Epilaj acasa - de la A la Z
Raspunsuri - Pagina 2
XIO spune:
Eu ma epilez si singuracu ceara fara nici o problema.
dar perefer sa o faca mama-mea , ca printre altele e cosmeticiana atestata![]()
danyelana spune:
Am incercat si eu o data cu ceara din cutie "de conserva" dar rezultatul a fost un dezastru. Apoi m-am facut numai la salon ca nu mai aveam cuaraj iar mai nou mi-am luat un epilator electric Philips ca aici e destul de scump sa ma epilez la salon. E adevarat ca mai imi cresc uneori fire sub pilele dar nu prea multe si cand vin in vacanta merg pe la cosmeticiana mea din tara. Mai folosesc ceara fierbinte doar ca sa imi epilez cele cateva fire din mustata dar asta e usor si fac singura acasa.
BINE AM VENIT IN EUROPA
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
croco21 spune:
Eu va recomand ceara cu aplicator roll-on. Din pacate nu stiu cum se numeste, ca este de unica folosinta si arunc cutia dupa ce o folosesc. Sunt niste cutii care contin un recipient cu ceara care se incalzeste un minut la microunde. Se aplica apoi in strat subtire si se indeparteaza cu ajutorul unor fasii pe care le gasesti in pachet. Eu am cumparat-o de la gima, sunt cu diverse arome (ciocolata, miere, etc)
Croco
Roxana Claudia spune:
Croco - dar este mai rezonabil cu acel aplicator decat sa mergi la salon?? Ideea ar fi sa ma fac mai bine dar sa ies mai rezonabil decat la salon...
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
chiquitita spune:
Poti sa cumperi cearA de la plafar ca nu se mai rupe. Eu ma fac acasa fara probleme! E mai greu la inceput dar dupa ce te inveti e super simplu!
29+
Luiza
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Gabbriela, si eu mi-am cumparat ceara la roll-on, pe care o incalzesti fie la microunde, fie intr-un vas cu apa, dar nu m-a impresionat. Roll-on-ul s-a blocat dupa prima fisie de ceara aplicatapoate e de mai proasta calitate, nu stiu. Plus ca nu puteam aplica pe zone mici din regiunea inghinala, asa ca am revenit la ceara clasica.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
eu am un aparat special il pun la priza si pun cutia de ceara in el, dupa 15 min imi pun o fasie de ceara pe picior si dupaia pun cutia inapoie in aparat sa stea calduta pana imi iau eu jos de pe picior ceara.
Inainte sa apluc ceara eu stau la "moi" 30 min, frec picioarelele cu ceva aspru sa exfoliez, sterg bine cu prosop si dupaia aplic pudra de bebei pe picioare, asa ceara rinde mai bine... curat cu ulei de mazline si dupaia cu spirt, spal doar a 2 zi piciorul.
Daca ti cutia de ceara in loc gandut cand te epilezi nu se va bloca acel roll de 5 ani il folosesc.
Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Balbina spune:
Gabbriela, ceea ce spui tu ca ai pare mult mai elaborat. Nu mai stau sa tin roll-on-ul intr-un loc caldut, ca nu ma mai intereseaza.
Ma descurc de minune cu epilatorul si cu ceara clasica, mai ales ca (am mai mentionat-o) eu am nevoie de ceara anume in zona inghinala, unde roll-on-ul era cam mare pentru a putea fi folosit.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
stefaniya spune:
Roxana,am vazut ca s-au dat multe idei dar vin si eu cu sfatul meu (cosmeticiana fiind de 6ani).
Ceara aceea la cutii de conserva e o panarama,nu are nici un fel de proprietate,dupa primul topit isi pierde orice proprietate.Da,se mai poate folosi dar nu face bine pielii tale.Epilatul trebuie sa ne si apere pielea,nu sa ia parul cu orice risc.
Eu iti recomand sa iti cumperi ceara refolosibila de la Kallos (1kg) ,nu e asa scumpa si iti ajunge un an.Daca te faci doar tu ii mai adaugi din cand in cand ceara noua sa-i mai dea proprietati,sa-ti protejeze pielea ca de la multe topituri(sunt 120grade la aragaz),se mai duc.Iti cumperi si gelul de dupa epilat care dezinfecteaza si racoreste.
Nu face niciodata baie inainte de epilat,porii se deschid si face ca ceara sa friga,nu te epila in ziua in care mergi la plaja.Asa cum a zis cineva ca facea exfolierea pieleii inainte de epilat,eu nu iti recomand.Exfolierea se face cu un anume sapun si nu tot timpul,o data pa saptamana.
E adevarat ca atunci cand o faci cu mana ta e mai dificil,dar n-o lasa sa se raceasca prea tare ca se va lua pe bucatele si cand vei pune a doau oara va frige.Pe picioare nu-i asa rau,depinde de rezistenta ta la durere,dar inghinal mergi la o cosmeticiana prima oara sa vezi cat e de dureros si compara daca tu poti face,cu toate ca experienta ei face sa doara mai putin prin tehnica folosita.
Ceara aceea la aparat care se incalzeste,de obicei se foloseste pt fata,nu contrazic,dar nu cred ca aiba prea mult folos pt restul corpului...
Pe scurt am vrut sa-ti spun ca nu e important doar epilatul in sine,si produsul folosit pentru ca sunt sigura ca nu vrei un epilat cu riscul de a-ti rani si urati pielea.
Cand iei cu spatula,nu te infige in mijlocul cratticioarei ca va fi fierbinte,iei doar de pe margine,pana simti ca nu mai deranjeaza la piele.Incerci cu buretele degetului inelar inainte de a aplica sa-i veriici oarecum temperatura.Si ingroasa cat de cat marginea la fasie,daca o vei pune prea subtire nu vei reusi epilatul.Dar in timp te inveti tu,sau sfatul meu daca iti permiti,SALONUL...confort si lucru bun!![]()
*****BEBE*****
Gabbriela spune:
eu an incerput sa exfoliez inainte de epilat pt ca avea o adevarata problema cu parul sub piele.. la sfatul medicului am inceput sa exfoliez si acuma mai am doar 3 -4 fire pe sub piele, inainte pielea imi arata ca si cum era plina de acnee
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Balbina spune:
Stefania, ceara de care zici, Kallos, se gaseste si in Romania sau doar in Danemarca? (vad ca acolo stai) Mie ceara de la cutii gen conserva mi-a convenit, am folosit-o in repetate rinduri si n-am observat sa-mi faca rau pielii, probabil difera de la o persoana la alta. Exfolierea o fac si eu doar o data pe saptamina si mi se pare suficient.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze