*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (46)
Raspunsuri - Pagina 23
ioana29 spune:
buna fetele,
nu stiu ce se intampla. am scris doua mesaje si nu mi-a aparut nici unul. in fine, mai incerc o data poate am mai mult noroc de data asta.
eu azi merg la eco. abia astept sa-mi vad puiutul, ca mi s-a facut dor de el de o luna de cand nu l-am mai vazut.
mi-am facut si analizele si am deficienta de fier si calciu. am hgb 10 si calciu este 7,88 iar minimum este 8,40. eu oricum iau de vreo luna fier, iar dr. de familie mi-a prescris si un supliment de vitamine si minerale. mie mi-a zis ca elevitul nu e pe listuta de gratuite si mi-a facut reteta pentru materna cu seleniu. o sa-l intreb si pe ginecolog daca e ok.
o sa revin maine cu vesti, bune sper, de la eco.
va pupicesc,
Ioana
26+
byu spune:
Multumesc Andrada
fe este ok, cam mic dupa mine.....dar e bine 66,7mg/dl(50-168 mg/dl v.n)iar Hb de care zici tu nu e hemoglobina?
Byu
29+ cu
CASIAN
Poze
ioana29 spune:
se pare ca pana la urma au aparut mesajele, dar fiind moderate au intrat mai tarziu.
oricum, acum am scapat de moderare, asa ca am intrat si eu in rand cu voi.
bogalina spune:
byu,sunt curioasa tare... unde ai citit aberatia...
Laptele de mama nu provoaca alergii!
Da,alimentatia mamei influenteaza compozitia laptelui si poate avea ca efect sensibilizarea bebelusului sau declansarea unei reactii alergice.Dar,asta e alta mancare de peste!
As vrea sa postez si eu ceva frumos,sa va bucurati sufletul dar nu stiu cum.Ma ajutati?
mica0307 spune:
elteka da, eu mi-am dorit foarte tare un baietel. Da acum chiar nu regret ca am fetita. Imi doream baietel pentru ca pur si simplu nu ma vedeam mami de fetita, sa ii fac codite, sa o pieptan etc. Eu nu sunt asa, trag o pereche de pantaloni pe mine si gata. Si inca una, eu nu port niciodata fusta sau rochie, deci ma gandeam ca nu pot fi mami de fetita. Da uite ca o sa pot.
liviana
am poza pusa la mine in poze (in semnatura), la bebe. este cea de la 22 sapt. Multumesc pentru invitatie. Pentru sambata mi-a rezervat curatenie in casa + balcon si pentru duminica sa ies putin prin oras si pe la targul de florii de la muzeul taranului.
carstea eu ma fac cu ceara si inghinal total. Ultimul epilat l-am programat cand intru in sapt 38. Si noi inca mai
dr a zis ca nu e nici o problema. Doar in ultimele saptamani poate sa provoace contractii.
Iar am ajuns azi tarziu la serv. Am avut pana dimineata si mi-a luat o groaza pana am rezolvat. Si acum imi este un somnic....
Mica
32+
Maya Alexandra
Poze
bogalina spune:
byu,sunt curioasa tare... unde ai citit aberatia...
Laptele de mama nu provoaca alergii!
Da,alimentatia mamei influenteaza compozitia laptelui si poate avea ca efect sensibilizarea bebelusului sau declansarea unei reactii alergice.Dar,asta e alta mancare de peste!
As vrea sa postez si eu ceva frumos,sa va bucurati sufletul dar nu stiu cum.Ma ajutati?
ELTEKA spune:
U-hu!
Multumesc fetelor care mi-au raspuns, m-am consolat relativ, desi mai astept niste raspunsuri (mai sunt mamici care au tras pana si a doua oara "lozul albastru" - mi-a placut asta. Sobi, cred ca si noi mai incercam
) Intre timp, ma mai duc la magazin si mangai rochitele si funditele...
Ralucami, multumesc de informatii!
Imi esti de mare ajutor, n-am pe nimeni aici si cu mamicile din Tokyo nu reusesc sa ma intalnesc din motive care nu tin de mine. Cat despre spital, n-am prins decat japoneze in jur si nu s-a "legat" nimic ![]()
Am luat o lista de la noi de la spital, dar nu cred ca ne da prea multe (In schimb intre timp au ridicat pretul la 700.000 nasterea
). Sau poate nu inteleg eu lista, ca e pe engleza japoneza...Data viitoare o s-o cer direct pe japoneza...
