Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 25
ruxandra_sb spune:
Dolores, ne bucuram mult. Te mai asteptam.
.. si spor la treaba.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
marani spune:
Ariadna, se poate sa fie si ineficient ( in 10% din cazuri? ). Nu las 2-3 minute, si mai mult, pana crema intra in piele. Evident, insist prin masare. Tine de absorbtia fiecaruia.
noi plecam la plimbare, mai vb diseara!
mamica de bubamara
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Ariadna30
Sunt de parere ca solutia cea mai buna e ignore-ul.:)
Tu ai zis-o.

Grigore Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
ruxandra_sb spune:
.. valeu, c-am uitat sa-i zic
Oanei de Dia, Adei de Bebinuta si lui Tudor de Danita.
Si gata! Momentan, doar momentan
, ma opresc aici. Ca mai are omul si treaba si-o viata de trait. Da trebuia sa-mi mai ostoiesc dorul de voi. 
Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
Ariadna30 spune:
Gata, i-am taiat unghiutele...si i le-am pilit putin. Sper sa nu mai fie accidente!
Profit de faptul ca bebe se cearta cu personajele din desenele animate, lipite pe sifonier....si mai scriu putin, dupa care ma apuc sa mai fac cate ceva prin casa...daca m-o lasa copilu`.
Ia uitati aici orarul meselor de azi...nu mai pricep nimic, ca lapte inca e suficient.
04:45 - 10-12 min. (04:59)
07:05 - 10-15 min. (07:30)
08:20 - 3-4 min.
09:50 - 10-15 min. (10:15)
11:05 - 5 min. (11:10)
12:20 - 15-20 min. (12:45)
13:15 - 5 min. (13:14)
Ca reper al inceputului zilei iau ora 4.00, in general. Ce e la sfarsit in paranteze, e ora la care lasa sanul...sau la care i-l iau eu daca doar il molfaie. Nu sunt durate exacte pt. ca nu stiu cu exactitate cat suge continuu, ca mai ia si pauze sau doar il molfaie.
crykett spune:
BUNA ZIUA dorm copii deci eu pe DC.

sarbatoritilor.Ingeras26a
.Aelita multumim
seamana cu tati.Roxanica multumesc pentru raspuns,pentru dr
eu cre ca faceam urit rau

.MIRO cred ca e ceva in aer si la meu bebe la fel ma tine de vreo 2 zile astept si noaptea asta sa vad daca e la fel(sper sa fie ceva trecator ca sunt

).RALUMAT FII TARE 
LUI DAVID sa treaca repede.ALEXANDRA poate e de la saliva nu stiu cu ce ii pot da ca e la gurita si poate sa inghita (zic si eu)
.
cristina
de
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004 POZE
crykett spune:
pe antonio il tin in boby si panraloni cu botosel fara caciula si noaptea in pijamale (adica boby maieu bluzuta si pantalonasi cu botosel)
cristina
de
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004 POZE
danutz spune:
Buna fetelor,
Eu tot grabita si in mare viteza:
Ariadna, eu il imbrac cu body cu maneca lunga si pantaloni cu picior. Caciulita numai cand il spal pe cap. Si il bag in sac de dormit. In camera sunt 21-22 grade iar umidificatorul merge toata noaptea. Folosim servetele umede de la Sanosan, sunt sigurele care nu-l irita. Bepanthene folosim numai cand e un pic iritat, cand e mai mult iritat folosim crema cu oxid de zinc de la Mustela...e grozava. Si...incerc sa-l tin un pic cu funduletzul gol la fiecare schimbare de scutec!
Dianocica, temperatura in camera e influentata si de umiditate. Uite umidificatorul meu e cu are rece si scade temp. cu 2-2 grade.
Marani, as adauga ca infectiile urinare sunt nu greu...foarte greu de depistat si numai in urma analizelor.
Roxanica, pai eu in locul tau o luam la palme pe aia (ca nu-s dusa prea des la biserica). In general, din experienta am invatat ca doctorii cei mai faimosi sunt si fara suflet!!! Si am mai invatat sa fug de ei...insa e adevarat ca intr-un oras de provincie nu ai prea multe alternative. Sanatate multa la puiut!
Adinazot, si eu te-as sfatui sa o schimbi pe tanti aia...tre sa se gaseasca cineva mai potrivit! Mult succes!
Ralumat, sanatate multa Davidutzului! Primul circumcis din gasca!
Ruxmax, eu am cumparat nasei o pereche de cercei de aur alb, fff eleganti, iar nasului niste trabucuri si o sticla de Metaxa de 12 stele(comandata cu dedicatie din Grecia). Poate e cam mult, dar nasii sunt niste prieteni f dragi mie, care m-au ajutat enorm si care il iubesc pe Rares de parca ar fi copilul lor.
Miro, vizionat pe Kara cea it-ista...e promitatoare!!!
Wow, ce de botezuri avem pe 14!!! O sa fie plin de poze!!!
Dolores, multumim pentru urari, si daca nu mai intri pana atunci,iti doresc si tie un Paste plin de lumina alaturi de David cel iubit si de familia ta.
Si...La multi ani pentru sarbatoritii de azi!
Asiza, Yagmur, multi 
Maine avem program de pictat pereti...sper sa ajung sa pun si poze cand se va incheia procesul artistic.
Si, voiam sa va intreb, de la un timp Rares nu prea mai plange cu lacrimi, adica i se umezesc ochii dar lacrimi nu prea mai are...inainte ii curgeau la greu. Am realizat ieri lucrul asta ..nu prea stiu exact de cand anume se intampla asa, fiindca nu prea a mai plans in ultima vreme.Mentionez ca nu are scurgeri de nici un fel din ochisori, nu sunt rosii sau altceva... E cazul sa ma ingrijorez? Ar trebui sa sun pediatrul?
Va pup pe toate!
Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
madaluta spune:
ruxmax:noi am oferit nasilor un set de pat complet.Sunt mai in varsta si cam au de toate.as fi vrut ceva simbolic, dar am fost lipsita de inspiratie. am intrebat pe aici..si am primit cateva raspunsuri cu icoane, dar nasul nostru e preot si e satul de icoane..
danutz: si darius are momente cand plange fara lacrimi, dar nu il consideram plans, ci "alintat', "marait" sau "tipat la noi".
De multe ori cand citesc pe aici de vreo boala a bebelusilor imediat ma gandesc si chiar mi se pare k are si al meu.imi vine sa pun zeci de intrebari si sa aflu cat mai multe amanunte, dar imi dau seama k exagerez si ma linistesc. Asta se numeste ipohondrie nu? Cred k sufar de asa ceva si nu cred k exista tratament pt un astfel de diagnostic...
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
dianocica spune:
danutz eu cred ca nu e semn de durere daca plange fara lacrimi, cred ca e de suparare...cel putin asa e la noi...
temp recomandata pt camera copilului e de cca 17-18 grade ziua (in germ, franta) si pana la 20 la noi. masurata la geam. iar caciulita nu se pune in casa din o mie de motive care s au discutat aici de o mie de ori...
oanacatcand ne mai pui poze cu smechera cu botosei
? ar fi trebuit sa iti spuna dr daca are canal infundat sau nu, nu cred ca poti sa iti dai seama singura...e posibil si sa fi vazut dar sa nu iti fi spus in ideea ca se pot desfunda singure...cel mai bine ar fi sa intrebi la urmatoarea intalnire, pt linistea ta..a, sunt poze pe care nu le am mai vazut...
imi plac mult floricelele din baloane
bebinuta
pt bb. cum mai e sotul?
adinazot
pt bb. si eu te as sfatui sa cauti alta bona...pe cineva pe care bb sa o placa. si sa patreceti cateva zile toate 3, sa nu relationeze plecarea ta cu aparitia bonei...
roxanica mai, tie ti s a facut dor de bici...pai iar imi tzuci barbatu'? ntz ntz ntz ![]()
ruxandra dau premiu pt cea mai sarcastica cu maximum de bun simt simultan. dai lectii? si o
, preferata ta...
alexandra acum mi am dat seama ca iar o sa te superi daca nu raspund...
habar n am de ce zici tu...si io mi as da cu parerea ca e de la manutze in gura toata ziua...dar, acum m a lovit (uite ce bine ca m-am hotarat totusi sa raspund chiar daca nu stiam..) eu am facut ceva in genul asta de la un streptococ...o fi, n o fi?
madaluta nu e chiar ipohondrie, aia se refera la tine, nu la bb, si, oricum, daca te ai prins ca e ceva dubios...nu se pune... si la mine forumul asta alimenteaza un pic 'paranoia'..dar las' ca razbim noi...cred ca e absolut normal sa casti ochii la orice, atat timp cat nu dai in paranoia. io...sunt la limita..
dandusa e bine, inca se acomodeazaq, o sa intre si ea in cateva zile cand rezolva cu netul..
cred ca m-ati deocheat (
) ca nu mi cade parul si nu am vergeturi...adica am inceput sa las si eu par peste tot, sper ca sunteti multumite
. daca imi apare vreo urma de vergetura bat la voi de rup...
intre noi fie vorba cred ca parul cade ca l a descurcat aia la tuns, ca si io, ca a deju n-am mai bagat un pieptan...de cand statea d la garsoniera...![]()
diana si david din 03.12.06