Mamici de martie - aprilie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Diana - felicitari si sa va traiasca bebita,sa fie sanatoasa si o viata cat mai buna pentru ea!
Pt tine :
Noi asteptam bebe de la Jaana,Mihaela si uite surpriza

Si acum iar majorete pt surprize

Si acum vreau doar sa-mi dau cu parerea ca a mai fost discutia asta si pe mine ma irita taaaaareeee de tot.Eu una vreau sa impusc toti medicii si asistentele care primesc bani pt meseria lor (spaga)
Cred ca unele nu se indura sa cumpere un carucior care e cu 2milioane mai mult decat un altul si vorba aia e pt bebelul lor,dar pt doctor sa ai bani,200euro???Niste nenorociti!Oare cand se va inceta cu asta?

Stefania 39s cu Carl

*****BEBE*****

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Felicitari Mihaela si sa va traiasca si sa va bucurati de bebe!

Stefania 39s cu Carl

*****BEBE*****

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Uaaaaaaaa, BRAVO MIHAAAAA ai scapat, esti fericita mamica de David, Multa fericire si sanatate ptr amandoi

roxana, mamica de nazdravan Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Dianafelicitari sa va traiasca bebita,sa fie sanatoasa, norocoasa, frumoasa si o viata minunata pentru ea!

Raluca 37+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

FELICITARI DIANA!!!SA-TI TRAIASCA RAISA SI SA AI MUUULTA RABDARE CU EA.

MIHA, FELICITARI SI TIE, VA PUPIC SI REFACERE CAT MAI RAPIDA!!!!!!

ROXANICI, stai linisatita si eu sunt tot zombi, desi la noi la inceput a fost bine.acum de cd si cu coliciie groaznic.nu avem decat sa ne consolam si sa ne incurajam una pe alta!!!

adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Mihaelaaa
RaisaFudulu

Hai Jaana, special pentru tine:

Diana 36+ cu Mihai-Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Felicitari Diana si Mihaelaaa, sa va traiasca bebeii! Ce repede a nascut Miha!

roxanici, ma gandeam aseara ca tu esti nascuta in aceeasi zi si acelasi an cu sotul meu. Iar el este atat de rabdator si de calm cu fata...el reuseste sa o adoarma mai repede decat mine uneori. Imi spunea ca el are mai multa rabdare decat are ea putere sa planga. Incearca sa profiti de orele lui bebe de somn ca sa dormi si tu...daca te vei odihni te vei simti mai bine si vei fi mai linistita si bebe va simti lucrul asta. Accepta orice mana de ajutor vine de la oricine. La mine s-a oferit mama si de vreo doua zile dorm in mai multe reprize, cu Maya odata si e tare bine. Ea e mult mai linistita si nici nu mai plange seara decat de foame. Curaj, o sa treci peste asta.

selene, ieri am intrebat doctorita cam cat trebuie sa ia in greutate un bebe pe luna. Mi-a spus ca 750 de grame inseamna ca e bine, iar minimul trebuie sa fie 400 de grame, deja sub 400 este o problema. Al tau s-a nascut micut si a luat 700 g, mie mi se pare ok.

www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Uitasem. Am si eu o problema; ma dor rau de tot oasele bazinului, in special in zona inghinala, aproape mai mult decat inainte de nastere. Nu ma supara taietura cat durerea asta de oase, nici nu pot sa stau pe fund. Se mai confrunta cineva cu asa ceva?

www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

DIANA FELICITARI MAMICO...AI VAZUT BEBELINA TA ASTEPTA CUMPARATURILE PE CARE LE-AI FACUT SI ACUMA CAND AI FOST PREGATITA A SI APARUT. [floare] iti doresc tot binele din lume si sa-ti fie printesuca sanatoasa si tu sa te poti bucura de ea.....si REFACERE RAPIDA SI TE ASTEPTAM CURAND ACASA.

MIHAELAA sa-ti traiasca minunea sa fiti amnadoi sanatosi si te asteptam curand cu vesti ....

Karra de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Azi am o bucatica de timp - adica vad - daca reusesc sa scriu mesajul.

