***LA REDOUTE(13)***
Raspunsuri - Pagina 30
vlada spune:
4 - adica L
Acu il astept sa-l probeze, doar-doar
Nu ii vine, deci ramane de cadou....ca de vandut, nu stiu cui...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
aissa spune:
Nimic, nu mail, nu aviz...
Incep sa cred ca pur si simplu nu voi mai primi nimic de la ei. Nu stiu ce Dumnezeu se intampla, sunt fff curioasa daca adidasii mei de pe contul sotului (comanda din 21) or sa ajunga, 15 si 20 ale mele nu apar vad. Iar comanda din 24 februarie, in conditiile in care Sabine a disparut, nu stiu cum se va solutiona. Daca am timp, in seara asta voi scrie un mesaj referitor la ea pe site, nu ii mai scriu ei.
Oricum, indiferent de coduri, cred ca renunt la ei. Din cine stie ce motiv nu vor sa ma aiba de client.
Sunt suparici pe ei! 
cin spune:
Vlada, sotul tau cat e de inalt?
Aissa, nici eu n-am primit mail...dar ma gandesc c-o fi avut 2 zile libere, sau poate chiar concediu (francezii n-au pastele week-end-ul asta?) ... cat priveste comanda ta din 15, nu dispera inca...
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
madau spune:
Aissa esti sigura ca ai scris adresa corect pe site? Ma refer ca in prima casuta sa fi scris doar strada si nr, iar in cealalta restul...ma gandesc ca poate o fi prea lunga si la printare se taie din ea
. Nu pot sa cred ca ai atat ghinion
. Pana la urma cred ca e mai bine sa faci comenzi de pe contul Andreeip..vad ca la ea ajung![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
aissa spune:
Pai am primit o comanda...asa ca daca a fost buna adresa odata de ce nu ar fi si alta data??? Din primele 3, 7, 15 si 24 februarie mi-a venit doar comanda din 15. Asta din 7 trebuia reglata prin coeltele trimise (cica) pe 15 si 20 martie.
Plus ca am primit si plicul cu cecul si catalogul...deci nu cred ca lungimea adresei e cauza.
madau spune:
Gagici io schimb acum subiectul ca pe urma vine sotul si trebuie sa papam...sa nu va apuce vorbaria si sa n-aveti unde scrie
Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
kali spune:
Am primit luni coletul pt. comanda din 12... din pacate nu am avut net pana azi; nu va zic ce ma mancau degetele.
Asadar am primit:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324103406&documentid=201206&categoryid=22910743&single=&hasNext=1&hasPrev=1 - superbi. imi plac cel mai mult din tot ce am comandat pana acum; grosuti, ca de catifea, culoare super- cel putin mie imi place mult, foarte bine lucrati, detaliile de asemenea.
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324103997&documentid=201206&categoryid=22910743&single=&hasNext=1&hasPrev=1 - frumosi, blug gros
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324106238&documentid=352706&categoryid=22910743&single=&hasNext=1&hasPrev=1 - frumoasa si foarte interesanta. grosuta
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324112885&documentid=207607&categoryid=22910743&single=&hasNext=1&hasPrev=1 - foarte frumosi, brodati. singurul lucru care nu-mi place e floricica din interior care e cauciucata - nu-mi plac deloc aplicatiile de genul asta de pe laredoute... nu sunt bine realizate- dar este un motiv de a nu-i purta intorsi. blug subtire, de vara.
Am mai facut comanda de o salopeta pe care nu o gasesc... si am primit cadou prosopul de baie cu Nemo care e f. frumos, pentru plaja, impreuna cu o manusa pt. baie.
Deja mi-am umplut cosul din nou; oricum sunt hotarata sa dau comenzi mici, sa nu fie ciuda prea mare daca se rataceste vreun colet.
Spor la cumparaturi!
Oana, mami de bebish Alexia (25.12.2005)
madau spune:
Kali si io pusesem okii pe pantalonii aia..dar n-am gasit masura..tu cat ai luat ptr pitica ta?
Gata..poftiti va rog la SUBIECT NOU
Sa fie cu noroc, am scapat de 13

Madau si
soanso spune:
madau,
frumoasa foc Miruna si hainutele sunt tare dragute ,am comandat si eu sepcuta mr 51 cred ca -i va fi mare si adidasi puma nr 22 nu cred ca iam nimerit nici pe astia ,si hainute nr. 86 sper sa-i vina ,asta in caz ca-mi ajung coletele si nu am ghinion. adidasii Mirunei ce nr. sunt?
aissa ,nu stiu sincer cum mai ai nervi , io de atunci
sa fi fost in locul tau,bafta sa te umpli de iepurasi.
eu am comenzi asa 20,26 si 28 (martie) sa inteleg ca vin com. din 19 .03 deja?
Sorana 20 dec 2005
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by Hopes
Dordia, o sa te lamuresc cat stiu si eu, ca si eu sunt foarte noua, da am prins curaj primind azi prima comanda (facuta in data de 13).
Ei spun ca ajunge comanda intre 8-18 zile.
Cu ajutorul acelor coduri poti beneficia de transport gratuit, cadouri, reduceri la transport etc.
Pe prima pagina este o lista cu coduri, si te poti folosi de ele.
Codul se introduce cand aplici comanda,este undeva in stanga jos o casuta si lnga ea in stanga scrie : je saisis son code
Sper ca te-am lamurit putin
Hopes
Ms mult de tot, si asa am facut si eu, am introdus codul pt pilota deci....ma astept sa imi vina pilota nu???
Aceste coduri se aplica la anume produse sau numai la diverse categorii???
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!