Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Nu am citit nimic din urma, dar am intrat repede sa va dau vesti de la noi c-apoi iar o luam pe coclauri...

Asadar, efectuat cistografia...Denis a stat cuminte la decalotare si introducerea sondei, dupa care s-a pus pe un urlat de zile mari, intrucat nu-i convenea cred ca era tinut nemiscat de maini si de picioare...(mi-era asa mila de el, ca plangea cu lacrimi de crocodil si s-a calmat doar dupa ce l-am luat in brate), introdus lichidul de contrast, facut poza, reusit din prima incercare, scos sonda si refacuta poza pe vezica goala...vestile sunt imbucuratoare...nu se vede reflux vezico-ureteral deocamdata. Concluzii: peste o luna jumate' mergem din nou la eco sa vedem dilatatia rinichilor si in functie de asta se va recomanda sau nu un alt examen de specialitate, urografia. Deocamdata totul pare ok.

Multumim celor care s-au gandit la noi si ne-au tinut pumnii...Va iubesc mult ca ati fost alaturi de noi si mi-ati mai ridicat moralul! (se pare ca a avut efect la DD intrucat e bun rezultatul...o asa coalizare de energii pozitive, nu putea sa aiba decat un rezultat bun ) Luati d-aci pupici....

Desiree, FELICITARI pentru crestinarea micutului Octavian!!!! Sa fie intr-un ceas bun, sa se faca mare, frumos si sa fie sanatos!!!!!!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Oana gandirea pozitiva si energiile pozitive mai ales de la mai multi oameni fac minuni...fapt probat si rasprobat.
Bravo...ma bucur din inima pt micul Denis! Ai sa vezi ca totul e spre bine si o sa fie ok ok ok!
Mai fetelor, am intrat in fuga mare ca si eu sunt intre drumuri, acum sa mai rezolv cate ceva pana luni. Am o intrebare bineinteles:
Fiindca azi am reusit sa colecez prima de nastere, vreau s-o investesc in ceva pt bebe...care folositi aspiratorul nazal ala cu baterii?!!! Se merita, e bun de ceva? Curata bine nasucul? De cate ori pe sapt folositi? Sau zilnic?
Pup si revin!

Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

bravo, bebe denis! baiat curajos - in loc sa planga pt interventia in sine, el plange ca e tinut de manute si de piciorute! pupici pt asa un baiat viteaz!


danutz, eu am aspirator nazal cu baterii. nu stiu cum functioneaza in momentele de mucisori la greu, pt ca nu a fost insa cazul, dar dupa parerea mea are potential.eu nu m-am impacat cu aspiratorul nazal obisnuit, asa ca am recurs la asta. face ceva galagie, dar il pornesc mai la distanta de fata si nu se sperie. are si muzica, dar din pacate melodiile sunt destul de scurte si e oarecum incomod sa apesi din nou pe butonul respectiv in timp ce desfasori activitatea de cules mucisori. dar, cum spuneam, cred ca promite si ca atunci cand va fi cazul o sa isi faca treaba.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Am intrat si eu sa va scriu pe fuga...cat il leagana bunicu...am sosit de la vaccin cam de o ora...e tare morocanos si suparat...a plans un pic..dar mai mult de ciuda si dupa ce s-a oprit si eu il imbracam vine doctorita langa el si ii vorbeste si de nu se pune Mark pe un plans din ala cu suspine!
Avem vesti bune...suntem sanatosi tun...si avem 7,800 kg...si 69 de cm...nazdravan baiat are mama!
Eu sunt tot cu pumnii stransi pentru Denis....nu am reusit sa citesc toate postarile voastre..poate deja avem vesti de la Asiza..!
Eiii....ati vazut fetelor...ca mai trebuie sa primiti niste ...peste fundulete ca sa fiti atente....numai dupa ce v-am atentionat ati vazut msg-ul meu...!
Asa ca ....Dianocica,Roxanica,Bebinuta,Yagmur,luly,Bambo,Auras_v
Dianocica..eu il alaptez la 2 ore peste zi,iar noaptea ultima masa o are la 23 dupa care se trezeste la 5-6 dimineata,dar depinde are zile cand se mai trezeste si in noapte dar mai rar!
OanaCat...mi-a trecut...fii serioasa ca nu m-am suparat!...
A_deju...e chiar reala>?....nu-mi vine sa cred...de te apuca una din aia cu nabadai ce faci strigi in punga????....
Yupiiii....si mesajul Asizei...ma bucur foarte mult ca ai vesti bune...sa dea DD sa fie tot asa.......multi!
Desiree....sa fie intr-un ceas bun crestinarea lui Octavian...dar ce costumas frumos a avut...un adevarat gentleman..
Stiu ca am mai vrut sa va spun ceva dar sunt in contratimp...!
Si ...tuturor sarbatoritilor de azi...!


alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Azi fac 4 luni....yupiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

bebe Denis...baiat mare si frumos
la mami Asiza... ca daca ne-or vazut cu mucii la gura iara nu se mai apropie de noi...
la mami Dianocica ca ieri nu si-a amintit de noi cand a strigat apelul...
Na..c-am inceput sa manuiesc zbicu`...

Noi avem 4 luni si 5 zile...dar avem de gand sa continuam cu formula 1 pana pe la 5-6 luni...cel putin asa scrie pi cutia noastra de formula...

Am uitat sa raportez ca dormim cu prosopel sub cap...nis riciti..si cica-i bine pt respiratie sa doarma cu capsorul pe ceva putin mai sus.
Nu ne trece raceala nici in ruptu capului...
Fetele cu infectia E coli...care au fost simptomele bebeilor de i-ati dus la analize ? A meu pui azinoapte a facut putin pipi...el care de obicei umple 2 scutece...de-abia a manjit unul...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Revenit pe baricade...
Deci, multumesc fetelor care mi-au raspuns cu desenele de pe pereti.
Oana, am sa studiez machetele poate se leaga ceva...ca sunt extrem de hotarata sa pictez fiindca Rares, mai nou, casca gura pe pereti in stil mare...tre sa-i dau un imbold la creieras!
Bebyta, Rares face kaki verde de mult...si e din cauza ca eu iau si acum Elevit si tardyferon(la recomandarea medicului)...deci e de la fier, daca colici nu are!
Roxana C si eu incept job-ul de luni...daca te consoleaza cu ceva...iar bebele meu e un pic mai mic ca al tau...mi se rupe inima dar nu am de ales!
Marani, ce tot spui acolo de fier inrosit in foc!!! Pai suna rau a profi!!! Eu nu am dezvoltat talente de astea...o sa ma multumesc cu machetele si cu pictatul lor!!!
Raspuns la intrebarile tale:
1. Rares nu gangureste in somn, dar face niste mutrite tare caraghioase cateodata.
2. Cel mai mult imi place sa ma joc cu el si el sa rada in hohote...
Fug sa-i dau de mancare si revin...

Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Buna ziua fetelor!

La multi ani sarbatoritilor de astazi, indeosebi puiului de Ralumat! Pot avea preferinte, nu?

Danutz, eu incercam sa dau idei, e dificil daca nu ai pe cineva cu talent care sa ti le faca, la desenat eu nu ma pricep, eu numai alegeam culoile si le pictam, la asta "am ochi".

Desiree, felicitari pentru crestinarea puiului!

Sunt ofti de nu mai pot: am scos-o pe Ana Maria afara, cu carutul evident, de 2 ori: atata politie misuna prin orasul asta din cauza meciului....ca mi-au trezit-o dupa numai 20 min de somn. Cineva devenise ciufut, nu eu, Ana Maria. Si uite asa scandal toata ziua...de ma doare capul...

Tata aseara a modificat marsupiul, l-a facut potrivit pentru greutatea pisicii noastre, in seara asta iesim cu puiul in el. Bine ca tot orasul va fi la meci, iar noi ne vom putea plimba in tihna. Sa va zic ca stau pe langa stadion? Ma astept la ce-i mai rau diseara. Asa se intampla la fiecare meci.

O zi buna va doresc, nu cu asa mult vant ca-n Piatra Neamt!


ps: eu tot n-am primit parola, dar nu ma supar...cand trec de 100 mesaje poate va faceti mila de mine si mi-o dati...pup toate fetele!

mamica de bubamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

ALEXANDRA AM INTELES EU AIURERA MULTUMIM PT CADOU la vaccin sa traca repede si sa nu mai plinga baiat frumos.DESIREE felicitari pentru noul crestin arata super.ASIZA felicitari pentru rezultat si un pentru micul curajos.Eu sunt suparata copii mei sunt raciti am fost la dr si sunt pe tratament cu augumentin.ANTONIO a facut febra mare azinoapte dogorea mititelu si i-am dat nurofen apoi schimbat de la piele ca a transpirat rau nu a dormit dela 1 la 4 , nu vrea sa manince deloc mai ca l-am obligat sa pape putin sa ii pot da antibioticul oooooooffffffff urasc racelile astea.

cristina de Antonio 20-11-2006 virsta Andrei 31-08-2004 virsta POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!
Ma bucur ca v-au placut pozele mele si ma bucur si mai mult ca astfel am facut-o pe Mirona sa mai dea si ea un semn de viata.

A_deju ultima varianta e castigatoare. Tare anuntul tau . Chiar asa rau ti-ai disperat vecinii?

Ralumat nu se vede chiar portul Tomis, dar vad si catedrala, Cazinoul, dar si turnurile de la CET si chiar si hotelurile(Steaua de mare, Delfinul...) din Eforie Nord.

Desiree vazut, placut. Un adevarat barbatel- ce serios e el in costum cu cravata! Sa-ti traiasca micutul crestin sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.

daphna bafta multa! Sa-mi spui si mie te rog unde ati facut ca trebuie sa-i facem si noi cat de curand.



Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

stam ca am uitat cevabebei sa cresteti mari frumosi si sanatosi.A_DEJU tare rau

cristina de Antonio 20-11-2006 virsta Andrei 31-08-2004 virsta POZE

Mergi la inceput