Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (15)
Raspunsuri - Pagina 9
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
Stiti cumva daca as putea face eclere sau choux-uri de joi si sa le umplu abia simbata ?
Poti sa le faci,dar sa le racesti bine si apoi sa le pui intr-un vas cu capac.Neaparat,racite bine ca de nu se flescaiesc.
Miha si Robert
Balbina spune:
Liliana, ce idee interesanta de a servi clatitele, merci de pont.
Gabi, cum ti-au zis si alte fete, nu e nici o probleme sa coci choux-urile cu 2 zile inainte de a fi umplute. Eu cred ca nici sa le congelezi nu e nevoie.
Ma bucur ca ti-au placut ciupercile. Si musafirii mei se dau in vint dupa ele.
cin, e ok sa pastrezi 2-3 zile foile pentru "televizor", numai sa le tin intr-un loc ferit de umezeala si mai racoros.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
adi69 spune:
Natalia,vreu sa fac poenita cu ciuperci si s-o transport caci plecam la Ploiesti de Paste.Se poate sau se intampla ceva cu ea? Ce parere ai? Ziceam s-o fac acasa si sa o rastorn acolo pe platou.
Sotul meu spune ca sa nu cumva sa se taie maioneza la drum...eu nu cred dar tu ce zici?
Adriana si-atat...
strumfi2004 spune:
Adi, iti spun cum am facut eu: am transportat poienita anul trecut de Paste, e drept ca pe o distanta mai scurta decat a ta, insa nu cred ca o sa ai probleme: am luat-o in vasul in care am asamblat-o si am rasturnat-o si am cosmetizat-o acolo, la destinatie.
Gratiela, mamica strumfilor Maria si Stefan
mariussimiuc spune:
Adi,eu zic ca mai degraba exista riscul sa "se strice",maioneza fiind usor perisabila,dar daca o transporti intr-o lada frigorifica,zic eu ca e ok.
Miha si Robert
adi69 spune:
Multumesc.
Deci o transport in vasul in care o fac.De stricat nu se strica,am s-o tin la rece..:)
PAste fericit!
Adriana si-atat...
Roxana Claudia spune:
Am facut o negresa si as vrea sa-i pun o glazura de cioco alba...doar d'aia am acum in frigi . Stiu ca e altfel decat cu cioco neagra. Deci, cum procedez?
Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
gabiarama spune:
Recomandati-mi si mie o reteta buna de fursecuri fragede care sa le placa in primul rind copiilor .De dimineata caut pe net dar nu ma pot hotari .
Am la cuptor a doua tava de eclere ,au crescut ,s-au uscat bine si in interior ,abia astept sa le umplu simbata .
GABI31+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
mariussimiuc spune:
Gabi,mie imi suna tare apetisant Fursecurile tabla de sah.Si cred ca am sa pun reteta in aplicare.
Miha si Robert
Roxana Claudia spune:
Pentru glazura cu ciocolata alba n-are nimeni idei?
Roxana si Catalin (5 iunie 2006)