Zice:
1.Things you should bring in at hospitalization (nu le scriu)
2. Thing prepared in hospital (???):
- sanitary goods necessary after delivery: napkins, cleansing cotton, 2 shorts
- things for baby: a pack of diaper (36), pack of napkin (to wipe hips), a set to disinfect navel
3. Things necessary to leave the hospital.
Eu am probleme cu "thing-ul" de la punctul 2, ca nu inteleg...Io le duc sau dau ei? Si daca eu, de unde naiba iau set de dezinfectat buric, ca numai ce am venit de la farmacie unde am incercat sa cumpar un antialergic pentru sotulache...si am petrecut o ora descriind toate formele de stranut si curs de ochi posibile... (Asta iti descriu alta data
)
Acum am venit de la Toys R Us, dar e catastrofa in Tokyo. Cred ca am sa plec la Yokohama sa caut Babies R Us ca astia nici pompa de muls nu aveau decat de la Combi si Pigeon dar numai manuale...
Sigur ca vrem Capraru 
!
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
lbelciug spune:
Dragutza mititica ta, Mica. Acum am vazut pozele tale de la 4D. Si la mine tot din profil s-a vazut fatza lui BB. Statea cu nasul in placenta si piciorele la cap.
E bine ca ti-ai facut planuri pt week-end. Invitatia ramane deschisa pt cand o sa poti/vrei. Si zici ca e targul de Flori la Muzeul Taranului? Hmm, interesanta idee...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
30s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
ELTEKA spune:
DidiAlex, sa stii ca la inceput notam, dar acum le stiu pe majoritatea fetelor si povestile lor, desi n-apuc sa raspund chiar la toata lumea...Mai scriu pe o foaie linga, dar mai rar (in special daca nu sunt activa cateva zile). Cu Omega 3 stiu ca ma tachinezi, dar habar n-am daca are si influenta asupra mea...Gandindu-ma la ce ai zis as putea spune ca parca de vreo 2 saptamani de cand iau nu mai sunt asa zapacita... Poate mi se pare...Hai sa le luam, rau nu face.
Ralucami, asta e www.vitabiotics.com/pregnacare/pregnacare_plus_proinfo.aspx?ID=101" target="_blank">link la prenatalele mele. Mi le cumpara o prietena in UK (ca platesti 2 cutii si primesti 3) si mi le trimite prin posta la Tokyo. Sunt si pentru perioada de alptare, asa ca am de gand sa continui cu ele.
Bogalina, nu-i nimic ca m-ai botezat, desi un miel nu strica...![]()
Mai sunt fete care imi modifica nick-ul, ba scriu chiar Elektra (!!!!), ceea ce ma distreaza teribil, mai ales in conexiune cu subiectul propus de mine azi.
Personajul din mitologia greaca Electra a dat numele complexului psihologic (opus lui Oedip) in care fata este invidioasa pe sexul tatalui si isi inchipuie ca daca va ramane insarcinata cu el, va dobandi un statut egal
Psihologia e fascinanta, nu? ![]()
Asadar nick-ul meu NU e ELEKTRA. Adevarul e ca astea sunt pur si simplu initialele numelor mele. Nici o alta poveste in spate ![]()
Da' v-am zis ca nu ma supar ![]()
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
ella_74 spune:
fetelor,
io azi am schimbat saptamana dar de dimineatza ma chinuie niste dureri ca de ciclu; n-am avut dureri de nici un fel toata sarcina, decat alea de la piciorushele ce le trage bebe, dar sunt scurte si binevenite ![]()
Si asnoapte simteam asa o presiune mare pe vezica, in orice caz acolo jos dar io asa am localizat-o...
Si durerea asta de spate surda, in zona lombara.
io mai am 4 saptmani si 6 zile, ca le numar ca la armata, dar am feelingu' ca n-o mai duc atata.
ma ingrijoreaza durerile astea de burta, nu sunt mari, dar daca n-am avut pana acum, ma baga la idei.
Voi aveti sau ati avut?
N-as vrea sa-mi sun dr. decat daca am contractii dureroase, lichid sau sange...sper sa nu fie cazul
ella
+34