Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 27
lory32 spune:
Fetele dragi,
Am reusit sa mai intru si eu putin, nu mai am timp la fel de mult ca mai inainte, sper sa mai termin cu treburile si sa vb mai des; voi scrieti intr-o veselie, nici nu reusesc sa citesc tot ce scrieti, dar incerc. Azi am facut si noi vaccinul de 4 luni,infanrix penta, Deliuta a fost o cuminte, nu a plans deloc, dupa ce i-a scos acul a inceput sa rada si sa chiraie de s-a distrat toata lumea;avem si doi dintisori deja, unul iesit foarte bine, celalalt va iesi in curand, o sa fim ca un iepuras cu doi dintisori jos; In rest, suntem bine,tipam toata ziua, bem suculet de morcovi, vorbim si ne hlizim la toata lumea, avem energie multa, bine ca macar dormim noaptea, ca eu cad lata si doar asa reusesc sa ma mai odihnesc. Tati este foarte mandru de fetita lui care ii seamana leit si o iubeste foarte mult, ce mai toata lumea e disperata. fug ca se apropie ora de masa si deja macanim. Va pup!
Mirona spune:
quote:
Originally posted by auras_v
mirona tu cum i-ai dat supa Karei, 2 lingurute ,4...sau i-ai dat de la inceput o cant mai mare ?...mie mi-a fost teama si am luat-o incetisor ...azi suntem la a doua zi de supica , a papat 5 lingurite ...daca era dupa ea ar fi vrut un castonel...am vazut filmuletul
Aura - eu am inceput direct cu supa crema - cu o masura de lapte praf si mixata cu blender-ul. De sete ii dau supa zeama.
DOLORES SI ANGY frumoase gesturile voastre.
Paste fericit si voua si multi pupici. Noi va mai asteptam pe aici - sa nu uitati asta. 
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Ariadna30
madaluta, si eu folosesc caciulita aproape tot timpul, n-am mai zis asta...pt. ca m-am gandit ca o sa ma injure fetele, pt. ca majoritatea isi tin puii fara.![]()
.
ariadna, sa te injure? da' unde crezi ca suntem in jungla? tu chiar crezi ca te-ar injura cineva pt ca-ti tii copilul cu caciulita??? tu asa ai face?
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
Dia1609 spune:
oanacat, dc e canalul infundat, pe langa secretii ar trebui sa aiba okisorul umed in permanenta
bebinuta, am depus dosarul de cic... scuze, eu abia acum mi-am putut citi pm-ul, am ceva probleme cu pm-urile si nu le pot citi decat dupa multa vreme ... dc vrei sa ma intrebi ceva, scrie-mi pe mail 
adinazot, eu as zice sa o schimbi pe tanti, ca dc nu-i place fetei degeaba insisti ... si eu cred ca bebeii au un al saptelea simt in ce priv. oamenii - increde-te in bebelusul tau!
ruxandra,
si premiu si de la mine ![]()
angi, dolores, ma bucura ca ne-ati mai dat vesti despre voi ... cate o
pt fiecare si
la bebei
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
desiree spune:
fetelor unde umblati? ati plecat toate?eu ce mai citesc???toate faceti curatenie?
bine hai ca va propun eu o tema sau o intrebare cum doriti... copiii vostri nu se cer luati in brate? cum ii dezvatati? ca al meu mi-a rupt mainile..vrea plimbat in brate numai la verticala si cum eu nu vreau sa il tin asa mult in pozitia ridicata...va intreb pe voi cum le distrageti atentia? adica dupa ce nici suzeta, nici jucariile si nici TV nu isi mai au interesul?cum ii faceti sa nu se ceara in brate?
angi ma bucur ca te-ai decis sa ne scrii..daca ne citeai vedeai ca mai multe te-am strigat...
dolores
desiree si bebe Octavian 
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
Mirona spune:
quote:
Originally posted by madaluta
Miro: tu chiar vrei sa ne innebunesti si sa ne complexezi cu Kara...Imi vine sa o mananc de cate ori vad..Norocul vostru k sunteti tocmai in capatul celalat al tarii!
cum faci sa pui filmulete asa scurte ,sa le comprimi, sau sa tai exact secventa interesanta?
MADALUTA si nu numai am trimis pe gmail nr. 3 - 12 arhive cu programelul de micsorat filmuletele (nu puteam altfel - avea 16 MB - asa ca am facut arhive mici cat pentru o discheta - si au iesit 12
). Descarcati tot intr-un fisier apoi dati dublu click pe o singura arhiva si se vor deschide toate. Exista un document CITESTE-MA care va explica cum sa procedati mai departe.Succes si sa vad cat mai multe filmulete cu puii vostri pe net.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
crykett spune:
DESIREE nu cred ca exista vreo metoda sa ii dezvatam de brate (sau nu am gasito eu
)am inteles ca acum cit sunt mici au nevoie de protectie si caldura bratelor ca se simt mai in siguranta si de asta pling.Nu te speria prea tare ca andrei al meu flacau mai mare vrea si acum in brate (sa ma vezi cum stau cu amindoi in brate ![]()
)
cristina
de
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004 POZE
crykett spune:
Merg sa culc copii.Sa aveti o seara frumoasa si o noapte linistita 

bebei sa fie cuminti(sper ca ma auzit si al meu ca imi e dor de un

pina dimineata)
cristina
de
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004 POZE
Yagmur spune:
Si acum sa termin ce aveam de terminat pe la pranz:
Ariadna, Luca doarme in body cu maneca lunga si pantalonasi cu talpici... si cu paturica subtire ... avem intre 21-22 de grade in casa (ce arata pe termostat.. dar fiind mansarda poate e chiar mai rece) - incep sa ma gandesc ca tin copilul cam golas; il curatz la fund cu servetele pampersi dar f.f. rar.. prefer sa-l spal... si cu crema (Mustela sau Petrini) din 2 in 2 zile doar il dau pe fundic
Dianarus, daca nu eram la Buc eu as fi venit la botez...dar lasa ca venim la vara... (ce frumos ma autoinvit.. se vede ca mi-am luat rucsac si am chef de plimbare) 
Crykett, daca ajung la Mall poate veniti si voi.. la cel de la tine, ca nu mai stiu cum se cheama.. Plaza????
Adinazot, sper sa fie mai bine cu bona pe viitor.. eu pana acuma sint multumita de "familia" mea de bone.. sa vedem cum va fi in mai...
Donia, si pe Luca il cam apuca urlatul in carutz... deh, nici muschii lui nu mai vor acolo... aoleu.. nu am drept de copy right 

Ruxmax, pe unde ai bantuit?
Dolores, sa ne mai dai de veste despre tine si David... Pupici
Angi, ce surpriza!!! Merci mult de urari.. Spor la job si Paste Fericit!
Lory, felicitari ptr vaccin...
Si ca sa nu uit La Multi Ani sarbatoritilor zilei... ALESSIA de ADINA si ADA de BEBINUTA
Pupici Dianocica, Asiza, Dandusa, Ruxandra, Auras, Danita, Alexandra, Laura (unde estiiiiiiiii) si asa va listez pe toate..
Fug la vecini... ca maine pleaca... 

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
marani spune:
Desiree, raspund repede ca ma duc la culcare.
Tocmai o shcoleam pe vecina mea cum sa procedeze cu dezvatzul de tinut bb in brate.
Simplu eu fac: cand vrea in brate nu o iau, cand nu vrea o iau! Cand e prinsa in joc o iau la dans, cand se plictiseste si vrea in brate o pacalesc cu diverse: am la abajur agatate 5 baloane colorate si incep sa le invart, scot sunete "prostesti" ( cam ca cele pe care le scoate ea ), ii arat albumul cu poze d-ale ei ( frumos "colorate", iti dai seama ), iau caruselul de la pat si-l vantur pe melodie pe deasupra ei, dansez cu mainile pe sus si picioarele aruncate in toate partile, si multe altele...dar razi de mine daca-ti mai zic...si asta numai sa n-o iau in brate.
ariadna, tu crezi ca daca bb al tau nu are par poate raci fara caciula?
noapte buna tuturor!
mamica de bubamara