Nou stil de viatza (135)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Roxa-boxa, Mephala, mie mi-a placut filmul ffff mult - imaginea super-buna, sunetul extra, montajul bine facut, efectele pe masura - facute ff fin, incat calculatorul nu se simte prea tare.... Cat despre adevarul istoric care se respecta sau nu, nu m-a interesat prea mult... Favoritul meu a fost Xerxes...

Mephala, m-am odihnit in we, dar cu schimbarae asta de ora si presiunea atmosferica aiurea....m-am simtit tot timpul obosita, in ciuda orelor de somn - multe!!!! Sper sa-mi revin - ma simt ca o molusca!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buan dimineatza!

Eu am o perioada mai dificila din toate punctele de vedere. Asa cum am mai zis Isabella e bolnavioara si ma solicita la greu non-stop. Stomacul mi l-am dat peste cap sigur deoarece mi-e rau si daca mananc si daca nu mananc. Bine ca macar n-ammai vomotat. Soacra-mea vine maine si mama va pleca miercuri. N-o sa am nici macar o zi pe care s-o petrec doar eu cu Isabella.

Carmen foarte frumoasa listutza. Ai muncit ceva la ea. Felicitari! Se pare ca esti sherifa favorita pe-aici, asa ca succes in sherifie.

Mik, sa-ti traiascva baiatul sanatos si-ascultator. Sper ca n-ai uitat ca inca nu ne-ai dat raportul. Poate ai timp azi-maine?

Tzuni si servici usor.

Indra astept miracole de la tine cu Atkins.

Crystina mi-e dor de tine. Cum mai merge dieta? sotului. Sa fiti fericiti si sanatosi toata viatza.

Cami te pupic.

Doroty sper ca n-ai plecat si ne-ai lasat cu ochii in soare? Mai ales acum cand ai si ekipa, ai si valoare....avem ekipa cea mai tare.

Roxana gata raportul delegatiei? Urmatoare pe unde o ai?

Leeloo esti boine? De ce ne-ai parasit asa brusc?

Delidana ce ti-e si cu puterea asta a obisnuintei.

Fetelor v-am pupat.

Rubinele Castigatoare~~~~ Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Citesc un articol despre www.supereva.ro/info.asp?id=1112" target="_blank">blugi si asa mi s-a facut un dor de a purta o pereche care sa vina bine de tot pe mine!!!

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Zuzilici

Carmen foarte frumoasa listutza. Ai muncit ceva la ea. Felicitari! Se pare ca esti sherifa favorita pe-aici, asa ca succes in sherifie.

te contrazic!
toate serifele fac munca buna!

Zuzi draga, imi pare rau, e ft. solicitant sa ai copilasul bolnav. Ai grija de tine si de Isabella!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tzuni
Favoritul meu a fost Xerxes...

D-soara care se simte ca o molusca, n-ai gusturi rele... deloc chiar!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by mephala30

quote:
Originally posted by Zuzilici

te contrazic!
toate serifele fac munca buna!

Zuzi draga, imi pare rau, e ft. solicitant sa ai copilasul bolnav. Ai grija de tine si de Isabella!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Carmen una e sa faci treaba buna, alta e sa fi favorita. Oricum iti facusem un compliment, asa ca accepta-l.
Intr-adevar acum stiu ce inseamna sa fi mama cu puiut bolnav si fara prea multe optiuni. Nu e prea placut. Te si pe tine si pe frumuseii tai.

edit: Multumesc pentru articolul cu blugi. Inca n-am gasit perechea potrivita pentru mine.
Rubinele Castigatoare~~~~ Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mephala, m-am uitat si eu la blugi... Mie mi-au placut intotdeauna blugii mulati, sau f stramti de sus pana jos. Evazatii nu i-am suferit niciodata. In tinerete purtam blugi negri mulati adusi numai din Budapesta. Dar....a disparut furnizorul si..nu mai am
O fi doar o iluzie, dar am senzatia ca blugii stramti ma arata mai slaba si-mi strang (la propriu) . Cu conditia sa nu fie elastici!

Zuzilici, ai grija de sanatatea ta, ca e mai importanta decat kilele! Poate ar trebui s-o iei mai usor cu dieta, sa nu-ti faci rau... Sa slabesti intr-un timp mai luuuuunggggg....

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,

Intru si eu sa semnez condica (Carmen, am inteles sa traiti! )

Am ceva treaba la serviciu deci imi este greu sa intru in timpul zilei.

Cornelia Laura, eu beau pe stomacul gol in fiecare dimineata cam 1 litru de apa ( 1 cana mare acasa imediat dupa ce ma trezesc si 750ml la sala in timp ce alerg) si nu am vazut efecte spectaculoase asupra constipatiei.

Mik, sa-ti traiasca puiul!!!

Revin mai tarziu,
Ruxandra

mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

Mergi la inceput

Zuzilici, multumesc!

Tzuni, nu e nici o iluzie... (aminteste-ti prima poza care mi-ai trimis-o...asa te-am 'cunoscut')

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Puskin, ok, te-am trecut prezenta. Munceste cu spor si drag!

Celelalte fete....sunteti bine?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput