Nou stil de viatza (135)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

si pentru ca dorm baietii si eu nu pot profita de luxul asta, ma gandesc cum si-o petrece Delia ultima zi de concediu...leneveste? coace o paine?

Ma gandesc si la Ioana, care n-a postat de mult timp si e tot timpul ocupata. Sunteti bine, tu si Delia?

Imi zboara gandul si la o fetisoara frumusica, care a postat un timp pe subiectul nostru...nu-mi amintesc numele...parca era prietena cu Tzuni? ....ceva cu A: Araia...sau cum o chema?

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Zuzi, esti glumeatza raportul, daca am bafta il termin doar azi la sfarsit de zi, am o lene in freza... si telefoanele astea ma opresc de la concentrare, ufff. Urmatoarea delegatie e joi, la Frankfurt never been there, deci sunt foarte emotionata! Dupa aceea urmeaza o pauza maaaaare de tot, in nici un an nu am calatorit atata, a fost o exceptie. Totusi, simt ca-mi place sa am delegatii.

Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mey, luati mina de pe Xerxes. Si mie mi-a placut filmul, chiar foarte mult, barbati unu' si unu', iar la scenele de lupta, jos palaria. Am citit undeva ca a fost filmat in 60 de zile.

Zuzi, multa sanatate si tie si Isabellei.

Roxana-bomboana, am vazut eu "Smokin' Aces", cu Ben Affleck. Nu m-a impresionat deloc si mi s-a parut un fel de varza.

Carmen, m-ai dat gata. A ajuns mirosul de piine la tine?

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Moaaaaamaaa, Mephala, ce memorie de telefant ai! Da, era o tipa dragutza, Araia. Era o fata de pe DC careia i-am recomandat subiectul nostru.... Dar a disparut. Chiar nu mai stiu nimik despre ea...

Delidana, lasa-mi-l mie pe Xerxes . Ti-l las pe cocoshat!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Zuzilici, multumesc de intrebare - uite una si tie ! Sunt ok, nu mai am asa mult timp sa va urmaresc si in rarele dati cind am intrat m-am simtit cam "straina", asa ca am hotarit sa stau pe bara pentru ca oricum numai la diete nu mi-a stat gindul in ultima vreme... Poate dupa Paste am sa ma mobilizez din nou si poate am sa revin pe baricade...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, mai bine il impart pe Xerxes decit cu nenea coco'.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Tzuni, mai bine il impart pe Xerxes decit cu nenea coco'.

Oooooof, chiar nu ti-e mila de mine!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

o, ho, ho...Delia, da, a ajuns miros de paine arsa pana la Iasi.

Ete, pe mine nu m-a 'excitat' (vorba lui Roxa, cu colegu') filmul...e drept, atatia muschi bine definiti n-am vazut decat la Chipendales...

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Fetele, cand incepe urmatorul concurs?
Avem pauza de Paste?

Hopes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Nu mai postati meniurile?