Stelute de ianuarie februarie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

cristiana raluca sper ca va simtiti mai bine

furtul de copii ??????? pai chiar l-as omora pe ala cum spunea messa la propriu ; cum l-as omora pe doctor daca dupa 9 luni el sta si doarme in loc sa fie acolo langa mine si ar pati ceva copilu la nastere ca tot vad cazuri la stiri cu copii ce mor din cauza ca dr considera ca e normal sa nu treaca cu orele pe la mama ca doar e in travaliu ( sau nu a dat destui banii )
bine ca am nascut toate

mai citesc

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )

invitatie botez

poze alexia

Mergi la inceput

messa foarte bine zis despre barbati in general nu ? ca al meu e maniac cu curatenia ( spre deosebire de mine care la faza asta sunt "barbata" ) dar se potriveste perfect la faza cu plansul

si inca mai poate recuperz azi tot

invitatie botez

poze alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

mai fetelor, puteti sa ma faceti in tot felu' da' io nu inteleg de ce schimbati voi laptele.
ca treci de la norma la HA, inteleg, da de ce schimbati firma?
Mie mi-a zis doctorita ca nu e bine sa ne jucam cu laptele, k auzisem eu toate prietenele ca ele dau milumil, si ce, io sunt mai proasta, sa ii dau humana?

Mai citesc odata din urma, poate n-am inteles eu de ce schimbati lapticul, si vorbesc aiurea.

si cu furtul de copii nu-i de gluma, si eu l-as omora, problema este: il prinzi?

l-am vazut pe bunicul celui din Dr. taberei, credeti-ma era distrus. Nu cred ca o sa uit imaginea asta prea curand. Nu stiu amanunte cum a disparut, dar nu vreu sa imi imaginez prin ce trece familia lui.

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

VA multumesc pentru urari!!!!

N-am mai reusit sa mai scriu ,de 3 zile tot citesc dar n-am reusit sa termin ,am citit printre rinduri....
De trei zile am inceput cu suculetl de mar si tare ii mai place SI CE MAI TONCANE LA LINGURITA .... ,azi incercam sucul de morcov.

GABRIELA ,UNDE AI 80 KG? CA EU NU LE VAD.....,CE INALTIME AI?

MESSA, TARE BINE AI SCRIS!!

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762386910260

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brig_adria spune:

buna fetelor!faceti-va mila de mine si trimiteti-mi si mie pe mail bengea33@yahoo.ca parola de la mailul comun al forumului pt ca nu o am si vreau sa vad dieta de slabit a lui daconst.please....

Mergi la inceput

cleo cred ca esti prima care a inceput diversificarea cate lingurite ii dai ? si cum ? inainte de fiecare masa sau cum ? ca sa stiu si eu ptr cand voi incepe

invitatie botez

poze alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna ziua frumoaselor si curajoaselor. Am venit si noi de afara cu chef de vorba. Vedeti ca bate o vantoasa! Dar in rest e soare si bine.

Lilishor, iti multumesc pt precizari. Daca nu mi-ar fi gresit adeverinta ma duceam chiar azi ... Asa, mai astept. Ma bucur ca esti mai bine in ciuda noptii albe. Tine-o tot asa (cu binele, nu cu noaptea alba ...)

Gio, eu am cont la Raiffeisen. Are ceva? Tre neaparat la BCR? Si daca nu ai cont cum iti vine?

Alinuk, sa stii ca romantismul shosetelor gasite oareunde la un moment dat te face sa le iei si sa dai cu ele dupa el. Dar, dupa sfatul Messei (alias "9595"), zambim si trecem mai departe pen'ca, asa complexe cum suntem noi, n-o sa ne deturneze neshte shosete gasite in fotoliu inainte sa intre pe usa un musafir. :) Acuma serios vorbind, Alinuko, multzam fain de complimente, idem si pt matale. Eu si sotul meu suntem casatoriti de 8 ani, moment la care eram de 7 ani impreuna. Tind sa cred ca a fost un moment cand balanta s-a dezechilibrat dar a inceput sa se echilibreze la loc. E o lectie buna pt mine.

Baaaaai Alinuko, avem si prosop si bagaboanta de suzy la fel cu bb Teo!!!!! Tre sa ne cunoastem mai aproape de adevar ca nu mai tine. :)

Adela, si tie iti multumesc de consideratii. SIGUR sunt majora. De vineri intr-o saptamana chiar schimb prefixul. Ceea ce e si pt mine nitel incredibil dar ... adevarat.
Mai ce fete dragute aci pe forum, cum stiu ele sa iti ridice moralu'. Mai vin!

Marybel, voi fi o sotie super draguta. E bine asa? Radea si sotul ca i-am zis ca nu ii promit ca nu mai fac pe nebuna ca stiu ca o sa mai fac dar ii promit ca o sa incerc din rasputeri sa nu mai fac. Mai omeneste, nu? Si mai putin perfectionist. Si acum sa schimbam subectul ca simt ca am acaparat cam mult spatiu pt persoana mea. Cat despre frumusete, lasa mai Marybel ca nici voi nu sunteti neshte urati, ce mumoasa e poza aia cu voi trei!

Hai pupici la mamici si bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

La multi ani sarbatoritilor/sarbatoritelor acestei zile!

Messa- ce bine ai scris tu despre firea barbatului...

Iarasi am vazut poze cu copilasii frumusei foc...

Brig_adria- ti-am trimis eu parola.

Cleo- cum de ati inceput asa devreme diversificarea? Si ma bucur ca Dariutei ii place, dar de fapt ea e maricica- are deja 3 luni

poze Vladutz
Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)

Mergi la inceput

m-am uita si eu in albumul nostru am vazut printesa sofia cu rochita ei roz superba ce par lung are la fel ca arianna a lui messa ; noi suntem cam ca bebe vladut a lui rali ; toti bebelasii sunt frumosi si toate mamicile sunt frumoase

cata nu as concepe sa incep ziua fara sa citesc mesajul tau de dimineata ( ca asa scrii tu dimineata si m-am obisnuit cu chestia asta )

in sfarsit s-a trezit si copila mea ca doarme de la 10.30 mancam si mergem afara

invitatie botez

poze alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Catalina - pentru acordarea indemnizatiei in cont (altfel cred ca vina prin mandat postal nu stiu sigur) trebuie sa duci extras de cont -codul IBAN (original si copie ) de la una din bancile:Raiffeisen, BCR, BRD, Carpatica, Procredit, Transilvania, CEC, OTP. (el putin mie asa mi s-a spus de la primarie - primaria Brasov).

poze Vladutz
Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)

Mergi la inceput