Epilaj acasa - de la A la Z
Raspunsuri - Pagina 3
stefaniya spune:
Balbina - ceara eu o cumpar din ro ca aici nu se gaseste,ei folosesc doar ceara de unica folosinta de care eu nu sunt multumita.Ultima oara am cumparat in decembrie cu 35ron un kg si gelul de dupa 25ron.
Vei vedea diferenta daca schimbi ceara aia de la conserva,nu lucrez la kallos si nu vreau sa-i fac reclama,dar daca e buna atunci va spun si voua.Pt mine pielea de pe corp e importanta ca cea de pe fata si nu trebuie sa astept sa mi se usuce sau sa am probleme,folosesc din timp ce trebuie ca sa nu apara probleme pe parcurs.
Gabbriela - epilatul in sine face o exfoliere.Da,uneori un dus mai cald si pielea frecata un pic pt a mai ajuta firele sa iasa din piele e bine dar nu inainte de epilat.Daca ai prea multe fire sub piele gandetste-te daca ceara care o folosesti chiar smulge toate firele....eu zic ca nu si de-asta cresc sub piele.
Roxana- ca se vorbea de fumul facut de ceara,foloseste un ochi mic cu flacara la econom si cu geamul deschis si vei vedea ca nu e mult fum.
*****BEBE*****
Balbina spune:
Stefania, acuma alta intrebare, unde gasesc ceara kallos? Gelul de dupa epilat e tot de la firma kallos?
N-am probleme cu pielea de pe corp, folosesc dupa fiecare dus un lapte de corp hidratant.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Roxana Claudia spune:
Stefania - multumesc de sfaturi. Eu chiar folosesc produse Kallos si pentru par, sunt rezonabile si de calitate. Cel putin mie mi-au priit... Osa caut ceara asta desi nu stiu pe unde; pana de curand aveam un distribuitor Kallos chiar langa mine dar de curand si-a desfiintat pravalia. Stiu ca era vizitata de o multime de profesionisti ce faceau aprovizionarea pt saloane.
Referitor la inghinal..nu stiu daca ma voi risca vreodata sa-l fac singura, mai ales ca eu optez pt total...
La salon m-am enervat de multe ori pentru felul neglijent in care mi-au epilat picioarele, tocmai de asta as vrea acasa.
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
nemary spune:
Stefania, multumim de sfaturi. eu ma epilez singura de vreo 10 ani, dar numai axial, inghinal foarte rar, acolo mai mult cu aparatul de ras.
si procedez exact asa cum ne-a explicat Stefania. eu insa am doua craticioare, pentru ca dupa 2-3 epilari strecor ceara folosita.
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Alynutza spune:
Eu folosesc ceara pentru epilat de la Apicola. Vine in niste cutiutze mici de carton (ultima data erau verzi, cu un fagure pe ele). Nu mi s-a intamplat sa fie casanta sau sa am probleme cu ea (ma rog, daca e lasata prea mult pe piele inainte de smulgere, cred ca orice ceara devine casanta).
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by stefaniya
Gabbriela - epilatul in sine face o exfoliere.Da,uneori un dus mai cald si pielea frecata un pic pt a mai ajuta firele sa iasa din piele e bine dar nu inainte de epilat.Daca ai prea multe fire sub piele gandetste-te daca ceara care o folosesti chiar smulge toate firele....eu zic ca nu si de-asta cresc sub piele.
*****BEBE*****
amm folosit un aparat care nu szmulgea bine si de la el am avut probleme.. acuma am reparat cu ceara tot ce am stricat cu acel aparat.
Mai folosesc aparat o data la 2 - 3 luni cand sunt in graba si nu cel belit unu nou.
Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
adriana76 spune:
Eu din pacate nu am gasit inca metoda cea mai buna de epilat . Am incercat si la cosmetica (ceara de unica folosinta, refolosibila) si cu aparat acasa si cu lama si cu crema .
Rezultatele sunt din pacate foarte proaste: cu ceara si cu aparat firele se rup in mare parte, asa ca dupa 2-3 zile deja apar (mai rare decat dupa ras, dar destule oricum!), apoi incep o multime sa creasca sub piele.
Cu lama e cel mai bine (ca macar se iau toate firele, chiar si unele din cele de sub piele), dar din pacate efectul este de 2-3 zile si pielea se mai irita daca repet operatiunea prea des.
Daca are cineva un sfat pentru mine, il astept cu mare interes!
briza_marii spune:
Magazin Kallos este intre Piata Veteranilor si Piata Gorjului, in Militari, pe partea stanga cum mergi spre Gorjului, undeva pana in Magazinul Hyunday (fostul Sheriff's)
briza_marii
poze
stefaniya spune:
Fetele,nu trebuie sa-mi multumiti de sfaturi pt ca si mie imi va veni randul sa va intreb la ceea ce voi va pricepeti mai bine.![]()
Eu din ro sunt din Braila si acolo Kallos are magazin de desfacere pt toata lumea dar daca nu aveti la voi in oras gasiti o cosmeticiana de treaba care poate sa va faca o comanda fara a va pune adaos -ul salonului respectiv.Eu am comandat pt multe cliente inainte.Gelul care spun de dupa epilat ajuta la dezinfectare pt ca porii fiind deschisi e foarte usor de a creea probleme si totodata si racoreste pielea,daca veti folosi o sa vedeti ce spun.
- si eu cred ca epilatul inghinal e bine sa-l faci la o cosmeticiana pt ca zona fiind foarte sensibila ai mari sanse sa ramai cu ceara acolo
dar daca se va intampla asta,pui ceara calda peste si nu o mai lasi sa se raceasca asa tare.
Stiu cum e sa intalnesti cate o cosmeticiana care nu-si da interesul prea mult,eu cand m-am apucat de meserie am zis sa nu fac ce altele faceau.
Nemary - e bine ca strecori ceara des pt ca parul din ceara face sa friga.
Deci din ceea ce stiu va stau la dispozitie,ca si asa mi-e dor de meserie dar mai am un pic sa-l aduc pe bebe pe lume,apoi cat mai alaptam si ma apuc iar.![]()
*****BEBE*****
stefaniya spune:
Adriana - nuuu lama,e cea mai mare greseala.Gaseste salonul unde au o ceara buna si care nu doar rupe firele.Nu te opri aici ca nu ai gasit pana acum,e pacat.Eu ma epilez de zece ani si credeti-ma ca o data nu am bagat lama,a fost mai greu la inceput dar acum am un fir foarte subtire si foarte rar.Norocul meu e ca sunt si blonda dar chiar si pt o bruneta daca face un epilat continuu si fara a baga lama eu ii garantez intr-un an nu se recunoaste.Eu cand merg la mare tot concediul stau linistita din cauza parului pt ca fac epilatul inainte,cu lama ar trebui sa ma fac zilnic,probabil defect profesional,dar nu suport sa vad par pe corp.
Hai ca sunt si fete de treaba in cosmetica,ce isi dau interesul si care fac treaba buna,nu renunta asa usor!
ps.nu astepta ca dupa 2 epilaturi sa vezi ca parul creste greu,cel de la lama dureaza sa se refaca,depinde de la caz la caz dar al 5 epilaturi vei vedea diferenta.Rabdare si nu vei regreta!
*****BEBE*****