*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (46)
Raspunsuri - Pagina 26
mica0307 spune:
lilky si ella dr mea a spus ca nu tre sa mai fiu stresata. De acum in colo oricand se naste este safe. Cei drept e de preferat sa mai stea cateva saptamani pe acolo. Da tot cand vrea ea vine. Uite o prietena era programata pentru maine la cezariana (39 sapt) da fi-sa nu a mai vrut sa astepte pana maine, sau nu i-a placut sa vina programat si s-a nascut azi
.
Mica
32+
Maya Alexandra
Poze
byu spune:
Lilky vroiam sa iti spun ca o prietena de a mea a nascut in ianuarie la 35 de saptamani si copilul e bine .
dar totusi stai linistita la pat si incearca pe cat posibil sa nu fii stresata pt ca asta poate agrava situatia, cu cat stai mai mult la pat cu atat mai bine.

Byu
29+ cu
CASIAN
Poze
ella_74 spune:
MICA,
mi-am intrebat si eu dr la ultima consultatie ce se intampla cu bebe nascut prematur la 33 sapt si mi-a spus ca depinde de la caz la caz; ca el a vazut bebe nascut la 33 de sapt care a respirat singur si n-a avut probleme si bebe nascut la 37 de sapt care s-a luptat sa traiasca.
Si mie mi-a spus ca bebelushul meu e mai bine dezvoltat, inca de la inceput a fost cu 1 sapt sau 2 inainte dar nu stiu daca asta il ajuta asa mult daca e prematur.
ella
+34
bogalina spune:
miniuta,nu vreau sa ma dau mare doar am incercat sa-i explic lui byu cum stau lucrurile.E minunat ca impartasim pareri din experienta noastra sau facem schimb de informatii,nu contest asta si evident nu oblig pe nimeni sa-mi dea crezare.Oricum fiecare isi creste copilul cum vrea.Dar m-a deranjat ca ,mai pe ocolite,m-ai facut proasta.
lilky spune:
ella74 Sa dea Dumnezue sa fim bine si noi si bebeii.Ca eu tare speriata sunt acum si nu vreau sa transmit starea mea, vreau sa o schimb in bine...
mica0307 Ce fata desteapta, tot ea a avut ultimul cuvant!
byu O sa incerc sa nu mai fiu stresata!Aoi dreptate nu face bine la bebeu!Ai grija si fugi in pat, ca nu-i de joaca cu durerile astea!Pe mine m-a certat doctorul ca n-am luat pastile...ce daca nu m-a durut, auzi si tu...
Parca ma simt mai bine, va multumesc pt. incurajari!
Liliana
34+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele
dianalaura spune:
Buna seara fetelor!
Tocmai am deschis si eu calculatorul pe DC, am lucrat azi ceva la calculator, am ajutat-o pe o prietena cu proiectul pentru licenta, si nu am avut timp sa intru si pe DC. Apoi am stat si mi-am finalizat puloverasul pentru bebe, uite aici linkul cu pozele pulover bebe . Mie si sotului meu ne place mult, mai ales ca e primul lucru facut de mana mea pt bebel. si mama m-a laudat, mai ales ca mi-a spus sincer ca nu credea ca o sa il termin. Dupa cum va spuneam, ea era cea cu tricotatul din familie, si nu eu. Nu prea am eu talent la lucru manual, dar pentru bebe ce nu face mama.
Si apropo de ce am vazut ca se discuta aici, de ce preferam fetite sau baieti..eu intotdeauna cand ma gandeam ca voi avea un copil imi inchipuiam ca o sa am fetita. Pentru ca in familia noastra largita fetele sunt majoritare, mai avem cate un baietel ratacit, dar in rest numai fete. Si cand am aflat ca e baiat....m-am bucurat, dar pt mine chiar nu a fost important ce sex are copilul. Nici pt sotul meu, dar acum recunoaste ca se bucura ca e baiat, deh, ii poarta numele...si acum ma tot bate la cap sa zic parerea lui de ce prefera baiat: cica barbatul e mai tare ca D-zeu, pt ca isi baga ceva (acum pricepeti voi ce) in creatia lui D-zeu, femeia.
Si zic si eu, daca e baiat, nu va avea probleme de genul ciclu menstrual, epilat etc.
Acum dupa amiaza am fost la dr de familie si mi-am facut vaccinul antitetanos. Nu m-a durut deloc. Si mi l-a facut asistenta, gratuit.
Acum ma duc sa mananc si eu ceva (de fapt sa vad ce fac rapid de papa - niste cartofi prajiti probabil) ca sunt lihnita si eu si sotiorul.
Va pup 
Am facut si noi 32 de saptamani astazi !!!!
diana
32+
STEFAN
asa creste bebe
poze
andradap spune:
Buna fetelor... ne-am intors si noi!!!
Am fost la cumparaturi!!! AM luat crema pt. rani la sani si supozitoare cu glicerina... toate pt mine si pt bagajul de spital. Mai am de luat EPIDURALA si gata!!! 
Ioana29, te asteptam cu vestile bune de la eco... si informatii noi despre un BEBE GRASUNEL!!! ![]()
Byu, ba da... Hb inseamna HEMOGLOBINA... dar nu ai scris de ea...
Dideip... Hb este ussssssor scazuta... adik la gravide (ma repet) limita min. este 11,5 in rest eu zic ca esti TEAPANA... Iei cumva ceva suplimente??? ![]()
Gabiu 
Ralucami, multumesc mult pt. cartea trimisa!!! 
Lilky.... eu iti tin pumnii si mai strans... ca vreau eu sa o iau inainte...
sa va fac curaj... 
Dianalaura e super puloverasul!!! Cum ai facut gaurelele pt nasturei??? ![]()
Andrada
33+ cu
Antonio