Informatii irigator

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Anuska

De pastilele cu cloramina uitasem! Si doar dupa prima nastere foloseam ......
Solutia pt sterilizat biberoane are un nume anume sau ma duc si cer de la farmacie exact asa?

Anky, daca as scapa si eu asa usor de candida ce bine ar fi..... da' nu vrea sa ma paraseasca desi am facut diverse tratamente, am fiert lucrurile care au intrat in contact cu zona.... soata a facut tratament de fiecare data cu mine..... si asta cu spalatul e de ultima data recomandata de dr ginecolog (la 2 zile).... Iti dai seama ca dupa ce scap nu mai fac spalaturi, decat doar cine-stie daca o mai fi nevoie vreodata; pana la ciuperca asta cu nume asa bland (da' afurisita rau! ) n-am facut spalaturi cu irigatorul, asa ca....
O sa-i spun dr si de medicamentul recomandat de tine; dar sotul ce a luat? Si inafara de aceste ovule n-ai mai luat nimic oral? Si "aveai vechime" in lupta cu ciuperca?

Va multumesc de sugestii, sunt f bune!
Bine ca mi-a venit in gand sa va cer ajutorul!

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Nu am luat absolut nimic oral si nu am facut nici spalaturi,doar ovule Gynodaktarin, mi s-a spus clar,fara spalaturi.De cind nu ma mai spal nu mai am nici o problema.Doctorul se tot mira de ce tot vreau eu sa imi fac spalaturi vaginale....Deh...avea dreptate.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Mda.... Nici nu mai stii ce sa crezi, unii doctori sa faci spaturi, altii ba..... Si noi ne chinuim cu ciuperca..... UF!

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Anky, cate zile de tratament ai facut? Partenerul nu a luat nimic?

Mergi la inceput