LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (32)
Raspunsuri - Pagina 29
Delia21 spune:
Vai....fetelor ce zi am avut ieri......of cum poate fi viata asta cateodata,intr-adevar...viata bate filmul.Imi plimbam copilul in carucior si cine ma striga si alearga spre mine...nimeni altul decat prietenul meu din liceu...,fost coleg,ajuns doctor....si venit aci cu loteria vizelor.Am intepenit cand l-am vazut,nici nu mai stiam sa vorbesc.Am fost 4 ani impreuna....si avem al naibii de multe amintiri impreuna.Si acum cand scriu am un gol imens in stomac.Mi-a dat numarul lui de celular si mi-a zis sa-l sun vineri caci e de garda la spital.Sunt asa de ametita,....tot restul zilei de dupa intalnirea de gradul 3,...mi-au tremurat mainile si acum e 3 dimineata la mine si nu am somn.Oau....nu i-am dat numarul meu de tel,....dar imi promit sa fiu 100% cerebrala in chestia asta caci nu iubesc nimic mai mult decat linistea si fericirea copilului meu.Cred ca de la "desperate house wives " mi se trage.Zau ca trebuie sa ma apuc de scoala din septembrie,macar part-time,2-3 zile pe saptamana.....ca de prea mult timp la indemana singura si nesupravegheata....uite de ce am parte.Am fugit.
Cat spune:
LA MULTI ANI FERICITI PENTRU GHIOCEII NOSTRI SCUMPI!!!Sa aveti parte de o copilarie ca in basme! 

10 aprilie
Eduard Gabriel
Krisztian
Eliza-Maria
Darius Mihai
11 aprilie
David Nicholas
Filip Andrei
Pupici
si flori
pentru mandrele mamici!
Cum ramane pentru maine?
Irina71 spune:
Biuta, nu fi suparici ... ia un pupic de la mine 
Delia, ![]()
![]()
stii ca, daca-l suni, se duce naibii "cerebrala" ta, daaaa ? ![]()
![]()
![]()
Ce fel de doctor ? De adulti ? "Doctoreee, sunt bolnava !" ![]()
![]()
Glumesc, sper sa nu te superi.
Chestia e ca in viata, ne facem tot felul de planuri si socoteli, dar cand ne zapaceste cineva inima uitam de toate ... 
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
tania2 spune:
salutare
Mai sa fie, nu pot veni la intalneala! Am programare la dr. facuta acum o luna si mai bine, m-ati luat prea repede!
Sper sa mai organizati una, dar anuntata asa cu vreo 2 saptamani inainte.
So, Pastele l-am petrecut in 3, Bia a mers singurica spre fericirea noastra foarte bine, dar, nu stiu ce a patit ca de 2 zile nu mai vrea. Probabil a incercat singurica si s-a speriat.
Si s-o laud ca merita, doarme in camera ei. Nu va spun, in prima seara de cate ori am vrut s-o aduc la noi in dormitor! Si al meu sot ca sa ma incurajeze, din cand in cand spunea, mi-e asa mila de ea, acolo singurica! Da nu m-am lasat, acum ne-a mai trecut.
Am mai scris inainte de Paste un mesaj, se pare invizibil, da nu ma supar, vreu si eu adresa fabricii de pantofi! Va rogggggg!
Hai pupici, incerc sa pun ceva poze !
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
claudia_d spune:
LA MULTI ANI DAVID!
Sa-ti fie viata senina si frumoasa ca o primavara!
Tania,trimite-mi un mail pe adresa claudia_dob@yahoo.com sa-ti trimit adresa fabricii de pantofi
Si eu am programare la doctor,dar la 16:30.Nu poti trece o ora,doua?
Cum ramane maine?
POZE
Qamar spune:
quote:
Originally posted by claudia_d
LA MULTI ANI DAVID!
Sa-ti fie viata senina si frumoasa ca o primavara!
Tania,trimite-mi un mail pe adresa claudia_dob@yahoo.com sa-ti trimit adresa fabricii de pantofi
Si eu am programare la doctor,dar la 16:30.Nu poti trece o ora,doua?
Cum ramane maine?
Claudia si Vlad (25.03.2006)
POZE
raspund eu pana vine Andreea: maine, www.sapteseri.ro/index.php?page=details&ln=3&city=1&pid=2635" target="_blank"> aici (sper ca asta e) , la h 13
cine sta pe la Camera de Comert, daca vreti mergem tughedar

Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)

Ce mai citim noi
tania2 spune:
Claudia, nu am cum, programarea este la 15.30 si sunt cu Bia !
De intrat precis se va intampla pe la 16, 16 si, o sa plec de acolo cel mai devreme pe la 17.
Asta e!
Qamar spune:
quote:
Originally posted by tania2
Claudia, nu am cum, programarea este la 15.30 si sunt cu Bia !
De intrat precis se va intampla pe la 16, 16 si, o sa plec de acolo cel mai devreme pe la 17.
Asta e!
tania, de la 1 la 4 e timp
Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)

Ce mai citim noi
ile77 spune:
Delia ,chiar ca intilnire de graul 3.
Sincer, ceea ce s-a intimplat a fost pur si simplu mina destinului.
Daca destinul va avea alte planuri decit ale tale, ramine de vazut.
Ce scoala vrei sa faci??
Ciuf, asa e scriu mai rar.
Sintem bine si sånatosi.
Stau mai mereu cu Vivian ,care e din ce in ce mai curioasa si vrea multa atentie.Ne jucam tot felul de jocuri impreuna si ma uimeste cit de isteata e.
Pupici voua.
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
aalina2003 spune:
Am mai scris un mesaj care s-a pierdut: pe scurt acum, din motive obiective nu mai pot sa ajung maine la Bucuresti.Imi pare rau deja! Revin mai pe seara!Asa ca, Andreea, te rog, o rezervare in minus.