Felicitari mamicilor care au nascut azi - Mihaelaa si RaisaFudulu - numai bine voua si bebelusilor

De scos afara - mie pediatra mi-a permis de cind avea bebe o saptamina - afara erau 15 grade si a spus ca e foarte bine, insa practica la mine e altfele - ies doar simbata si duminica cu sotul, iar in celelalte zile o scot la balcon - adica deschid larg geamurile, o imbrac mai grosut si nani fata mamii - cu sotul mergem la gradina botanica, dar daca as iesi singura - as face cercuri in jurul casei - si chiar e mai bine la balcon atit pentru ea cit si pentru mine(cezariana, carucior grelut si oboseala cronica)- cred cind va fi mai maricica si eu mai in puteri vom iesi afara dar pina ce traiasca balconul ca alta solutie nu am.

Regimul incetul cu incetul am ajuns sa cerem titi la 2 ore ca ceasul(fix fix fix) - noaptea la 3-4 ore, ei sunt cazuri cind ziua sunt si la 3 ore - dar ma bucur ca avem putina regula in toata ziua - ca in prima-a doua saptamina mincam si la juma de ora.

Dormitul ziua - iaca aici era bine primele saptamini(2) dormea aproape toata ziua, o culcam in patuc si linistita fara bratele mamei adormea, dar saptamina asta(3) totul e cu picioarele in sus - ieri nu a dormit mai deloc - o ora toata ziua si seara cu mare greu - nu-mi recunosteam copilul. Ieri am stat doar cu ea in brate - a fost cea mai nebuna zi - azi doarme deja 2 ore - mare minune.

Displazie de sold - la externare din maternitate ortopedul ne-a spus ca banuieste o displazie de sold la micuta si mi-a aratat citeva exercitii si la 3 saptamini la ortoped sa mergem - am vazut ca s-a discutata ceva despre asta si despre imbracat doi scutece - noua ni s-a recomandata s-o tinem mai mult in funduletul gol - asa ea sta in pozitia care trebuie - de broscuta, iar de doua scutece medicul a zis ca nu ne recomanda - pentru ca e foarte cald si doar un singur pampers e foarte cald dar doi e prea mult si poate duce la supraincalzire.

Cit timp maninca - maxim 10 minute la sin - pediatrul in care am mare incredere mi-a spus - ca un bebelus care suge foarte bine si nu face pauze e suficient sa pape 5-10 minute restul se joaca cu sinul - noi asa si mincam de la inceput si imi era frica ca foarte putin suge - dar acum m-am linistit, mai ales ca se vede ca am pus citeva sute de grame. Noi mergem sa ne cintarim la o luna - asa e regula asa facem, eu acasa cintar nu am.

Roxanici bine ai venit acasa mami - nu stiu daca am sa te linistesc - dar eu primele doua saptamini tot nu rezistam - eu plingeam inspre seara, lacrimile curgeau siroaie, noaptea am facut o data o criza in tot sensul - bebe dormea iar ai mei in jurul meu cu tot felul de calmante - mami credea ca mai am putin si ma dau cu capul de pereti. Acum e mai bine - simt ca am alta atitudine si fata de bebe si fata de ai mei din familie - acum cind plinge caut solutii, inainte ma apuca isteria ca uite iar plinge - ma bucur ca am trecut de acea perioada - nu scapasem de depresia postnatala, asa e cind te lasa hormonii si se duc cu placenta - lasa mami ca trece si aceasta perioada, important bebe sa fie sanatos - da tu adca vrei sa plingi putin - plingi o sa-ti fie mai bine.

Ralualexandrei ai spus-o bine - cind ne este greu sa ne gindim la tine - pai daca incerc sa ma gindesc - tu cu 3 copii - ma apuca bocetul si mai tare- nu stiu cum rezisti- noi cele cu unul trebuie sa tacem milc, sau Elyanne cu 2 gemeni si o pitica in jurul lor - mama draga - chiar tac si nu ma vaiet( nu cred ca o sa reusesc, poate pina la urmatorul mesaj )

Am ajuns la pagina 5 cu cititul - expediez ce am - ca plinge bebe si dup mai scriu unul - nu-mi place cind ramin in urma cu mesajele

Am puse poze cu bebelina

pozele mele cu burtica si fara

Aliona

Mergi la inceput