sunt si ce senzatie placuta.

Ale, Daniele ce mai faceti voi????????? Sa inteleg ca stati cuminti in pat si va bucuati de bebe.......da?????????/

Roxana, nu preane mai spui nimic, acum dimineata parca mergi la Badiu. Sa ne spui cum a fost. Sper sa vi cu vesti bune

cecilia

Mergi la inceput