***LA REDOUTE(13)***
Raspunsuri - Pagina 29
nushulica spune:
da felicia caodurile se pot folosi doar o data pe un cont dar iti poti face 2 conturi![]()
vlada de rochitza asta vorbesc:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324114123&documentid=207607&categoryid=22905252&single=&hasNext=1&hasPrev=1
mi s-a pus pata pe ea numai ca nu stiam exact cu materialul daca e sau nu subtire...diseara intru sa o comand ca acum fac mancare
revin
INGRID
madau spune:
Hai ca am prins-o pe fiimea la o scurta sedinta foto..Miruna redoutista ![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
mada, ai o fetita superba!
Sa-ti traiasca, sa se faca mare si frumoasa!
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
vlada spune:
E absolut identica cu maieul !
Super fotomodel !!!
Ce marime ai luat palariuta ? ca al meu e mai capatanos...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
madau spune:
Ma bucur ca v-a placut fotomodeala

Palariuta e 48
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Jasmine spune:
Foarte frumusica Miruna!
Nu m-am lasat si am comandat ceva,ca sa aplic codul pt gentile rosii ![]()
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by vlada
Pana la urma cu schimbatul s-a lamurit cineva cum o fi ?
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Nici n-am incercat.Ce nu se potriveste dau cadou si gata.
Aissa,nimic nou pe frontul de vest?