Stelute de ianuarie februarie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Adinush, stiu prin ce treci!
lasa ca nu apatit nimic! tre sa fim foarte, foarte atente...nu putem exclude toate accidentele ca nu suntem superfemei dar sa nu mai ne grabim...:( si eu sunt tare stresata si ma gramesc si fac greseli. V-am spus ca si eu l-am lovit pe matei in frunte...m-am intors si l-am sters cu cotul. Era la mine in poala...
si a plans saracul cu un plans de nerecunoscut...:( a avut un cucui mic apoi...si eu nu ma mai puteam opri din plans...cu el in brate.
A facut flictena? adica are basicuta cu lichid acolo de la arsura?
daca nu las-o ca nu are nimic...
Vrb lui Ralu, mamica lui Serrban...pupa acolo si trece. c adaca nu era ea sa ma linisteasca cred ca il luam la bataie pe sotul meu...numai asa sa ma descarc.

Ioana, mamica lui Matei Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Marybell si eu am vazut mesajul si cand voiam sa scriu fetita a aineput iar sa se screama si stranga si am luat-o in brate.Deci am si uitat ce sa scriu.Sunt sigura ca totul o sa fie ok cu dispazia asta nenorocita.
Adinush offfff

Mami de Roberta Anne-Marie Printesica Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Ioana azi am fost la doctor, la ecograf cu Erik si are o luxaxie destul de urata pe partea stanga. pe partea dreapta s-a refacut cred, ca de la cei 2 pampersi purtati pana acum, insa pe stanga pe o sacra de 1 la 4, luxatia, displazia...ce-o fi este de 4. acum trebuie sa mergem la un ortoped sa vad daca trebuie sa il puna pe bietul copil in chilotel dintr-ala special cu bara intre picioare sau Dumnezeu stie daca nu cumva va trebui operat...nu stiu...

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

marybell, acum am gasit mesajul tau! nu fii trista...iar este o afectiune destul de comuna in randul bebeilor...nu-i nimic grav! sa-i multumim lui Dumnezeu ca avem copilasi sanatosi! pt ca prb de-astea or sa mai fie...astea se rezolva, au solutie. Cu scutece unul peste altul o sa vindece...o sa vezi ca inca nu=l pune pe fier...hai fii tare mamico ca de-aia ne adunam aici sa nu innebunim. Fetelor e tare frumos sa fim mamici, sunt atre fericita si implinita dar nici nu aveam habar cat de epuizant este si ma refer la griji si ganduri care nu dau pace si care nu-si au rostul...si etc etc...oricum faptul ca-l am pe Matei, ca el exista in viata mea...e cel mai frumos lucru si cel mai curat. Multumesc Doamne!

Ioana, mamica lui Matei Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Ioana ce bine descrii tu starea generala.Asha e marybell astea sunt probleme minore bine ca bebelusii sunt sanatosi per ansamblu.Stiu ca e greu sa stii ca ceva nu e asha cum ne asteptam noi sa fie sau cum speram insa......punand in balanta parca ne dorim daca e sa fie probleme sa fie din astea comune.Nu?
si eu ii multumesc bunului dumnezeu ptr comoara nepretuita pe care mi-a dat-o zii de zii atunci cand ma asez in pat fie si ptr o jumatate de ora sau o ora.
Si marybell nu te gandi atat de prematur la operatie.....fii optimista ca totul se va rezolva eventual cu acel chilotel....hai fii curajoasa iubitaaa

Mami de Roberta Anne-Marie Printesica Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

marybell, cauta-l pe prof dr ortoped de la Sf Pantelimon.Dr CRISTEA>Du-te la el, il gasesti la et5.
Daca e intr-adevar luxatie de sold, trebuie neaparat sa iei masuri.Se rezolva numai ca e chinuiala o perioada.
La dr cand am fost era un baietel , a fost 5l in chilotel de ala, n pozitii, era perfect acum.
Sora mea a avut,luxatie de sold, a stat 1 an in gips, asa era atunci..

Nu dispera, e f bine ca ai descoperit acum si poti sa faci ceva.

Ioana, saru-ma de informatii, cand ai timp, mai scrie din carte.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

marybell, imi pare rau de problema cu soldul lui Erik dar TREBUIE sa se rezolve! Cumva o sa se rezolve, nu ajunge el flacau cu displazie, n-ai grija!

hehe... maryela ma bucur! Deci poate DD sa scrie la raboj ca am mai facut un bine

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

deci la Erik cauza luxatiei nu este congenitala, la el cauza este mecanica, adica copilul a fost traumatizat in momentul in care l-au scos din burta mea, l-au smuls efectiv si uitati urmarea. este destul de grav avand in vedere ca e dislocat de tot, am mai spus pe o scara de 1:4 este de gradul 4 luxatia pe partea stanga. ne-a spus clar ca va fi nevoie de tratament cu chilotel special si daca pana la 1 anisor nu-si revine va trebui intervenit chirurgical, pentru a se obtine o reducere concentrica si stabila a capului femural in cavitatea cotiloidiana. deci asta mi-au zis.

si nu ma plang deloc aiurea, nu cred ca sunt genul de om care sa fac din tantar - armasar...consider doar ca e destul de greu sa treci cu copilasul de 1 an prin asa ceva, o operatie. desi in acelasi timp sunt constienta ca in lume sunt copii cu probleme mult mai grave si complexe, dar cu toate astea nu pot sa nu ma gandesc prin ce va trebui sa treaca si puiutul meu.

mersi mult anis, concreta si la obiect ca intotdeauna.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Maribell, i-mi pare rau prin ce treci, speram ca va fi totul ok, si nu se va ajunge la operatie, curaj si de la noi.

ultima data cand am fost la pediatra ne-a programat pt eco la sold si fontanela pe data de 10 aprilie, a zis ca nu sesizeaza nimic dar vrea sa fie sigura ca e totul in regula, si eu stau cu inima cat un purice dar sper ca va fi bine.

Ioana, o mie

pupam mamicile si comorile
nadia de
Lidiuta 08.02.2007
o nastere cu miros de cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

mArybell, ai incredere ca totul o sa fie bine. Sper ca medicul ortoped la care vei merge sa-ti spuna ca se va rezolva mai usor decat te astepti tu. bb Erik

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput