Mamici de martie - aprilie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 15
karra80 spune:
...diana mii de scuze o sa citesti cand vii acsa....
Ea mi-a trimis mesaj pe la 10 dimineata ca a ramas la spital ...dar tel meu era dat pe mute si abia acuma am reusit sa citesc mesajele.....noroc ca rebiana a anuntat nasterea printesei tale inaintea mea.....mii de scuze...ca nu m-am putut revansa sa trim mesajul pe forum.....
si o sa va tin la curent ca maine ii dau un tel sper sa poata vb......
Karra
de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
cria_bv spune:
Felicitari
RaisaFudulu si Mihaelaa
refacere rapida si bebei sanatosi. Nu imi vine sa cred ca ati nascut.
E cam nasol sa ramai la urma si ma gandesc ca atunci cand o sa ma probleme cu bebele meu voi o sa fiti la alte faze.
Cria
35+ cu
Vlad
lauramar spune:
FELICITARI DIANA
FELICITARI MIHAELA 
Sa va traiasca bebeii si refacere usoara
.
laura
37+5
arianna
diana_jors spune:
cria_bv: stai linistita, ca o sa fim mai multe in aceeasi faza... dar o sa avem avantajul celor deja trecute prin ea 
Diana
36+ cu
Mihai-Alexandru
Amma23 spune:
Fetelor, l-am cantarit are 4280g.Ce ma bucur!!!! Doamne ca copchii astia-s mare bucurie pentru om. Imi vine sa plang, alt sens are viatza mea acum!!! Ma bucur si ca s-a ingrasat. Deci a crescut in 15 zile 730g. Doamne , grasunelul lu mama.Noi am scazut mult dupa nastere, de la 3930 la 3550, asa ca de asta ma bucur atat.
In rest, totul e ok. A zis ca noaptea sa-l mai tin de povesti sa nu manince chiar la o ora jumate , cum mai face el si ca noapte se simt mai singuri copii, ca e prea liniste si ca doar sa-l mai mangai sa-l mai aman cu mancarea.
Adina, incearca s-o tii pe burta ta, piele pe piele sau sa-i faci masaj cu...uite ce-mi zicea mie Doula
Pt bb in primele trei luni poti folosi doar ulei volatil mandarin, sweet fennel (foeniculum vulgare), chamomile si lavender. Cate 1-2 picaturi la 10 ml ulei de migdale.
Daca bb este agitat, nu doarme: chamomile si lavender. Masaj usor pe tot corpul o data de doua ori pe zi"Dureri de burtica, crampe : fennel si chamomile masaj pe burtica in sensul acelor de ceas inainte de fiecare masa.
Constipatie: fennel si mandarin masaj pe burtica in sensul acelor de ceas si pe talpa picioarelor in zona unde la noi este arcul (intre pernute si calcai) inainte de fiecare masa."
Chamomille e musetel , da' fennel nu stiu, trebuie sa ma uitsi-ti spun.
Amma23 spune:
Felicitari, Diana si Mihaela...repede ati scapat. Bravo!!! Bine ati venit, scumpiciilor, David si "craioveanu' nostru", sa fiti sanatosi si sa aduceti numaibucurii parintilor vostri.Sau nu ,doar sa fiti fericiti. Asa-mi doresc si pentru al meu![]()
Pupici pentru ingerasi

Amma23 spune:
Roxana, draga tre sa incerci sa fii zen, If you know what I mean.sor'mea imi zicea ca si o mucoasa de 15 ani poate fi mama, asa ca io sa nu-mi fac probleme.am zis ca asa incurajare, n-am nevoie, dar are mare dreptate. Tre sa nu te stresezi ca sa poti sa-ti asculti instinctul de mama care e in noi toate.Daca te stresezi, nu mai reusesti sa vezi lucrurile obiectiv.Chiar ma gandeam ca ma descurcam mai bine cu copii altora, cind a fost cazul.La al meu sunt mult mai "pe jar si cu inima-n gat" Si inainte de cantarire am stat ca la examen, si ma bucur ca la un examen luat.
O sa fie bine, si daca ai ajutor profita !!! Tu stai doar cu el, nu mai face si altceva.Dar nu-l nici rasfata, nu-l lua in bratze ca sa adoarma, dupa ce suge pune-lin patutz si , eventual joaca-te cu el acolo pana adoarme. Eu deja sunt la dezvatz![]()
Azi am reusit sa-l adorm in patul lui, fara tzitzi, fara tinut in bratze.
Sa vedem la noapte
gabi78 spune:
Felicitari diana si Mihaelaa! Sa ve refaceti cu bine si sa va intoarceti sanatoase cu bebelusii vostri!
Ghibuadina uite ce mi-a spus mie pediatra: Asezat cu buritca pe pieptul tau (piele la piele), cirpa calda (nu uda, ci calcata cu fierul de calcat (am citit undeva ca o poti incalzi si la microunde)) pe burtica, debridatul 1 ml inante de fiecare masa (max 5 ml pe zi) si ceai de fenicul si chimen, si ceea ce mie mi-a placut si am pus in aplicare cel mai bine a fost: pus pe burtica in pat. Si ii si place si ii si face bine. Si mai spunea cineva de exercitii cu picioarele, parca tot aici pe forum. Imi pare rau ca ai asa mari probleme. Cred ca ar trebui sa incerci sa ii dai cit mai rar sa manince. Stiu... usor de spus!
Tu parca ii dai sin, nu-i asa? Se pare ca trebuie sa fii foarte atenta si la ce maninci. Se pare ca unii copii sunt foarte sensibili, la orice aliment care pare sa nu le convina.
Al meu s-a puturosit la caca si nu mai fac singur, asa ca trebuie stimulat periodic, ca altfel in doare buritca si se plinge de vai vai.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
karra80 spune:

Fetelor tocmai am vb cu DIANA la telefon se simte bine...e fericita....tocmai ce ii trecea efectul anesteziei si o apucau durerile....asta e i-am transmis ca suntem toate alturi de ea si o asteptam cat mai curand cu bebelusa acasa....si micutza ei e bine.....o sa va mai tin la curent cand mai vb cu ea.....
Karra
de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
martutza spune:
FELICITARI DIANA SI MIHAELAA
Sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si voi sa va refaceti rapid.
Va doresc tot bineel din lume.
Rabdarea mi-a fost si mie pusa la incercare
Roxanici.Am tras niste bocete de nu mai stiam de mine.Dar am apelat la ajutor si am incercat sa ma odihnesc si mi-am mai revenit; acum plange bebe si nu ma mai duc la el fuga ca in priam zi; e schimbat si mancat; daca nu tace in 10 minute abea atunci ma duc; am facut greseala sa-l las in primele saptamani sa adoarma la san si nu s-a invatat sa se linisteasca singur inca; eu mai bag si suzeta uneori.
De mare folos mi-a fost si cartea "Mama si scopilu" de Emil Capraru.
Vei vedea acolo ca beeb are voie sa planga pana la 2 ore pe zi si nu trebuie sa ne panicam.
Au trecut 7 minute.
Ma duc sa-i pergatesc baia poate il ami pacalesc ca a mancat la 5.20 si nu a trecut nici o ora.
Va pup.
Marta mama lui Victor Mihai.