Mamici de septembrie - octombrie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 17
tomasa spune:
Felicitari Annushka si Adhnana pt. fetite! Sa va traiasca si sa fie sanatoase!
Marushka, Ale, Danielle, cum mai sunteti?
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
13s fix
tomasa spune:
Afibebe, eu cred ca faci fetita. Nu stiu ce ti-a iesit la test dar...parca asa ar zice globul de cristal
. Hai ca mai e putin si vedem la eco de 20 sapt. Imi pare tare rau pt. cumnata ta.
Liana, tu gandeste-te ca ei oricum misca de pe acum, amandoi, doar ca nu-i simti.
Andreea (aniast), tu sigur ai baiat. Bag mana-n foc
, asa ca lasa presimtirile cu fetita.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
13s fix
sim_stoian spune:
Buna dimineata!
La Multi Ani, pitic-03!!!!
Am aranjat lista kilogramelor. Daca am uitat pe cineva scuze
. In momentul de fata se prezinta astfel:
kg sapt
Adhnana -10 12
Adries 2 10
Afibebe -9 17
Amar -4 15
Anely 3 14
Carmenita 2 ?
Carpatina 3 12
Cecilia 2.5 16
Cristina85ss 3 15
Danielle02 -2 14
Devilla 1.5 15
Flavia_ Hurducas 1 10
Gabriela77 3 15
Marunzika 8.5 15
Mihailescu Teodora 0 11
Mirella76 9 18
Myral 3 16
Ripley -6.5 11
Roxana_G 1 17
Sabina 5 ?
Sim_Stoian 2.5 17
Slippers76 3 16
Toma_lly 2 16
Tomasa 2 13
Sper ca intelegeti ceva. Am transformat-o intr-un doc Excel ca sa le pot ordona mai usor si cand am copiat-o inapoi s-au mai decalat putin coloanele.
Sim
17+
Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe
Morgano spune:
Neata burtici!
La multi ani Pitic 
Nu mai stie nimeni nimic de Pitic? Ea avusese pb. cu Tudor, ceva viral, parca si era stresata sa nbu cumva sa trebuiasca sa faca intrerupere. De atunci nu a mai scris nimic. Sper din tot sufletul ca este bine si bb din burtica creste sanatos.
Ripley
11+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)
tomasa spune:
Fetelor, tineti-mi si mie pumnii stransi astazi va rog, ca-mi iau rezultatele la noile analize, cele pe care le-am repetat. 
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
13s fix
tomasa spune:
Cristina85, ati anuntat familia? Cum au reactionat? Sper ca sunteti ok tu si sotul ca doar asta conteaza. 
Roxana, azi reusesti sa te vezi cu Badiu? Iti tin pumnii. Nu uita sa ma anunti ce si cum.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
13s fix
kriss79 spune:
La Multi Ani pitic! Multa sanatate si sarcina usoara!
Tomasa, iti tin pumnii la analize!
Eu cu kg sunt pe minus 2.
Felicitari noilor mamici care au aflat ce au in burtici!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Cristina
10+
mandarinutza spune:
Felicitari Adnana si Annuska pentru fetite 
felicitari Sabina pentru baietel 
Ceamica, daca nu ai mai facut pana acum aceste analize, ar fi bine sa le faci. Papanicolau este recomandat tuturor femeilor o data pe an.
Eu am fost tare ocupata cu serviciul si nu am mai apucat sa va scriu.
pentru Ale, caci ai fost tare curajoasa si ai trecut pana momente foarte grele. 
Eu deja de cateva zile am inceput sa-l simt pe bebe, nu pot sa descriu senzatia. Aseara cand m-am bagat in pat langa sotul meu, cand m-am apropiat de sot, a miscat dintr-o data bebe. M-am emotionat, a stiut bebe ca e langa taticul lui/ei.
Alaltaieri am fost foarte agitata si stresata la servici si bebe a fost tare agitat. Promit sa ma linistesc si sa o las mai moale cu serviciul.
Am luat si rezultatul de la TT, se pare ca a iesit ok, intrelimitele admise, oricum sa vad ce zice dna. doctor.
Pupici la toate gravidutzele
Mandarinutza
17+
Pinacolada spune:
Felicitari pt fetite si baietei!!!!!!!!!!!!!!11
Cristina85ss-te inteleg perfect si eu am aceleasi pb, dar nu cu tatal ci cu mama lui, iar el e exactcum zici tu influentabil...Si de aici discutii, certuri.........eu am cam obosit, dar iti tin pumnii sa fi puternica si sa nu lasi sa te necajeasca! Cu simtul umorului poti sa iesi din situatii delicate, poti incerca (eu nu am reusit , din pacate).
Tomasa esti super tare cu prezicerile...
Iossup mi-a zis si mie tot in jur de 13 saptamani ca e baiat la fel cu ...si eu sper la fel ca si ea sa fie fata, cu toate ca m-am obisnuit si cu idee ca este baiat.
Ale-ce faci? ce s-a intamplat?cum esti?
Roxana-lasa gandurile rele deoparte-va fi bine, o sa vezi!
pupici la mamici si burtici
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si bb 2 in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002