Informatii irigator

Informatii irigator | Autor: Anuska

Link direct la acest mesaj

Am achizitionat unul Tantum Rosa....
La instructiuni la el spune ca nu se fierbe (normal e de plastic!), ci ca doar se spala cu apa calda dupa utilizare.... Intrebarea mea e daca ai candida, at cum poti sa-l sterilizezi ca sa nu ramana sporii ciupercii pe el..... Banuiesc ca dupa vindecare il arunci pt siguranta, insa pana at?
Voi cum procedati?

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Pentru sterilizarea la rece se gasesc solutii dezinfectante f. puternice,intreaba medicul ginecolog ce-ti recomanda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

Si eu am acelasi tip de irigator, dar nu m-am gandit sa-l arunc dupa un tratament. Candida sta doar in mediu umed. Daca dupa ce l-ai spalat bine il pui sa se usuce de tot, eu il pun pe calorifer, cu gura in jos, eu cred ca e destul. Canula o tin o noapte in apa cu domestos, si tot la fel o pun apoi pe calorifer. M-am uitat la Metro dupa pastile de clor, sau cloramina parca, dar erau aproape 400.000 lei. Asa ca prefer Domestosul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Tantum Rosa foloseam si eu plus solutie de la ei sau Femigin.

Sincer nu m-am gandit niciodata la Domestos - mi se pare mult prea puternic si plus de asta...irigatorul merge in locuri f intime sa ma gandesc eu ca a ramas niste Domestot pe el.

De pus pe calorifer e f bine, eu il tineam separat ca sa stea la aer, in nici un caz sa nu insurubezi cele doua parti cand nu il folosesti.
Acum nu mai folosesc nimic ca nu mai pot...

23+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Se poate folosi solutie pentru sterilizat biberoane, sau pastile tot pt biberoane. Eu am cumparat pastile de cloramina care se pun in apa pentru purificat si sterilizat, de la farmacie si au fost ieftine. In nici un caz peste 50 000 lei vechi, si ajung pentru multa vreme. Eu cred ca trebuie sterilizat obligatoriu, mai ales ca plasticul este un material dificil, care favorizeaza inmultirea bacteriilor.

MARILENA SI ANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Eu zic sa nu folositi nimic ca nu e bine,vaginul se curata de la sine.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by anky

Corect!Insa din pacate candidozele nu prea trec de la sine, ba chiar pot aparea complicatii nedorite!
Eu am folosit in trecut atat irigatorul Tantum Rosa cat si pliculetele de la ei(nu mai retin,e un dezinfectant parca), insa stiu ca si medicul mi-a spus sa-l spal si sa-l intretin conform indicatiilor de pe ambalaj, sa nu aduc de la mine putere nimic ...
asa ca il spalam simplu cu apa si sapun lichid.Nu imi amintesc sa fi avut vreo problema, il uscam f bine si atat.

22+
haine gravidutzaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Nu se arunca irigatorul dupa folosire.
Daca vrei sa-l sterilizezi si sa fii sigura ca substanta dezintectanta este una care nu-ti va face rau, caci dupa ce-l dezintectezi nu-l mai treci prin apa de la robinet.
Foloseste (in nici un caz Domestos, ca iese cu piele) sol. de sterilizat la rece pentru biberoanele nou-nascutilor. Sunt sticle de 1 litru in farmacii si calculezi cate picaturi revine recipientului in care il pui la sterilizat.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by nikole

quote:
Originally posted by anky

Corect!Insa din pacate candidozele nu prea trec de la sine, ba chiar pot aparea complicatii nedorite!
Eu am folosit in trecut atat irigatorul Tantum Rosa cat si pliculetele de la ei(nu mai retin,e un dezinfectant parca), insa stiu ca si medicul mi-a spus sa-l spal si sa-l intretin conform indicatiilor de pe ambalaj, sa nu aduc de la mine putere nimic ...
asa ca il spalam simplu cu apa si sapun lichid.Nu imi amintesc sa fi avut vreo problema, il uscam f bine si atat.

22+
haine gravidutzaaa

Asta e adevarat,candidoza nu trece de la sine dar trece cu o cura de Ginodaktarin ovule,fara spalaturi vaginale.Dupa aceasta cura este bine sa nu se mai faca spalaturi,vaginul se curata de la sine si veti scapa pentru totdeauna de candidoza.Spalindu-va candidoza apare din nou.Vorbesc din proprie experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

De pastilele cu cloramina uitasem! Si doar dupa prima nastere foloseam ......
Solutia pt sterilizat biberoane are un nume anume sau ma duc si cer de la farmacie exact asa?

Anky, daca as scapa si eu asa usor de candida ce bine ar fi..... da' nu vrea sa ma paraseasca desi am facut diverse tratamente, am fiert lucrurile care au intrat in contact cu zona.... soata a facut tratament de fiecare data cu mine..... si asta cu spalatul e de ultima data recomandata de dr ginecolog (la 2 zile).... Iti dai seama ca dupa ce scap nu mai fac spalaturi, decat doar cine-stie daca o mai fi nevoie vreodata; pana la ciuperca asta cu nume asa bland (da' afurisita rau! ) n-am facut spalaturi cu irigatorul, asa ca....
O sa-i spun dr si de medicamentul recomandat de tine; dar sotul ce a luat? Si inafara de aceste ovule n-ai mai luat nimic oral? Si "aveai vechime" in lupta cu ciuperca?

Va multumesc de sugestii, sunt f bune!
Bine ca mi-a venit in gand sa va cer ajutorul!

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Este de la Chicco si o ceri asa. Ca n0are denumire. Scrie ceva in germana.\
Eu cer intotdeuna, Sol. pt. sterilizare la rece tetine.

Da, si cloramina e buna, doar ca miroase nasol.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput