Colectia de toamna iarna 2005(129)
Raspunsuri - Pagina 16
roxisialexia spune:
'neata!
alexia e bine, am fost la docotor si nu are nimic.trebuie sa ii fac coproparazitologic si astept si rezultatele de la celelalte.Intre timp am un anunt notabil:alexia mea a facut pentru prima data la olita 
, ea pana acum nu stia pentru ce este olita -se juca doar cu ea, eu imi propusesem sa o invat la vara insa m-a lamurit pedi ca este mai bine sa incep de acum.
eeu simt ca mor cand dispare una apare alta,m-am procopsit cu o super urticarie care fige, doare si e pe suprafata mare.
madau am vazut pozele cu miru e o scumpica,ii place tricicleta? Vad cu nu ai dat multe detalii despre ea, sa inteelg ca nu esti multumita de ea?
noki, tin pumnii sa te faci bine repede si ai mai mare grija de tine nu te mai lasa pana in ultima clipa, si astept vesti bune despre rezultatul de azi.
gandacel ai facut rost de hartie? Iti tin pumnii sa fie bine, sa ajungi dupa paste.
leea ce bine imi pare sa te vad, chiar intrebam de tine saptamana trecuta, mai dar la spalatorie de ce nu le dai e pretul la kg si iti spun ca merita tot efortul.Altfel, tu cum mai esti?
meems, pupam micuta rianna sa nu faca febra, totusi zic eu era bine daca ii faceai si antihepatita.
tania felicitari pentru bona si este mare lucru ca s-a acomodat si Che cu ea.Si tu esti o viteaza si servici si santier si copil, bravos ..ai grija de tine si de burtica.
pisi sanatate lui boscu, cum mai este la birou?
andoooo, ce faci mama te-ai angajat la guvern si nu mai ai timp? ce face nichita?
Si in final sa va arat si voua ce am putut sa vad ieri, mare lucu domnule :http://www.youtube.com/watch?v=TIUhskGh6kc&mode=related&search=
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
felicia74 spune:
Neata!
Noi suntem ok, mai ales Ilinca ce nu mai face febra
. Se pare ca acel puseu fusese din cauza muscaturii de paianjen de pe umar. I-am dat cu Fenistil pe buba, dar nu trece
Noki, Mandy, Meems ma repet, aveti mare grija de voi, ca altfel suferiti precum cainii, e tare pacatoasa raceala de primavara. Eu si acum vorbesc ragusit...
Noki - ptr raguseala tare buna mi-a fost gargara cu ceai de musetel/teai in care am pus o lingurita de bicarbonat. Dar tot n-am putut vorbi 2 zile![]()
Biberoane avem 5 de la primii pasi cu tetine Nuk.
Roxi bravo ptr olita
Si noi am facut aseara primul kk, dar aici e mai simplu, ca ma imita pe mine si daca are chef, face. La pipi trebuie sa fiu mai inventiva.
Azi e zi de smotru, dar mai bag eu un cap pe aici![]()
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
Noki_Lara spune:
Mneatza!
Of, vad ca se extinde gasca de mamici bolnavioare. Ehehe...mesaj d eimbarbatare: las' ca e mai bine ca suntem noi bolnavioare si nu copilasii!![]()
Spor la curatenie enerala fetelor care fac asa ceva. Io nu am in program curatenie de Pasti. Totusi mama zicea ca poate imi trimite femeia ei pentru spalat geamuri si faiantza, dar nu prea vad cand...sa vedem.
Io am innebunit de tot cu Grecia. Numai hoteluiri visez si turism. Vreau la maaaare....
(stigat in scris, ca vorbit nexam)![]()
Am uitat sa va zic: alaltaieri fii-mea a dormit 35 de minute la mine acasa. ieri cat credeti ca a dormit la mama? 4 ore!!!!! Da, sa-nnebunesc de oftica!
Cred ca o mut acolo la bai si tratament!
Ca duc sa dezcocoshej bufnitza!Sunt in zona!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
leea_cv spune:
Roxi sarumina de intrebare,io-s prost.Ma doare gitul rrau,bornaul e infundat,ochii lacrimeaza si capul crapa.In rest..totul este perfect.
.Felicitari pt olita.Sper sa reusesti pina la capat.T facea pe la 8-9-10 luni constant.Acu fuge de ea ca dracu de tamaie.Se ascunde intr-un colt si face kk acolo.Sau,daca-l tin pe olita 10 min,se ridica si face instant pe jos.
Noki,Mandy sanatate maxima
Meems pup proaspat vaccinata si pe Ilinca cea inhatzata de paianjen.
Acu io-s varza.A adormit T aseara pe la 9.30 si la 11 a fost in picioare.N-am reusit decit la 4.30 sa-l mai adorm.In nici un fel n-a vrut.L-am luat chiar la mine in pat -ceea ce s-a intimplat doar de vreo 3 ori in toata cariera mea - dar degeaba.A stat acolo 1.30 ore,fara sa plinga ci doar se foia.De somn nici poveste.Cind ma uitam la el si ii vedeam ochii aia mari,deschisi,imi venea sa mor.Asta suprapnindu-se peste starea mea gripala.Acu is pe butuci.Si mai trebe sa spal geamuri.....
Baaaai, ii plac lu' fii-miu icrele negre.Da, ca parca ar fi din p--- de grof,vorba aia.El nuuu vrea merlucius sau brinza focsani.Vrea caviar
.Minca-l-ar mama cum i-oi cumpara io numa de-astea.Il tin in kuru gol da-i iau caviar.
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Din pacate,intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Madutza10 spune:
Neatza!!
Mai de smotru nu-mi vine deloc sa ma apuc ,sint obosita ,mi-e lene ,mi se pare mult de facut ,nu stiu cind ma hotarasc :(( dar trebuie neaparat ca vine Pastili si la mine-i mizerie
Roxi ,felicitari pentru ce-a facut la olita ,ca nu stim daca fu caca sau pishu :) ,imi pare bine ca nu-i bolnavioara!!
mandyksch,sanatate multa!
Feli ,ce bine ca ai descoperit motivul febrei dar cind a muscat-o paianjenul?Spor la treaba azi ,tre' sa ma urmesc si eu ...
Leea ,cam asa am patit si io cu piti aseara ,s-a culcat la 22:00 iar la 2:00 (noi nu dormeam ) s-a trezit ,s-a dat jos din pat si si-a dus la gunoi pampersul ,abia-l schimbasem si pe cel folosit il lasasem linga pat ,apoi a luat-o la fuga pina-n sufragerie unde a inceput sa se joace ,tipe ,trinteasca exact ca ziua ,am ris cu tasdu de-am lesinat ,e prima oara cind face asa ,cu greu l-am luat in pat ,abia dupa juma de ora a adormit ,asta dupa un bibe de lapte!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
soanso spune:
Buna dimineata ,
Am luat la cunostinta azi ce cheltuieli suplimentare ma asteapta cu masina :setul cu( extinctor ,trusa ,vesta) , huse,presuri ,alarma,mai am niste nervi ,nu-mi mai raman bani de nik ,cred ca de Paste ma iau si ma duc deacasa (la mama)ca altundeva nu ma primeste nimeni leftera.
ofo,of mi-a trebuit masina.
Pitica a mancat ieri un bol de spanac cu ou ,ca mi-ati facut pofta cu urzicile da n-am gasit , mananca tare rau in continuare dar ii dau numa ce stiu exact ce-i place .
Hilde,Actimel ii dau cam de la 1 an si ii place tare mult ar bea si doua daca ias da ,eu il amestec la amiaz cu iaurt de baut Campina si asa adoarme(deobicei).
Cred ca piti va merge la scoala cu 6 dinti cati are acuma ,Zana Maseluta nus pe unde umbla da pe noi ne ocoleste.
Ma uit cu jiind la situ asta http://www.vacanteinbulgaria.ro/nisipuriledeaur.html
si ma gandesc cum sa fac rost de banuti sa ajungem .....poate mai strange socrela pana la vara
.
mamicilor balnavioare multa sanatate si sa aveti grija de voi .
fug , tocmai si-a rasturmat piti un scaun in cap si are ditai cucuiul pe fata langa ochi ,doamne fereste ca putea pati mai rau ,daca se vede cand vine sotu acasa iar imi tine teorie.in parc nu e nimeni asa devreme si a mea devasteaza casa pana tb sa iesim afara ,are o energie ...
Sorana 20 dec 2005
Hildegard spune:
Felicia, bine ca nu mai face febra
.
Stefan e figura, de cate ori il pun pe olita el sta frate asa cumintel....cu asta am rezolvat-o. Acum trebuie sa muncim la cand facem pipi
...dar asta cu timpul bineinteles ca e prea mic inca.
Azi dimineata am pus pe programul Favorite pentru ca am o cunostinta care canta acolo si ce sa vezi...Stefan dansa de numa pe populara
. Asa ceva! era asa de haios!![]()

Azi mai fac curatenie, ce pot...vreau sa ma vopsesc si la par, fac de papa. Aseara am facut papanasi prajiti
Ce bineee ca e weekend
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni
lavi02 spune:
soanso vezi ca altii au oferte mai bune, de ex www.alltur.ro
Noki Ribomunyl i-am dat Silviei; dar se incepe toamna. Prima luna se iau 3 saptamani dupa care se continua cate 1 saptamana pe luna timp de 3-5 luni. Ideea e sa prinzi toata iarna cu el.
Intr-o saptamana se dau 4 pliculete, in 4 zile consecutive, atat.
Tania 
succes cu bona! Cum ati gasit-o?
Sanatate multa la mamici si la pitici! 
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by meems
Am vazut ca vorbiti de tetine si bibe... Copiii vostri mai folosesc sticlute? Ca Rianna bea din canita cu cioc de mai bine de 3 luni. Aici te innebunesc pediatrii de cap sa-i dezobisnuiesti de biberon de la 1 an.
Meems & Rianna (16 dec. 2005)
Si foarte bine fac pediatrii vostri!
Natalia bea apa de ceva vreme direct din canita normala.
De azi dimineata renuntam si la cana cu cioc pentru laptic.
L-a baut azi din cana normala, fara sa verse, e drept cu ceva pauze.SAFT DE LA MAMA LAVI
Acum nu trebuie atata convingere: azi o incercare, maine inca una.. dupa ce isi creeaza abilitatea sa bea din cana o sa mearga usor.
Eu stiu 2 cazuri: unul de 3 ani jumate si unul de 3 ani si 9 luni care inca isi beau laptele din biberon.

In ambele cazuri mamele nu renunta la biberon pt ca le e frica sa nu mai vrea aia mici deloc lapte.
lavi02 spune:
Feli eu la muscaturi de insecte pun mixtura mentolata. Contine oxid de zinc care usuca si mentol si alte chestii care racoresc.
Fenistilul l-am incercat si pe propria-mi piele si niciun efect.
Nati chiar acum e muscata rau pe picioruse, din parc banuiesc.
Vad ca a mostenit, ca si Silvia, de la mine, "talentul" de a face blande maaari, umflate, care te mananca rau... Virgil n-are nici pe naiba cu insectele.