*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (46)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bogalina spune:

E curioasa chestia cu laptele de vaca!
in primul rand,in timpul alaptarii ai nevoie de cel putin 2500 calorii zilnic,calorii pe care le iei din alimentatie evident si care trebuie sa fie diversificata.In plus,e f.important sa mananci alimente bogate in calciu si de aceea se recomanda lapte,iaurt,cascaval,telemea.
In al doilea rand,nu exista alergie la laptele de mama!
Da,bebelusul care e alimentat artificial poate fi alergic la laptele de vaca pt.ca laptele-formula cu care e hranit are la baza proteine din lapte de vaca.Si daca e alergic NU are voie sa manance:iaurt,smantana,lapte batut,ciocolata,bomboane cu lapte,branzeturi etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

salutare fetelor
Multumesc celor care mi-au scris cate ceva...multumim Andrada pt situl ala fain , abia astept sa merg si eu ...cu card de prietene
Noutati nu prea am decat ca bebelul meu misca din ce in ce mai putin din cauza spatiului stramtorat....am primit o pereche de cercei de la sotiorul meu...(cadou in avans)aur alb cu aur galben, am luat in greutate 11kg(plecat de la 58kg si 1,60 inaltime), iei am luat niste analize dar inca nu am fost la med fam deci nu stiu cum sunt:wbc-leucocite mariteadica 12x10cubi pe mm cub(maxima fiind de 10x10)
rbc-eritrocite=3,28x10x10 mm cub(mic)tot mic mai am si hct-hematocritul=28,55%monocite scazute de 3,3%, granulocite marite76,8%si 9,4x10cubi pe mmcub
la urina am densitate marita si pH mic
cam atat, sper sa fie bine .
Multumesc tuturor

Byu 29+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

Bogalinada-mi voie sa iti spun ca EXISTA COPII care pot fi alergici sau sa refuze laptele matern din diverse motive .
Chiar ieri am citit despre asta pt ca eu imi fac proiectul despre ingrijirea n.n si sincer nici eu nu am stiut pana nu am citit si am ramas cu gura cascata...

Byu 29+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca aceste cazuri sunt foarte rare

Byu 29+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by ralucami

Ca sa nu spuneti ca am stat azi aiurea pe net!
Am cartea lui Capraru - "Mama si copilul" , editia din `84, format elect. O vrea cineva sau m-agit degeaba?

Daaa, eu, te rog!!! Iti trimit mailul pe PM. Multumesc

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Byu, ma bucur ca voia ti gasit acel site... . In ceea ce priveste analizele tale...
wbc-leucocite mariteadica 12x10cubi pe mm cub(maxima fiind de 10x10)... In sarcina este NORMALA LEUCOCITOZA
rbc-eritrocite=3,28x10x10 mm cub(mic) Nu EXAGERAT de mic... dar oricum se vede ca se "consuma" din tine la greu
tot mic mai am si hct-hematocritul=28,55%

Eu sunt curioasa cum a iesit Hb si Fe... Banuiesc ca daca nu ai pomenit de ele... totul este OK!!!

Alyna24 mi-a placut FOARTE MULT!!! Am trimis la toti cunoscutii mei al caror mail il aveam, si am tinut mortis sa pun si aici pentru fete!!! Sper ca NU te-ai suparat.. .ca tu ai trimis si eu am profitat de "LAURII" mesajului Un pt. tine si "pitik-ul" (am vazut ca asa il "alinti")tau.

Andrada 33+ cu Antonio

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Madi
Madi +

Eu zic ca ar fi mai bine sa trimita pe mailul comun... E mai cinstit asa fata de toate fetele.. .dar si fata de RALUCA sa nu dea 5 mii de mailuri!!!

Andrada 33+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by andradap

quote:
Originally posted by Madi
Madi +

Eu zic ca ar fi mai bine sa trimita pe mailul comun... E mai cinstit asa fata de toate fetele.. .dar si fata de RALUCA sa nu dea 5 mii de mailuri!!!
Andrada 33+ cu Antonio

Corect!

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Mda... sper ca nu sunt problmeme mari la atasarea fisierului... Ca vad ca e ceva timp de cand nu a mai scris ceva RALUCAMI...

Apropos... stie careva ceve de EIMOTTO??? Nu a mai scris de mult!!!

Andrada 33+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Nu ma supar, Andrada!

Alyna 33+cu

Mergi la inceput