LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (32)
Raspunsuri - Pagina 30
Catrinel_17 spune:
CLAUDIA
pup puturoselul care nu-i puturosel deloc! IO astept cand o fi ea gata. Si acuma vrea sa o plimb prin casa de manutze, io aplecata de spate, stiti pozitia… bei si dupa 5 min ma intzeapa cred ca chiar locul unde mi-au facut epidurala, de mor. Dar dam mai departe. Daca ii trebe plimbat asa, cred ca imi cumpar niste cureluse din alea speciale…
MP, cu casutza… suntem pe drumul cel bun. Mai trebuie un dulap de pantofi care vine in 2 sapt (al treilea… primul a fost gigantic, nu se potrivea, l-am vandut, al doilea a ajuns…crapat, il trimitem inapoi). Chestia e ca de fiecare data ne hotaram pt alt model!! Si rafturile alea pt living. Adevaru-i ca nici nu am mai cautat de vreo 3 sapt.
Vladutz dupa cat timp a mers dupa faza cu cutia? Nu-i asa ce haios e?
IRINA, cum mai doarme bebe? Oana s-a trezit ieri la 11, la 1 si la 4.30…. poate dintzeaza… dar nu saliveaza asa ca inainte. Nu stiu ce sa zic. Imi pare rau de ea, nu stiu ce are. Cam in fiecare noapte se scoala.
Aaa, da, ca si Alicia si ea, de la 7 saptamani doarme toata noaptea. Pe atunci de la 9 la 5. eram si ingrijorata, cum naiba rezista atata timp fara laptic??
DELIA, sa fiu a naibii, ce faza!!!!! O sa cuget, nu vreau sa scriu acuma tampenii, dar incearca sa nu te mai gandesti la el!
La multi ani David!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Numai bucurii si sanatate!
BIA, hai mai, ca nu credea nimeni ca tu ai planuit tzapa. Dar era asa haios cum facea NOE haz de necaz!!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
ciuf spune:
Ile, ma bucur ca sunteti bine. Atat am tot tinut sa intreb ce faci tu si Iulia (observasem ca facuse si ea o pauza lunga) si distanta de la creier pana la taste lunga de tot, informatia s-a pierdut pe undeva pe la mijloc
.
Vine mama ta pe la voi sau va duceti in Ro? Ce spune sotul? Are curajul sa isi trimita fetele un pic pana acasa?
Cum te mai simti? Ai mai facut ceva cu nodulul de la san? Cum merge invatatul? Mai ai mult pana scapi de toate examenele? VRemea cum e? Poti iesi cu Vivian afara?
Delia, intr-adevar lumea e mica. Cine si-ar fi putut imagina ca te poti intalni cu fostul tau prieten peste o balta atat de mare? El e casatorit sau solo? Hai ca te pup si fii fata "cerebrala".
Biuta, sa nu te superi pe Noelino, ca ea, biata de ea, facu haz de necaz. In ce febra intrase cu pregatirile (nu mai stia nici cum o cheama de cate avea pe cap) si deodata acalmie totala. In nici un caz nu a spus-o cu rautate.
Cu salata de fructe nu ma ajutarati. Sa inteleg ca nu faceti asa ceva sau e prea usoara si nu merita scrisa o reteta?
Cum fac ca fructele de pe tort sa sticleasca? Ce pun pe ele?
Hai, bucataresele mele, ajutati-ma.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
Catrinel_17 spune:
CIUF, pe fructe se pune un fel de gelatina, uite www.marions-kochbuch.de/index/0109.htm" target="_blank">aici
ce salata de fructe vrei sa faci?
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
ciuf spune:
Brr, intrebare de baraj. Cu tot felul de fructe: pepene galben, mere, struduri, portocale, ananasa, mai stiu eu ce??? Hai ajuta-ma. Multam
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
aida_o spune:
La Multi Ani, Davidutz de Tina Welsh! Sa cresti mare si sanatos, si mai pune-ne si noua poze cu tine :)
Delia, WOW!
eu zic ca e mina destinului. daca nu as fi stiut ca ai trecut prin chestii mai neplacute cu "mindrul", as fi zis sa-l uiti pe fostul prieten. dar asa, nu stiu, nimeni nu poate sti mai bine decit tine ce-ti trebuie. pina la urma, nu strica sa va vedeti si sa depanati amintiri. nici sa faci o obsesie din "trebuie sa stau departe de el" nu-i buna. fii temperata si rationala.
mi-e o ciuda de nu va imaginati, ca va intilniti, fetelor. eu ma milogesc ca macar niste poze sa puneti aici, sa va vedem si noi.
ma laud si io cu Alexandra, care a dormit toata noaptea de pe la 2 luni jumate, aproape 3 luni. apoi a avut niste episoade cu trezit noaptea pe la 6 luni, din cauza dintilor, insa acum e inapoi la somnul normal, fara treziri in toi de noapte. o las sa profite si ea de cit se mai poate sa doarma (se trezeste la 7-8, de obicei), ca din 7 mai va trebui s-o trezesc la 6:30 pt mers la cresa. asta ca sa ajung si eu la servici la timp, dupa ce o las pe ea la cresa. o sa vada si ea cum e "sa te duci la servici", na :)
Catrinel,
nush ce va plingeti atita cu mutatul, cind aveti asa om de baza la impins cutii, zau asa :)
www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)
aida_o spune:
Va poftesc la Capitolul 33
Rog un moderator sa inchida acest capitol, multam :)
www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)