Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 29
ruxandra_sb spune:
Alexandra, poti incearca cu crema de galbenele.
Dianocica, da platesti bine?
Multumesc frumos pt
. Daca-ti faci un pustiu de bine si-mi spui cum se "scrie" floricica galbena, fac reducere. Ca sa pot, la o adica, sa ofer un buchet tricolor.
Donia, multumim de sustinere.
E asaaaa de reconfortant sa vezi ca se-ntampla la case si mai mari. Azi pezeveghiul n-a urlat. Ca n-o fost cu mine. Da sa te tii maine... Si apropo de dragalasenii, mai ca nu dansez din buric pe langa el inainte sa iesim din casa.. numa si numa sa fie binedispus.
quote:
originally posted by Fatima
singura problema e ca imi smulge lingurita din mana si si-o baga singura in gurita..ce ma fac? abia am reusit, trebuia sa i-o iau cu forta sa o umplu din nou, apoi iar mi-o lua..jumatate din compozitie a aterizat pe babetica si pe fata ei..
Fatima, poti sa-i dai Evei o alta linguritza s-o tina in mana, in timp ce tu o hranesti cu cealalta. Asta-i o tactica clasica pt mai incolo.. merita incercat si pe un bb mai mititel.
Dandusa, te asteptaaaaaam!

Dia, Yagmur noapte buna/buna dimineata
,
.4 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
fatima spune:
[quote]Originally posted by ruxandra_sb
Fatima, poti sa-i dai Evei o alta linguritza s-o tina in mana, in timp ce tu o hranesti cu cealalta.[quote]
F. buna ideea..incerc maine..de-aia-i bine sa intrebi..
fatima
de
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by fatima
da, ruxandra, eu stiam de asta..dar riscurile sunt la folosirea repetata pe termen lung..eu i-am dat cred ca de vreo 3 ori in total..si foarte putin, doar pe locul in care era iritatia..n-a avut dermatita atopica, ca sa fie nevoie sa-i dau de multe ori..
o.k. Fatima
, eu am scris mai ales pt ca alte mamici, mai putin informate, sa nu se apuce sa foloseasca aceasta crema de capul lor. Mai ales cand se poate incerca a se folosi ceva mult mai putin nociv. Este totusi un medicament f puternic si extrem de controversat.4 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
asiza spune:
Buna, fetelor...sunt fff obosita...am intrat doar sa-i pup pe Ralumat si puiul David...Ma bucur ca v-au externat si va doresc sa va faceti bine repede repede!!! 

pentru toti sarbatoritii de azi! Cu pupici speciali atat pentru mamici, cat si pentru bebici!!!!! 

Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
a_deju spune:
intru pe fuga sa va spun c-am fost la magnificul control de 6 saptamani :) n-am nimic, sunt bine, uterul e cat nuca, iar scurgerea curgatoare... nu se stie.. ori reactie la fire, ori menstruatie mai lunga (cica se exista...). in rest..exluton si..pe cai.. sau pe mihai, ca e mai comod :))
iar aia cu cluburile, super tare.... tinand cont de faptu' ca mama adoarme pe ea de pe la ora 8, 8 juma' (seara, sa nu cumva sa intelegeti altceva..), nici macar de-un cico la patebaru' de la colt n-am noroc :)))
fetelor..m-a lovit avantu' primavaratic, si mi-am cumparat un sutien.. nu zic ce marime e, ca ma vedeti pe sticla-n loc de fulga daca se-aude (...85C...)... vai de capu' meu, desi saracu' n-are nicio vina... nu va mai zic ce chin si jale pana am gasit ceva cat de cat uman.. ce-mi tot aratau tantile prin magazine erau fix echivalentul chilotilor tetra, numa' ca pt tzatze....
gata, eu si ugeru' ne ducem la culcare, va dorim o noapte buna si va pupam! :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
doradora spune:
felicitari ralumat!
noi am fost azi plecati vreo 3 ore. cand ne-am intors, soacra o hranea pe pisi de o ora si ceva, timp in care mancase 3/4 din biberon, iar soacra imi povestea fericita cum s-au jucat, si au cantat, si au gangurit. i-am zis ca o reuseasca sa strice intr-o dupa-amiaza ce educ eu la ea de aproape 4 luni, dar mi-a raspuns f vesela ca de asta sunt bunicii. no comment.ce naiba sa fac? cat sa tin copilul la masa? am culcat-o nemancata cat trebuie si gata. normal ca se joaca daca i se respunde. si cu mine se joaca, dar masa e masa. a, ca mai fac cate o pauza de 2-3 minute e una, dar nu ma lalai toata ziua. si a mai adaugat ca nici cafea nu a apucat sa faca, ca nu s-a dezlipit de asta mica. exceptional, nu va pot spune cat ma bucur - pisi se joaca si singurica, dar nici o problema, sa o dezvatam. si eventual de ce sa manance fix la 4 ore? lasa, ca are cine sa stea dupa ea...si mai incolo hai sa o indopam cu dulciuri, si hai sa o lasam sa manance la televizor, si tot asa. poate ca exagerez, mai vedem, cert este insa ca nu prea pot pricepe de ce sa te straduiesti sa strici ceva bun?!? daca o tine tot asa, o sa ii tai macaroana si o sa raresc vizitele. pai daca e un copil cuminte, sa imi bat joc de copil si de programul pe care si l-a facut? ma depaseste, serios. dar voi lua atitudine daca nu isi modifica conceptiile.
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
danita spune:
multumim pentru urari !
vesti najpa : in ultima saptamana nu a luat deloc in greutate :( vom vedea sapt viitoare .......
roxanel: sunt perfect de acord cu tine ..... eu daia vreau sa il fac pe fii-miu dr ca sa ne razbune pe toti !! :))
miro: bueeeeeeei tu tzii fata de bretele ? adika cum ?? bueiii ai de grija ca venim la voi !
yagmur : bagajele sunt la usa ?
asizoi : pupicioi
alexandra: pusici
ariadna : mai rar tatzi asa de atentzi ....... rarrrr ...... clar piesa rara !!
ramsan? dandusel ? dor de voi asa pe la ochisori !!
pupici si o noapte de exceptie ! e primavara fetelor !! :)
D
BeBelusca
marinelaf spune:
buna dimineata
Nu am citit decit foarte putin din urma dar scriu si eu sa ma pling de perioada aiurea prin care trecem. Rares de citeva zile nu a papat decit 250 -300 ml .Asa ca mami a trecut rapid la operatiunea "tetina", am schimbat la tetine de ni s-a acrit dar fara nici un rezultat.
Asa ca am ajuns la concluzia ca nu tetina e de vina ci copilul trebuie schimbat.![]()
In seara asta a mincat in sfirsit bine dupa 10 minute am vazut si ce a mincat ca a vomitat in jet. Sa vedem ce mai urmeaza.
marinelaf spune:
Am uitat sa
pe Denis de Asiza ca a fost curajos.
pe David de Ralumat, sa se faca bine cit mai repede
pe Dolores si Angi sa va treaca cu totul supararea.
-ici si
pentru cine sarbatoreste Duminica onomastica.
Miro ai o fetita frumoasa foc, asa plina de energie e tot timpul?
Nu stiu care e tema zilei dar am vazut ca se discuta despre "brate"
Rares nu prea se cere in brate, decit daca il doare ceva, adoarme singur in patutul lui, gingureste si ride toata ziua.Sper sa nu vada ca il laud si sa se scimbe. E un copil vesel si linistit, poate prea linistit daca-l compar cu Andreea care e argint viu si ma solicita tot timpul.
Din cauza ei nu pot sa intru vad ce mai faceti voi ca daca ar fi dupa Rares toata ziua as fi pe forum.
hai ca fug si eu la somnic.
Noapte buna mamici si copiluti.
Yagmur spune:
La ore tarzii mai intru si eu, iarasi, nu pentru ca Luca nu m-ar lasa sa dorm, ci ptr ca am fost la ultimul chef cu vecinii mei.... Luca doarme de la 22.00 si m-a lasat sa mai stau si eu la o poveste mica..
Fatima, este atat de dulce Eva.... o bomboana de fetitza...
Despre tinutul in bratze... Luca cand vrea in bratze se face auzit.... in bloc, in cartier, pe tot globu' cred.. si desi incerc sa nu-l iau in seama chiar tot timpul... nu pot sa ma abtin; si dadacele il tin mult in bratze...deci.. asta este... oricum cand voi veni de la job cred ca voi sta calare pe el...atat de dor o sa-mi fie...
A-deju, esti pur si simplu bestiala.... stiam eu de ce te-am ales personal assistant... cu tine imi trece orice incercare de depresie....
Ma duc si eu la somnic...
Vise placute voua si bebeilor..
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca